2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tebrik ederim sizi inşallah değerleriniz çok güzel olur 🤩 çatlatma iğnesi kullanananlar için testler yanıltıcı son verebilir mi ben kullanmıştım merak ettim 🥲
Teşekkür ederim ben hala kan sonucunu yapmadan heveslenmekte istemiyorum sevinemedim bile 🥲 aynen çatlatma iğnesi etkiliyormuş sanırım ama ben kıllandım o iğneleri

Ben hala direniyorum cuma gunune ne kaldi sunun surasinda cunku ben yarim doz igne kullandim transferden sonra yanilmal istemiyorum
Bende geçen transferimde çok dayandım yapmadım dedim çıkarsa çıkar denicem artık . Ama aynen siz kullandıysanız etkiliyormuş sanırım o iğneler az kaldı allajom inş güzel haberler alırız hepimiz 🤲🏽

Bende geçen transferimde çok dayandım yapmadım dedim çıkarsa çıkar denicem artık . Ama aynen siz kullandıysanız etkiliyormuş sanırım o iğneler az kaldı allajom inş güzel haberler alırız hepimiz 🤲🏽
Amin insallah 10 gun test dedi doktor vücuttan 10 gunde atilmayabiliyormus oyle yaziyor internette ama benim yarim doz sanirim test gunune kadar gider heralde gunler gecmiyor cok zor valla beklemek

X