- 27 Eylül 2021
- 1.848
- 3.836
Evet ya kesinlikle. Ne zaman çocuklu bir arkadaşımla bir araya gelsek akşamına kızım yeni bişey yapıyor. Alt komşunun balkonda oynayan torunlarına seslenebilmek için hiç duymadığım anlamsız ama yeni kelimeler üretiyor. Ha bu arada emekleme işini erken çözmesinin sebebi de evde iki tane kedi olması. Onların peşine gidicem diye emeklemeyi söktü resmen. Ben de başka bebeklerle bir arada olsun istedim ama sanırım oyun gruplarına daha çok gelişimi yavaş çocukları getiriyorlar açılsın diye ya da ben öylesine denk geldim talihsizlik oldu. Keşke çocuğumu daha fazla çocukla bir araya getirebilsem
Biz hergun sokaktayiz canım parkta abi abla izliyoruz onlar bizi sevmeye geliyor.. zaten arabada da durmuyor kucakta gezdiriyorum. Ev aktivitesi sevmiyor artık kitaplara kartlara hiiic bakmıyor..
15 gün yeğenlerim geldi bize babildamasi vardı ama çok az olan bebek bir anda ful ağzı dolu dolu gezmeye başladı.. lamba felan diyor ilk kelimemiz lamba olacak emekleme çok azdı şimdi tutunup ayağı kalkıyor onlarla oynamak için.. vallahi çocuk çocukla gelişiyormus bunu kendi gözlerimle gördüm.. abisi ablası olan çok şanslı evde..