2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ac karnina daha iyi oluyormus donuc daha dogru oluyormus peki sonuc neladarda cikiyor int hemen dusuyormu ben ozelde yaptiricam
Bende özelde yaptırdım 1 saate düştü e nabıza düşmedi ama benimki kan verince barkodda bulunan protokol numarasını aldım onunla hastanenin kendi sayfasında baktım 1 saate düştü benimkiler

Transferden sonra 6.gün Şuan sizce var mı ? 😥 ben çizgiyi görüyorum ama hayal mi diyorum
cat.gif

Görüyorummmmm kuzumm ay 🥰🥰

Merhaba güzel anne adayları, elimde 15 enjektör Oksapar var doktorum kestiği için elimde kaldı. Malum tüp bebek ilaçları yeterince bel büküyor ihtiyacı olan varsa Ankara içi elden verebilir ya da kargo yapabilirim. Bebeğime ve bana duanızdan başka bişey istemem🙏🏻

Merhaba güzel anne adayları, elimde 15 enjektör Oksapar var doktorum kestiği için elimde kaldı. Malum tüp bebek ilaçları yeterince bel büküyor ihtiyacı olan varsa Ankara içi elden verebilir ya da kargo yapabilirim. Bebeğime ve bana duanızdan başka bişey istemem🙏🏻
Merhaba cnm. Gebeliğinin devam ettiğini bilmek güzel . İnşallah sağ salim kucağına alırsın.😊🤲

Hüma'da Dr Ahmet Emin Mutlu gerçekten çok iyi bi doktor çok ilgili iki yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı polip varmış meğer kimse söylemedi ilk muayenede polip olduğunu söyledi histeroskopi yapıldı derken başladık tedaviye sizin doktorunuz kim 🥰
Merhaba bende Ahmet hocanın hastasıyım ne durumdasın 🕊️

:anneadayı:ANNE ADAYITRANSFER TARİHİEMBRİYODURUM
NUR SEYDAEKİM2 EMRBİYOERTELENDİ

@aejjari

EKİM
@sev9EKİM
@kahveseverkedi91EKİM
V vera_61 EKİM2 embriyo
@anonim321EKİM
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim EKİM
@Themiscan28 EYLÜL:anneadayı: :KK200:
@izmirlibjkkartalEKİM