2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bu popodan yapılan progesteron iğnesi beni yamulttu çiçeklerim:KK64:
Kız onu ben bi youtube videosunda görmüştüm. Neden iğne? Fitil değil diye sormuştum kendi kendime. Şimdi sana sorayım. Progesteron değerine göre mi iğne olup olmayacağına karar veriyor kuzum? Fitil de iyiydi ya 🙄 iğne korkuttu beni biraz. Popodan iki günde bir mi yaptıracaksın?

Kız onu ben bi youtube videosunda görmüştüm. Neden iğne? Fitil değil diye sormuştum kendi kendime. Şimdi sana sorayım. Progesteron değerine göre mi iğne olup olmayacağına karar veriyor kuzum? Fitil de iyiydi ya 🙄 iğne korkuttu beni biraz. Popodan iki günde bir mi yaptıracaksın?
Tüp bebek sonrası benim bildiğim kadarıyla çoğunlukla herkese bu iğne yapılır bana hastanede bir doz yapıldı
reçete olarak
Progesterone dex olan göbekten sabah akşam devam
Aynı zamanda fitilde sabah öğle akşam devam

Bana bugun gobekten yapılani verdiler 650 tl civarı ama popom gercekten kotu durumda bezeler olustu. Zeytin yagiyla ov dediler. Gobekten olan hic acimıyo
Bende en baştan beridir transfer hazırlığında dex olan göbekten olanı yapıyordum
Transferden sonra bir doz doktorun orderi canımmm
İnan yürümede zorlanıyorum yanii
Yarın alkolle ovalayacağım

Bende en baştan beridir transfer hazırlığında dex olan göbekten olanı yapıyordum
Transferden sonra bir doz doktorun orderi canımmm
İnan yürümede zorlanıyorum yanii
Yarın alkolle ovalayacağım
Hersey bebeklerimiz icin canım gececek insalla onlar insallah sımsıkı tutunsunlar sana.🙏🥰

Tüp bebek sonrası benim bildiğim kadarıyla çoğunlukla herkese bu iğne yapılır bana hastanede bir doz yapıldı
reçete olarak
Progesterone dex olan göbekten sabah akşam devam
Aynı zamanda fitilde sabah öğle akşam devam
Göbekten mi? Gonal f gibi mi kuzum. İzlediğim videoda popodan yapılıyordu kocaman iğne. Hemşire yapabiliyordu

Allah razı olsun canım benim sen nasılsın 😍

Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişin canımm 😍 Bende şimdilik öksürük yok saman nezlesi var burnum çeşme gibi o bazen öksürüğe çeviriyo not aldım bunları çok teşekkür ederim🥰🥰
Asıl ben teşekkür ederim güzel duaların için Rabbim seninde trasferini tüüm sürecini kolay kılsın gönlündekini nasip etsin Rabbim ♥️♥️

X