- 27 Eylül 2021
- 1.848
- 3.836
Bizim de aynı oldu erkeğe benziyor ama emin değilim dedi sonra erkek çıktı allah gönlüne göre versin canımBende öyleyim canım gün içinde telefonu pek elime alamıyorum bizim hep uyku sorunumuz var doğdugundan beri günümün en az 5-6 saati çocuk uyutmaya çalışmakla geçiyor
Bugün kontrol vardı 12+3 tam belli olmuyor dedi dr. Erkeğe benzettim ama yanılma ihtimalim de olabilir dedi. Cihazı çok iyi değil sanırım kızımda 12 haftada şak diye kız demişti doktorumuz. Şimdi başka yere gittik. Bi kız bi erkekle final yaparız inşallah nasipse. Ama içimden kız geçiyo benim bakalım
Senin yine yazın göbeğine geldi çattı yaz hamileliği berbat ötesi biliyorsun geçen seneden allahtan son trimester falan sonbahar kış olacak benim
Hiç sorma valla şimdiden hafakanlar basıyo sıcak günlerde pelte gibi eriyorum sonlara doğru daha da eziyetli olucak nasıl geçicek bakalım bu seferki
Benim doktorum emzirmemde bir sakınca olmadığını kendimi iyi hissettiğim sürece devam edebileceğimi söyledi. Ama üç aylık hamileyken sütüm aşırı azaldı. Kızımın kilo alımı da yavaşlayınca mama destekli gittik 2.5 ay kadar. Son 15 gündür de sütüm tamamen kesildi maalesef yani toplamda 6 ay sadece anne sütü, 8.5 ay da mama destekli anne sütü almış oldu kızım. 2 hafta önce kesildi memeden ama nasıl olduğunu ne sen sor ne ben anlatayımCanım aklıma gelmişken sana da sorim bi. Ben şimdiye kadar iki farklı doktora gittim bugün hariç. İkisi de emzirme konusunda devam edebilirsin sorun yok dedi. Bu günkü emziriyomusn dedi evet dedim neden bence bırak artık bu büyümüş içerdeki küçücük tüm besini vitamini her şeyi buna veştyosın içerdeki beslenemez gibi saçma bişey dedi hem kasılmaların olur emzirdikşe hemde sezaryen dikişlerin bile etkilenebilir dedi. Yani resmen emzirme düşmanı gibi konuştu canım sıkıldı. Ben bırakmayı düşünmüyorum kızımında hakkına giremem. Sonuçta kasılmam yok kanamam yok gelişimi iyi bebeğin neye istinaden söylüyorsa bunları. Sana ne dediler merak ettim. Emziriyomusun sende
Önce ek gıda sonra mama veriyorum canım. Sabah kalktıktan yarım saat kadar sonra kahvaltısını ediyor. Kahvaltıdan 1 saat kadar sonra mamasını içiyor. İlk uykusuna yatmadan yine biraz mama içiyor. Uyandığında meyvesini yediriyorum. Sonra yine mama içiyor. Bu şekilde gidiyor gün içinde beslenmesiMerhaba hanımlar birsey sormak istiyorum bebeklerinize ek gıdayı mama yada emzirmeden önce mi veriyorsunuz sonra mı
Mesela sabah ilk kalktığında kahvaltı sonra mama yada emzirme şeklinde mi ilerliyorsunuz acaba