EvetBende 5.ayda belki başlarım diyorum..senin doktor demir de başlamadı değil mi? Tam benlik bi doktormus
Kuzum hep aynı galiba bu 4. ay uyku regresyonu. Bizim gündüz uykuları önceden beri zaten 40 dakikayı geçmiyor ama her 1.5 saatte bir uykusu geliyor. Geceleri de tam uyanmıyor ama sürekli hareketli. Özellikle son 1 haftadır iki bacağı kaldırıp vurma hareketini yapıyor sürekli. Haliyle yanındaki kimseyi uyutmuyor. Bu da regresyondan oluyormuş. Ama bence bizimkinin diş huzursuzluğu da var. Ben de sabaha kadar sürekli bölük börçük uyuyorum, sabaha doğru eşim alıyor da bir 2-3 saat kesintisiz ancak o zaman uyuyabiliyorum. Bu dönem geçsin rahatlayacağız diyordum ama dişten dolayı umutsuzum şimdi. Benim bir de son izin haftam. 1 hafta sonra işe başlıyorum. Hem stresli hem de heyecanlıyım aslında, biraz bu rutinden uzaklaşmak iyi gelecek akıl sağlığım içinKızlar bizde 4.ay fena geçiyor uykular haram oldu resmen uyku zamanları hiç gelmesin istiyorum öyle zor uyuyor ki gündüz aralıksız 4-5 uyumadığı oluyor ve uyuduğunda da öyle derin 1 saati bulmuyor 20 dk tamam yetiyor.Gece uykuları bir nebze düzeldi 15 dakikada bir uyanmalar artık saat başı oldu bende bu düzene alıştım sanırım yorulsam da garipsemiiyorumSağolsun kv sayesinde sabah ona verip uyuyup dinleniyorum yoksa bende çok fenalardayım
Ben ek gıda için 5.5 ayı beklerim diyordum ama artık biz yemek yerken heyecanlanıyor ağzımıza bakıyor geçen gün biraz patates verdim çay kaşığını ucuyla versem daha yer gibiydiZaten dişini kaşısın diye çiğ havuç ve haşlanmış brokoli sapı felan verdim diş kaşıyıcıdab daha çok sevip uğraştı
Bizde durumlar böyle
Dis için yeşil soğan duydum ben ama cesaretim yokKızlar bizde 4.ay fena geçiyor uykular haram oldu resmen uyku zamanları hiç gelmesin istiyorum öyle zor uyuyor ki gündüz aralıksız 4-5 uyumadığı oluyor ve uyuduğunda da öyle derin 1 saati bulmuyor 20 dk tamam yetiyor.Gece uykuları bir nebze düzeldi 15 dakikada bir uyanmalar artık saat başı oldu bende bu düzene alıştım sanırım yorulsam da garipsemiiyorumSağolsun kv sayesinde sabah ona verip uyuyup dinleniyorum yoksa bende çok fenalardayım
Ben ek gıda için 5.5 ayı beklerim diyordum ama artık biz yemek yerken heyecanlanıyor ağzımıza bakıyor geçen gün biraz patates verdim çay kaşığını ucuyla versem daha yer gibiydiZaten dişini kaşısın diye çiğ havuç ve haşlanmış brokoli sapı felan verdim diş kaşıyıcıdab daha çok sevip uğraştı
Bizde durumlar böyle
Hipp pirinçli kaşık mamasını çok sevdi belki onu deneyebilirsin kuzum. Hafta hafta kilo takibi yapıyoruz haber veririmOnu ben de mi başlasam acaba kilo alımını takip et bakalım canım Efe boy kilo alırsa bende başlayayım
Siz regresyonu sonuna kadar yaşayanlardansınız ya kıyamam zorlu geçiyor bu dönem. Gündüz hadi neyse de gece saat başı uyanmak çok yıpratıcı. Biz de 2 saatte bir ayaktayız gece, tok tutarsam ve dreamfeeding yaparsam uzayabiliyor ilk geve uykusu ama bazen de belki olmuyor bi anda ağlayarak uyanıveriyorKızlar bizde 4.ay fena geçiyor uykular haram oldu resmen uyku zamanları hiç gelmesin istiyorum öyle zor uyuyor ki gündüz aralıksız 4-5 uyumadığı oluyor ve uyuduğunda da öyle derin 1 saati bulmuyor 20 dk tamam yetiyor.Gece uykuları bir nebze düzeldi 15 dakikada bir uyanmalar artık saat başı oldu bende bu düzene alıştım sanırım yorulsam da garipsemiiyorumSağolsun kv sayesinde sabah ona verip uyuyup dinleniyorum yoksa bende çok fenalardayım
Bizde durumlar böyle
Ahshs doktoru pırasaya izin verdiDis için yeşil soğan duydum ben ama cesaretim yok
Canım doktor yapmaz dedi özellikle sordum. Prospektüste de öyle yazıyorKuzum bizim doktor sa aile hekiminin verdiğini kullanmak istemezsen bestirpn ya da ocean mictofer kullanabilirsiniz dedi ben şimdilik aile hekiminin verdiğini veriyorum karar veremedim hangisini alacağımı.Bestironya da ferrum hausmann leke yapıyor mu acaba?
