• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kreş için erken değilmi gerçi senin için olur ufaklık evi birbirine katıyor çok beter ya diğeri de erkek olursa ben nanay 😀🤣
Turkiyede herkes ayni tepkiyi veriyo :)
Burada kres cok yaygin bisey
Calisan anneler 3aylikda krese birakiyo Turkiyede sanirim bakici oluyo evlerde ama burda oyle bise yok😬
Ben suan saglik sorunlarimdan dolayi calismiyorum calismis olsaydim 3aylikda krese gidecekti
Kres sistemide ayni degil sanirim Turkiye ile

Calisan anneler 3aylikda krese birakiyo Turkiyede sanirim bakici oluyo evlerde ama burda oyle bise yok😬
Ben suan saglik sorunlarimdan dolayi calismiyorum calismis olsaydim 3aylikda krese gidecekti
Senin için en hayırlısı olmuş aynen Türkiye’de birde kimseye güven kalmadı çocuklara malum kötü davranışlar ben eve yardımcı dahi alamıyorum 🥲🥹

Senin için en hayırlısı olmuş aynen Türkiye’de birde kimseye güven kalmadı çocuklara malum kötü davranışlar ben eve yardımcı dahi alamıyorum 🥲🥹
Burada kresler devlet kontrol altinda
Yanilmiyosam 3 ayda veya 6ayda bir mufettis geciyo. Torpil sozkonusu olmadigi icin her an kurallara uymayan kurumlari kapatabiliyolar.

Henuz krese baslamadan bana mufettis raporu geldi.
Mesela eve yardimcida yok burda.
Saatlik temizlik icin yardimci gonderen sirketler var anlasma imzaliyosun. Etrafimda yanilmiyosam 2 kisi tanidim evine arada yardim icin birisini alan.
Anlican tirnagin varsa kendin kasican basini😬😀

Rabbim cocuklarimizi korusun her daim 🤲

Burda da kreş çok yaygın. Biz 1 yasini doldurur doldurmaz verdik. Simdi haftada 3 yarim gun gidiyor. Kreş olmasa hiç yapamazdık. Bir yandan is bir yandan cocuk çok zor gercekten. Ilk bas zorlandı birkaç hafta, ama simdi mutlu mutlu gidiyor. Epey de yeni şey öğreniyor. Gecen sasırdık kaldık. Kalemi bile düzgün tuttu gecen eline verince.

Burda da kreş çok yaygın. Biz 1 yasini doldurur doldurmaz verdik. Simdi haftada 3 yarim gun gidiyor. Kreş olmasa hiç yapamazdık. Bir yandan is bir yandan cocuk çok zor gercekten. Ilk bas zorlandı birkaç hafta, ama simdi mutlu mutlu gidiyor. Epey de yeni şey öğreniyor. Gecen sasırdık kaldık. Kalemi bile düzgün tuttu gecen eline verince.
Benim ilk kizda 15aylikken baslamisti krese suan 15 yasinda okadarrr fark varki...iyiki gitmis
Iki numara krese degilde direk 2,5 yasinda okula basladi cok zor oldu suan 4,5 yasinda yeni yeni kabul ediyo okulu
Uc numarada haftanin 3 gunu gidecek sabah 9 - 15h30 arasi
Sen Amerikadamiydin canim ya tam hatirlayamadim

Merhabalar uzun zaman oldu buralara gelemedim yoğunluktan 😊 umarım herkes ve bebişler iyidir 🥰🙏🏻
Size danışmak istediğim bir durum var, şimdiye kadar ayakta sallanarak uyuyan bebeğim şimdi yüzümü okşayarak uyumaya alıştı. Çok hoşuma giden bu durum uyurken beni sürekli yanında istemesi, sık uyanması ile sonuçlanıyor. Yanından kalktığımda uyanıyor ve annemm diye ağlamaya başlıyor. Kendi odasında ve beşiğinde uyuduğu için beşiğin içine girmek zorunda kalıyorum, bazen saatlerce beşiğin içinde iki büklüm yatıyorum. Nasıl çözebilirim sizce? Sizin bebekleriniz nasıl uyuyor?

Benim ilk kizda 15aylikken baslamisti krese suan 15 yasinda okadarrr fark varki...iyiki gitmis
Iki numara krese degilde direk 2,5 yasinda okula basladi cok zor oldu suan 4,5 yasinda yeni yeni kabul ediyo okulu
Uc numarada haftanin 3 gunu gidecek sabah 9 - 15h30 arasi
Sen Amerikadamiydin canim ya tam hatirlayamadim
Aa o kadar fark ediyor demek. Bunu duymak icimi rahatlattı gercekten. Insan bir yandan üzülüyor, ama bir yandan da gercekten katkisi büyük. Biz de hep yeni seyler öğrendiğini gördükçe seviniyoruz. En onemlisi de yasitlariyla sosyalleşmeyi öğreniyor.
Biz Iskocya'dayiz.

