- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.141
Transfer sonrasi ovitrel tarzi bi igne kullandinizmiTransferden sonra 6.gün Şuan sizce var mı ?ben çizgiyi görüyorum ama hayal mi diyorum
Bende goruyorumTransferden sonra 6.gün Şuan sizce var mı ?ben çizgiyi görüyorum ama hayal mi diyorum
Hayır çatlatma iğnesi hiç vermedi doktorum sadece hergün kalçadan progestan iğne vuruluyorumTransfer sonrasi ovitrel tarzi bi igne kullandinizmi
İnsallah tutunmusturbenim transfer gunu dahil 7.gun ama ben test gunumu bekliyrm
Şimdi yaptım sabah yapmadım iğne oldum hastahnde dedim cesaretimi toplayıp test aldım evde direk yapınca şaşırdım biBende goruyorum6. gun sabah mi yaptiniz yoksa simdi mi
Benimde transferim 9 ekimde oldu . 2.denemem bide geçen sizin gibi cesaret edip test yapamadım ama Şuan cesaret ettim dedim yapmam gerekTransfer sonrasi ovitrel tarzi bi igne kullandinizmi
İnsallah tutunmusturbenim transfer gunu dahil 7.gun ama ben test gunumu bekliyrm
Tebrik ederim sizi inşallah değerleriniz çok güzel olurBenimde transferim 9 ekimde oldu . 2.denemem bide geçen sizin gibi cesaret edip test yapamadım ama Şuan cesaret ettim dedim yapmam gerek
Teşekkür ederim ben hala kan sonucunu yapmadan heveslenmekte istemiyorum sevinemedim bileTebrik ederim sizi inşallah değerleriniz çok güzel olurçatlatma iğnesi kullanananlar için testler yanıltıcı son verebilir mi ben kullanmıştım merak ettim
10 gün sonra atıyor vücut kaç gün geçti üstünden?Teşekkür ederim ben hala kan sonucunu yapmadan heveslenmekte istemiyorum sevinemedim bileaynen çatlatma iğnesi etkiliyormuş sanırım ama ben kıllandım o iğneleri
Ozaman olmus gorunuyor insallah guzel ilerler rabbim tamamini erdirsin insallahHayır çatlatma iğnesi hiç vermedi doktorum sadece hergün kalçadan progestan iğne vuruluyorum
Bende 12 ekimcanım ben de 10 ekim de oldummmmm
Ben çatlatma iğnesi kullanmadım .10 gün sonra atıyor vücut kaç gün geçti üstünden?
İnşallah AllahımOzaman olmus gorunuyor insallah guzel ilerler rabbim tamamini erdirsin insallah
Ben hala direniyorum cuma gunune ne kaldi sunun surasinda cunku ben yarim doz igne kullandim transferden sonra yanilmal istemiyorumBenimde transferim 9 ekimde oldu . 2.denemem bide geçen sizin gibi cesaret edip test yapamadım ama Şuan cesaret ettim dedim yapmam gerek
Bende geçen transferimde çok dayandım yapmadım dedim çıkarsa çıkar denicem artık . Ama aynen siz kullandıysanız etkiliyormuş sanırım o iğneler az kaldı allajom inş güzel haberler alırız hepimizBen hala direniyorum cuma gunune ne kaldi sunun surasinda cunku ben yarim doz igne kullandim transferden sonra yanilmal istemiyorum
Amin insallah 10 gun test dedi doktor vücuttan 10 gunde atilmayabiliyormus oyle yaziyor internette ama benim yarim doz sanirim test gunune kadar gider heralde gunler gecmiyor cok zor valla beklemekBende geçen transferimde çok dayandım yapmadım dedim çıkarsa çıkar denicem artık . Ama aynen siz kullandıysanız etkiliyormuş sanırım o iğneler az kaldı allajom inş güzel haberler alırız hepimiz
Benim 3. gün o yüzden geç sanırımSizin gec tarih benimde 10 ekim ama 20 ekim test gunum benim 5.gun emriyorsu taze transfer sizin kacinci gun emriyosu
Ben duymadım ama ikisinde de sabah erken gittiğim için aç karnına kan vermiştimArkadaslar bisey sorcam kan testi ac karninami yapiliyor bunu ilk defa duydum oyleymis galiba bilgisi olan cvp verebilirmi
Evey yaniltiyormus ben yarim doz ovitrelle 1 dozda genotropil kullandim 1 gun araylaBen bir adet ovitrelle kullandım gibi hatırlıyorum o zman benim kaset testleri yanıltır