Nerelerdesin bayadır yoksun canım maşallah Ece'cim büyümüş ek gıdaya bile başlamışKilosu boyu nasıl Ece de Deniz gibi minik doğan bebelerimizden
Bana doktorumuz kg başına 2 damla dedi.
Kuzum bizim doktor da kg başına 2 damla dedi.Peki bestiron leke felan yapıyor mu bilgin var mı?
Kaşık maması verıyorum yarım çay bardağı yarın saat sonda üstüne emzırıp yatırıyorum 20 dk sonda kalkıyor yanı ac tok farketmıyor mama kullanmıyoruz normalde vardı evde diş zamanı almıştım iğne olduğum için gece yapıp ondan verdim içti ve meme istedi yanı 1 saat iyi yine diyorum tüm hafta 25-45 dk aralıklı uyanmalarla gecikti böyle 4 kere uyandı falan diyorlar ya yatın kalkın dua edinSiz regresyonu sonuna kadar yaşayanlardansınız ya kıyamam zorlu geçiyor bu dönem. Gündüz hadi neyse de gece saat başı uyanmak çok yıpratıcı. Biz de 2 saatte bir ayaktayız gece, tok tutarsam ve dreamfeeding yaparsam uzayabiliyor ilk geve uykusu ama bazen de belki olmuyor bi anda ağlayarak uyanıveriyor
Oh sevmiş patatesi ne güzel, umarım iştahlı bebişler olurlarbeni heyecanlandırıyor ek gıda süreci o yüzden hevesliyim erken başlamaya ne yalan söyleyeyim
Bize Dr ferrum yazdı kullaniyoruz ama şöyle de dedi eğer sağlık ocağının verdiği ilacı kullanmak istersen kilosu kadar damla ver çünkü onlar 4 damla diyor ama kiloya göre verilirSana kaç damla yazdı peki?
Ferrum da mı kg şuna göre verdin?Bize Dr ferrum yazdı kullaniyoruz ama şöyle de dedi eğer sağlık ocağının verdiği ilacı kullanmak istersen kilosu kadar damla ver çünkü onlar 4 damla diyor ama kiloya göre verilir
Ben eczacımıza sordum yapmıyor ama yinede kullandıktan sonra yıkamanı öneririm deri dişten sonra benim doktor neden 1 damla dedi ya Allah AllahKuzum bizim doktor sa aile hekiminin verdiğini kullanmak istemezsen bestirpn ya da ocean mictofer kullanabilirsiniz dedi ben şimdilik aile hekiminin verdiğini veriyorum karar veremedim hangisini alacağımı.Bestironya da ferrum hausmann leke yapıyor mu acaba?
Nerelerdesin bayadır yoksun canım maşallah Ece'cim büyümüş ek gıdaya bile başlamışKilosu boyu nasıl Ece de Deniz gibi minik doğan bebelerimizden
Bana doktorumuz kg başına 2 damla dedi.
Kuzum bizim doktor da kg başına 2 damla dedi.Peki bestiron leke felan yapıyor mu bilgin var mı?
Biz de Alper beyle devam ediyoruz. Çok şükür iyiyiz tabi alerjimiz hala devam ediyor bende diyete devam ediyorum. Ek gıda tadımlarına başlattı bugün. Bu 1 ay tadım yapın dediKimin evi dandini değil ki
Oh maşallah linoşumaçığlık bizde de var bol bol da salyalanmamız var. Damakta çizgi yapmaya başlamış dişler ama daha çıkarmıyor zamanı var dedi doktoru sanırım o tetikliyor
Evet canım sen değiştirdin mi? Duru kuşum ne yapıyor
Oyyy hadi geçmiş olsun canım darısı damatlığına olsunYa kızlar biz bugün sünnet olduk oğlum acayip ağlıyor öyle yoruldum ki çok üzüldüm
Valla sanki etini koparıyorlar oğlumun idrar yaparken heleOyyy hadi geçmiş olsun canım darısı damatlığına olsunağlar tabi ya kolay değildir onun içinde ama geçecek annesi
Geçmiş olsun kuzum Rabbim damatlığını göstersinYa kızlar biz bugün sünnet olduk oğlum acayip ağlıyor öyle yoruldum ki çok üzüldüm
Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Zor geçiyor ilk birkaç gün, calpol verdim ilk günü öyle uyuyarak geçirmiştik ama insanın yüreği dayanmıyor o ağlamaya ya. Biz eşimle eve ilk geldiğimizde pişman olmuştuk, ben de ağladım birazYa kızlar biz bugün sünnet olduk oğlum acayip ağlıyor öyle yoruldum ki çok üzüldüm