- 4 Mart 2023
- 550
- 468
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.121
7.gün de kan testi isteyen yerler oluyor acaba kanda görünüyor mu ki 7.günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 ekimde olanlar cogalmis, test yapan var mi pekiBende 10 ekimde oldum
Benim bastan transfere kadar 20 bin civariHanimlar tüp bebek ilaclariniz ne kadar tuttu acaba ?
Doktor ilaç ücretini söylemedi bana, tekrar görüşmem de bir kaç haftayı bulacak.
Herkesin tedavisi farklı farklı ilaçlar kullanıliyor ama ortalama kafamda birşeyler oluşsun diye soruyorum.
Canım benim ufak tefek ilaçlar dahil 20yi geçti benceHanimlar tüp bebek ilaclariniz ne kadar tuttu acaba ?
Doktor ilaç ücretini söylemedi bana, tekrar görüşmem de bir kaç haftayı bulacak.
Herkesin tedavisi farklı farklı ilaçlar kullanıliyor ama ortalama kafamda birşeyler oluşsun diye soruyorum.
Hic duymadim kuzum ilk kez görüyorum valla bilemedimAttım çöpe yaa tek çizgiyi görünce elimde 1 tane daha var sabah ilk idrarlamı denesem diyorum hala arsızca . test bu
Cikabilirde canım kacinci gun embriyosu olduguna bagli bide7.gün de kan testi isteyen yerler oluyor acaba kanda görünüyor mu ki 7.günde
Ben ikide diretiyordum . Olsun sağlıklı olsunda. Haftasıyla uyumlu olması da çok iyi. Sevindim senin adınaBugün kendi doktoruma gittim bir kese gördük haftasıyla uyumlu haftaya kalp atışı duymak için çağırdı Arwen27
Benim 30 bin liraya yakın tuttuHanimlar tüp bebek ilaclariniz ne kadar tuttu acaba ?
Ben de o sabırla bekleyenlerdim. Transfer 10 ekim test tarihi 23 ekimValla ben iyi dayaniyorum ozaman herkes dayanamayip test yapiyor ki ben sabirsiz bi insanim korkuyorum galiba
Neden yaaaa aynı günnn inşallah güzel haberler alırız canım benim.. Ben öğlen test yaptım koskocaman tek çizgim vardı. 6. gün bugün ve 5. gün embriyosu yani çok bi hevesim kalmadı umudumda kalmadı.
Bende goruyorumTransferden sonra 6.gün Şuan sizce var mı ? ben çizgiyi görüyorum ama hayal mi diyorum
Yaaa ciddi misiniz hayal mi kırdım diyorum bende bakıp bakıp duruyorum hatta rengi Şuan daha bi koyulaştıBende goruyorum
İnsallah sımsıkı tutunur sana canim. Kacinci gun transferiydiYaaa ciddi misiniz hayal mi kırdım diyorum bende bakıp bakıp duruyorum hatta rengi Şuan daha bi koyulaştı
Sizin gec tarih benimde 10 ekim ama 20 ekim test gunum benim 5.gun emriyorsu taze transfer sizin kacinci gun emriyosuBen de o sabırla bekleyenlerdim. Transfer 10 ekim test tarihi 23 ekim
5.gün transferi blast yazıyor Allajom 2.denemem bide ilkte 5.gün tutmadıİnsallah sımsıkı tutunur sana canim. Kacinci gun transferiydi