Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptığın yoğurttan bi miktar kesılene kadar kaynart cok guzel oluyorGünaydın, bebek loru ne alıyorsunuz? Labneyi harrasin organik olanini aldım ama lor u tam bulamadım?
Kuzum o süt kesiği imiş lor farkli dedilerPa0okmYaptığın yoğurttan bi miktar kesılene kadar kaynart cok guzel oluyor
Seninki daha azimliymisMaşallah kuzuma
Benimki kollarıyla yön verip yuvarlanarak geziyor
Yanına calpol nebul serum şırınga serum alsan yeterli olur gibiKızlar köye gideceğim inşallah gitmeden kızıma ilaç yazdırmak istiyorum. Gideceğim yer ilçeye uzak biraz. Neler lazım olur acaba
Yaniiiii ille lor lazımmı ben ezıne verıyorumKuzum o süt kesiği imiş lor farkli dediler
Ahahahqhha değil sanırım yaa.. ne bileyim herseyi zamanında yapalım diye kafayı yedikYaniiiii ille lor lazımmı ben ezıne verıyorum
Uyku egitimi yok canım bizde hala emerek uyuyor.. uzun süre de veremem gibi geliyor. Dün meme ile bile uyumadı 2 saat ağladı fena oldum resmen.. Ek gıda da 2 kasık maks 3 kasık.. meme ağırlıklı gidiyoruz..Ay kizlar bu bebekler buyudukce zorlaşıyor gibi ya. Çok hareketlendi bizimki. Sürekli yeni seyler istiyor, artık pek evde durmak istemiyor. Evde olunca hemen sıkılıyor. Sizinkiler de öyle mi?
Bir de ben bu ara uyku eğitimi vermeye başladım. Aslında gece uykuları fena degil ama sallamadan uyumuyordu. Simdi sallamayı bırakmaya calisiyorum. Ama bazen 1.5-2 saat sürüyor aglatmiyim derken. Sizler uyku eğitimini hallettiniz mi?
Yemeklerle de arası fena degil. Artik yaptıgım herseyden denetmeye calisiyorum. En fazla yediği şey, her gun bir kase icine meyve dogranmis yogurt. Ona bayılıyor. Corbalarla da arası fena degil. Halen mama+meme devam ediyorum.
Bir de yakında Turkiye'ye geleceğiz. Çok heyecanlıyım. 2 sene oldu, gecen sene hamileyken yolculuk edemeyince gelememiştik. Sizler tatillerde mama-biberon isini nasıl hallediyorsunuz?
Herkese sevgiler...
Günaydın, bebek loru ne alıyorsunuz? Labneyi harrasin organik olanini aldım ama lor u tam bulamadım?
Bizde sütün içerisine limon ve yoğurt katıp sonrada süzdüre süzdüre lor yapıyoruz. Benimki bayılıyor.Yaptığın yoğurttan bi miktar kesılene kadar kaynart cok guzel oluyor
Dezenfekte poşetleri var biberon temizleyici deterjan ve dezenfekte poşeti işini çözer canım ben anneme yada yazlığa onlardan bıraktımAy kizlar bu bebekler buyudukce zorlaşıyor gibi ya. Çok hareketlendi bizimki. Sürekli yeni seyler istiyor, artık pek evde durmak istemiyor. Evde olunca hemen sıkılıyor. Sizinkiler de öyle mi?
Bir de ben bu ara uyku eğitimi vermeye başladım. Aslında gece uykuları fena degil ama sallamadan uyumuyordu. Simdi sallamayı bırakmaya calisiyorum. Ama bazen 1.5-2 saat sürüyor aglatmiyim derken. Sizler uyku eğitimini hallettiniz mi?
Yemeklerle de arası fena degil. Artik yaptıgım herseyden denetmeye calisiyorum. En fazla yediği şey, her gun bir kase icine meyve dogranmis yogurt. Ona bayılıyor. Corbalarla da arası fena degil. Halen mama+meme devam ediyorum.
Bir de yakında Turkiye'ye geleceğiz. Çok heyecanlıyım. 2 sene oldu, gecen sene hamileyken yolculuk edemeyince gelememiştik. Sizler tatillerde mama-biberon isini nasıl hallediyorsunuz?
Herkese sevgiler...
Öyle canım… Kızım olduğundan beri, onu bu berbat dünyadan korumanın tek yolunun kendine yaslanabilen, kendine yetebilen biri olarak yetiştirmek olduğunu fark ediyorum. Bunun için de benim kendimi sürekli törpülemem, ona güçlü güzel bir örnek olmaya devam etmem gerek… Ben yokken de kendini idame ettirebilsin, kimseye duygusal olarak muhtaç olmasın isterim. Dünya berbat bir yer çünkü.Okurken gözlerim doldu oğlumu koklayıp öptükçe şunu düşünüyorum bukadar kusursuz bukadar masum dünyadan bir haber varlıklar olarak başlıyoruz hayata ve 25-30 yıl sonra kocaman dertler garip entirikalar anlamsız kaoslarinsan denen varlık çok garip gerçekten
Relax mod onAhahahqhha değil sanırım yaa.. ne bileyim herseyi zamanında yapalım diye kafayı yedik
Bir bebeğin en en kolay dönemi ilk 6 aydır hayatım düşün sonrası hep zorluk daha da zorlaşacak bununla birlikte bazı şeyler kolaylaşacak.Ay kizlar bu bebekler buyudukce zorlaşıyor gibi ya. Çok hareketlendi bizimki. Sürekli yeni seyler istiyor, artık pek evde durmak istemiyor. Evde olunca hemen sıkılıyor. Sizinkiler de öyle mi?
Herkese sevgiler...
Ben kısa kol atlet ve ince tulumla uyutuyorum. Ayakları beli sırtı açıldı derdi olmuyor üstün de de örtü ince pike veya müslin zaten bizimki asla örtüsünü tutmuyor sağolsun ev 23-24 derece genelde bu sıralar nadiren 22 ye düşüyor geceleriKızlar bebeleri nasıl giydiriyorsunuz? Bizim gece oda 24.4 24.8 arası oluyor yarım kol zibin üzerine yarım kol tişört ve uzun alt ile tek kat ince pike örtüyorum.. gündüz ise oda 27 yi buluyor o zamn da altını çıkarıyorum.. bazen sırf zibin ile duruyor.. bugün yesil sumuk geldi burnundan ve çok hapsirdi acaba usuttum mu ben bu cocugu?
Maşallah ona kirpiklerine kalp Bende kızın gecikmeli abişle yaptığımız diş pastasıyla bıraktım bir ppYoğurt sevgimizi pp olarak paylaşıyorum kızlar inşallah hayat boyu sever yoğurt peynir yormaz anacığını
Ayakli tulum mu canım yoksa 0.5 tog lu tutumlar mi?Ben kısa kol atlet ve ince tulumla uyutuyorum. Ayakları beli sırtı açıldı derdi olmuyor üstün de de örtü ince pike veya müslin zaten bizimki asla örtüsünü tutmuyor sağolsun ev 23-24 derece genelde bu sıralar nadiren 22 ye düşüyor geceleri