Aa o kadar fark ediyor demek. Bunu duymak icimi rahatlattı gercekten. Insan bir yandan üzülüyor, ama bir yandan da gercekten katkisi büyük. Biz de hep yeni seyler öğrendiğini gördükçe seviniyoruz. En onemlisi de yasitlariyla sosyalleşmeyi öğreniyor.
Biz Iskocya'dayiz.
Ha evet iskocya tamam simdi hatirladim.
Evet canim icin rahat olsun
Ilk baslarda zor olacak ama orada egitimli seyler ogreniyolar evde oturup ekran acmaktansa kres daha iyi
Insallah cabuk alisirlar

Kizlar ben bugun apendisit ameliyati oldum, odamdakide benim gibi apendisitten ameliyat. 10 aylik bebegi var emzirmek cok sorun oldu ne dogru duzgun ilac alabiliyo ne cocugunu emzirabiliyo uzuldum onun adina🥺
Iyiki ben emzirmiyorum 2 aydir en azindan o stresim kalmadi

Kizlar ben bugun apendisit ameliyati oldum, odamdakide benim gibi apendisitten ameliyat. 10 aylik bebegi var emzirmek cok sorun oldu ne dogru duzgun ilac alabiliyo ne cocugunu emzirabiliyo uzuldum onun adina🥺
Geçmiş olsun, hastalık durumlarında emzirmek tam bir çile. Benden bırakmak istiyorum ama cesaretim yok henüz.

Herkes nasıl ben bir türlü gelemedim öğretmenlik uygulaması dersleri yüzünden bakamıyorum ben tekrar hamileyim 9 haftalık diğeri doğana kadar tuvalete alışır mı sizce ya prematüre olduğu için konuşmuyor çok bazı kelimeler kullanıyor ama kızlar gibi bülbül değil erkek çocuğu diyemi acaba birde geçen hafta kurdelen oldum bir hafta hastanede kaldım çocuğuda geceleri yanıma getirdiler perişan oldu kaynanam gece bakamazmış hastane odasında çocuk bakmakta çok zor diş çıkarıyor çok huysuz son dişlerinizde çıkarsın sütten kesicem şuan ağrısını başka türlü dindiremiyor ilaçta vermek istemiyorum karmaşık duygular içindeyim bana çok bağımlı emme konusunda hiç ayrılmıyor ne yapılan bilmiyorum sizler hala emziriyormusunuz bırakanlar nasıl yaptı çok yardımcımda yok üçüncüye hamileyim yorgunum uykusuzum 😰😭😭😭
Ya tebrik ederim canım umarım hamileliğin güzel geçer🙏🏻
Geçmiş olsun gerçekten hem hamilesin hem bebekle hastane yatışı çok zor olmuştur.
Bende şu an hamileyim 20.haftadayız.
Hamileliğimden bir şey anlamıyorum desem yeridir hep koşturmaca olarak geçiyor🫠
Dinlenmeye uyumaya hasret kaldım resmen🥲
Doktorum bebek 20 haftalık olmadan emzirmeyi bırakmamı söylemişti oğlumun gece uyumaması üzerine emzirmeyi biraz erken bırakmak zorunda kaldık geçen ay bıraktık ama hala gece uyumuyor hiç bir faydası olmadı🥹

Selam kızlar nasılsınız?
Sarper Deniz 16 aylık oldu ben şu an gebelikte 20.haftayım bu bebeğim de erkek🥹
Oğlum uyumadığı ve gwbe de olduğum için geçen ay memeyi bıraktık hala uyumuyor😀
Sizler neler yapıyorsunuz?

Selam kızlar nasılsınız?
Ihlamur papatya çayı karışımı denedin mi canım sakinleşir belki inşallah hamileliklerimşz güzel geçer ben daha öğrenemedim cinsiyeti 12 haftalıpız daha ☺️

Ihlamur papatya çayı karışımı denedin mi canım sakinleşir belki inşallah hamileliklerimşz güzel geçer ben daha öğrenemedim cinsiyeti 12 haftalıpız daha ☺️
Neler denemedim ki canım yok uyumuyor ya 🥲
Bunu kız istemiştik ama nasip değilmiş iki oğlanla evde hunileri takıp gezerim artık😀

Çok geçmiş olsun. Eve çıktın mı?
Selam kızlar nasılsınız?
Ayy çok tebrik ederim ☺️ ne güzel ya, çok cesursunuz ☺️ biz bu konuyu artık kapattık. Ne güzel birlikte büyürler..
Biz de iyiyiz. 17 aylık olduk. Full koşturma mode on bizde. Haftada 2 yarım, 1 de tam gün kreşe gidiyor. Biz de o arada biraz dinlenip kendi işlerimize bakabiliyoruz.

Çok geçmiş olsun. Eve çıktın mı?

Ayy çok tebrik ederim ☺️ ne güzel ya, çok cesursunuz ☺️ biz bu konuyu artık kapattık. Ne güzel birlikte büyürler..
Biz de iyiyiz. 17 aylık olduk. Full koşturma mode on bizde. Haftada 2 yarım, 1 de tam gün kreşe gidiyor. Biz de o arada biraz dinlenip kendi işlerimize bakabiliyoruz.
Çok da cesur sayılmam plansız korunurken oldu canım🥲
Kreş iyi geliyordur ikinize de😊

Çok geçmiş olsun gözümden kaçmış çıkmışsın sanırım nasılsın iyimisşn nasıl oldu birden planlarım bu apandist

Back
X