Gerginbiri35 bir hemcinsin olarak duyduklarına şahsen çok üzüldüm , eşinin böyle şeyler demesi çok yersiz ve gereksiz olmuş. Evet dengeler şaşıyor herbir birey için doğru ama kimse kimseye böyle şeyler dememeli. Bazen çok gereksiz ufacık bişey bile batıyor çünkü. Genel olarak biz böyle şeyler yaşamıyoruz. Bende yeterince bakımsızım istesem de biyere kadar oluyor ev işler iki çocuk uykusuz bazen duş alacak vaktim olmuyor kokuyorum öpme beni bence bile diyorum
Çocuklar biraz daha büyüsün bi rutinimiz olur inşallah, bizde de o oğlanla ilgileniyor ben kızla orta noktada buluşup ne yatabiliyoruz ne iki çift laf edebiliyoruz. Bazen yemek vaktınde birbirimizi çok özlediğimizi söyleyip o gece yine bi noktada buluşamayıp farklı yerlerde uyuyakalıyoruz bile. Aynı evin içinde birbirimizi özlüyoruz resmen. Artık makaraya vurmaya başladık bigün inşallah be falan diye bitiyor geceler anlamaya çalışıyoruz birbirimizi olabildiğince diyim. Zor oluyor mu bazen zor oluyor.
Bizim Ocak grubunda bi anne vardı derdi ki kocanız çok gözünüze batıyorsa ikinci cocugu yapın biz ikinciden sonra düzeldik
çünkü bir kişiye bir çocuk düşüyor kimse kimseye kurulamıyor
Zaman tanıyın bırbırınıze eşinle de umarım aranız düzelir
Daha doğrusu buzlar erir diyim