2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kuzum hep aynı galiba bu 4. ay uyku regresyonu. Bizim gündüz uykuları önceden beri zaten 40 dakikayı geçmiyor ama her 1.5 saatte bir uykusu geliyor. Geceleri de tam uyanmıyor ama sürekli hareketli. Özellikle son 1 haftadır iki bacağı kaldırıp vurma hareketini yapıyor sürekli. Haliyle yanındaki kimseyi uyutmuyor. Bu da regresyondan oluyormuş. Ama bence bizimkinin diş huzursuzluğu da var. Ben de sabaha kadar sürekli bölük börçük uyuyorum, sabaha doğru eşim alıyor da bir 2-3 saat kesintisiz ancak o zaman uyuyabiliyorum. Bu dönem geçsin rahatlayacağız diyordum ama dişten dolayı umutsuzum şimdi. Benim bir de son izin haftam. 1 hafta sonra işe başlıyorum. Hem stresli hem de heyecanlıyım aslında, biraz bu rutinden uzaklaşmak iyi gelecek akıl sağlığım için

Dis için yeşil soğan duydum ben ama cesaretim yok

Siz regresyonu sonuna kadar yaşayanlardansınız ya kıyamam zorlu geçiyor bu dönem. Gündüz hadi neyse de gece saat başı uyanmak çok yıpratıcı. Biz de 2 saatte bir ayaktayız gece, tok tutarsam ve dreamfeeding yaparsam uzayabiliyor ilk geve uykusu ama bazen de belki olmuyor bi anda ağlayarak uyanıveriyor
Oh sevmiş patatesi ne güzel, umarım iştahlı bebişler olurlar beni heyecanlandırıyor ek gıda süreci o yüzden hevesliyim erken başlamaya ne yalan söyleyeyim

Almayanlar için fiyat çok iyi ben yeni aldım daha pahalıya aklınızda olsun

Eklentiler

• SmartSelect_20240224_093654_Trendyol.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 52
Canım doktor yapmaz dedi özellikle sordum. Prospektüste de öyle yazıyor

Kaşık maması verıyorum yarım çay bardağı yarın saat sonda üstüne emzırıp yatırıyorum 20 dk sonda kalkıyor yanı ac tok farketmıyor mama kullanmıyoruz normalde vardı evde diş zamanı almıştım iğne olduğum için gece yapıp ondan verdim içti ve meme istedi yanı 1 saat iyi yine diyorum tüm hafta 25-45 dk aralıklı uyanmalarla gecikti böyle 4 kere uyandı falan diyorlar ya yatın kalkın dua edin

Ben eczacımıza sordum yapmıyor ama yinede kullandıktan sonra yıkamanı öneririm deri dişten sonra benim doktor neden 1 damla dedi ya Allah Allah

Biz de Alper beyle devam ediyoruz. Çok şükür iyiyiz tabi alerjimiz hala devam ediyor bende diyete devam ediyorum. Ek gıda tadımlarına başlattı bugün. Bu 1 ay tadım yapın dedi siz de durumlar nasıl başladınız mı siz de ?

Ya kızlar biz bugün sünnet olduk oğlum acayip ağlıyor öyle yoruldum ki çok üzüldüm
Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Zor geçiyor ilk birkaç gün, calpol verdim ilk günü öyle uyuyarak geçirmiştik ama insanın yüreği dayanmıyor o ağlamaya ya. Biz eşimle eve ilk geldiğimizde pişman olmuştuk, ben de ağladım biraz ama çok çabuk iyileşti dikişleri de düşmeye başladı

Bebişler artık yerlerinde durmayınca grup da sakinleşti bayağı Önceden saatlerce oturur emzirir telefon karıştırırdım şimdi hiç vaktim yok. Dizilerimi bile izleyemiyorum mata bırakıyorum iki dk sonra bağırmaya başlıyor. Ama henüz beni al diye mi bağırıyor yoksa ilerleyemediği için mi bağırıyor çözemedim. Emeklediklerinde yanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…