Bi önceki gece yine ağlıyodu azcık memede dursun dalınca beşiğine koyarım dedim 1.30du sonra gözümü bi açtım 2.44Ya bende bir ara rutin denedim hala yapıyorum ama gece uykusunda yapıyorum rutin fakat yine uyumuyor.
Akşam 9 a doğru keyfi yerinde oluyor yatak odasında yatarak beraber kitap okuyoruz sonra burnunu temizliyorum daha sonra altını temizleyip uyku tulumunu giydirip emziriyorum genelde her gün yapıyorum bunu ama yine uyumuyor sıpam.
Ben uyku gerilemesi olduğunu düşünüyorum çünkü uyumamak için direniyor sallayarak uyutuyoruz genelde yastığa koyduğum an çığlık çığlığa ağlıyor ama ışığı açayım yastıktan kaldırayım sakinliyor tek çabası uyumamak
Zaten bizim beşik yatağın yanında koyunca yanından da gitmiyorum ama yine de uyumuyor
Aynısını 2 haftadır yaşıyoruz uyumamak için ağlıyor ama uykusu var bşr şekile 2ye doğru uyuyor sonra şanslıysam saat başı değilsem 30 dakikada bir uyanıyor.Emziriyorum kucağımda uyumaya devam ediyor beşiğe koyamaya kıyamadım dün ağlamaktan harap oldu yavrum diye
Kucağımda 1 saat uyudu öyle bende yarı oturur kestirmişim biraz gece 3te eşim geldi uyandırdı yatağına koy diye koydum hemen uyandı mesela
Dimi ya tüm arkadaşlarım diyor senin hamileliğin çok güzel geçti sandık ki Deniz uslu uykuyu seven bir bebek olacakNerde oğlum kandırdı bizi
Valla bir şekilde uyusun uykusu devam etsin de diye bakıyorum artık.
Ben desteksiz uyutamam sallamaya çok alıştı ama uyuduktan sonra uyanmaması tek isteğim
Canım ek gıda için yüzde yüz gerekli bisey yok benceHala kararsızım gerekli mi gereksiz mi. Evde ek gıdaya dair meyve süzgeci ve kaşık var sadece
Ben o şekilde o kadar çok uyuyorum ki...biz babayı yataktan attık yatakta bitek ikimiz yatıyoruz sırtımı ve kolumun altını yastıkla destekliyorum yatağın ortasına doğru geçiyorum öyle o memedeyken bende uyuyorum yoksa uykusuzluk dayanilacak gibi degilBi önceki gece yine ağlıyodu azcık memede dursun dalınca beşiğine koyarım dedim 1.30du sonra gözümü bi açtım 2.44öyle uyumuşuz çok şükür bişe olmadı da artık bayılıyorum uykusuzluktan
Benimkide açıyor bazen tekrar kucağıma aldığım çok oluyor kucağımda pışpışlıyorum hafif salınarskNe güzelBenimki bir yere koyarken hep gözleri açılıyor
Yok ya zaten rutin dediğim uyku tulumu, müzik memegece bazen kitap da okuyorum. Bugün ilk defa denedim zaten gök gürültüsünden mi ne 15 dk sonra uyandı sonra tulumu çıkardım yine emip uyudu bi 40 dk daha uyudu, bugün bölük pörçük olcak gibi bi huysuz. Sonra hep kucaktaydı. Şimdi tekrar beşik başındayım snsjsj Gündüz hep salonda uyutuyordum ya
Düzenleme: beşiğe koyunca çığlık attığı için yine kucakta salona getirdimBendeki irade de bu kadar djsjsj
Bende desteksiz uyutamam ya işe başlayana kadar sorun yokta sonra ne yaparım bilemem işteYa bende bir ara rutin denedim hala yapıyorum ama gece uykusunda yapıyorum rutin fakat yine uyumuyor.
Akşam 9 a doğru keyfi yerinde oluyor yatak odasında yatarak beraber kitap okuyoruz sonra burnunu temizliyorum daha sonra altını temizleyip uyku tulumunu giydirip emziriyorum genelde her gün yapıyorum bunu ama yine uyumuyor sıpam.
Ben uyku gerilemesi olduğunu düşünüyorum çünkü uyumamak için direniyor sallayarak uyutuyoruz genelde yastığa koyduğum an çığlık çığlığa ağlıyor ama ışığı açayım yastıktan kaldırayım sakinliyor tek çabası uyumamak
Zaten bizim beşik yatağın yanında koyunca yanından da gitmiyorum ama yine de uyumuyor
Aynısını 2 haftadır yaşıyoruz uyumamak için ağlıyor ama uykusu var bşr şekile 2ye doğru uyuyor sonra şanslıysam saat başı değilsem 30 dakikada bir uyanıyor.Emziriyorum kucağımda uyumaya devam ediyor beşiğe koyamaya kıyamadım dün ağlamaktan harap oldu yavrum diye
Kucağımda 1 saat uyudu öyle bende yarı oturur kestirmişim biraz gece 3te eşim geldi uyandırdı yatağına koy diye koydum hemen uyandı mesela
Dimi ya tüm arkadaşlarım diyor senin hamileliğin çok güzel geçti sandık ki Deniz uslu uykuyu seven bir bebek olacakNerde oğlum kandırdı bizi
Valla bir şekilde uyusun uykusu devam etsin de diye bakıyorum artık.
Ben desteksiz uyutamam sallamaya çok alıştı ama uyuduktan sonra uyanmaması tek isteğim
Dene bakalım nasıl oluyor öyle ilk defa deniceksimİnek sütü aldım zaten kuzumyapıcam bugun yarısını normal maya yarısını actıva denerim belki
Kuzum tadacağı şeylerde 3 çay kaşığı civarı severse verırım ama suan tuhaf gelıyor tabı tatları o cıkartıyor ben verıyorum falan
Kaşık maması 2 yemek kaşığı kadar yapıyorum
Yaa bakalım bizimki nasıl çıkartacak merak ediyorum bendeKızlar merhabadoğumdan sonra yazamadım hic. İlk zamanlar bir süre giremedim ama bütün yazismalari zor da olsa okuyup bitirdim minik kuşumun hiç gündüz uykusu yok desem yeridir ama son birkaç gündür hiç yok. İki aylıkken hafif öksürük başladı başlar baslamaz Dr gittik ama geçmedi ozeldeki Dr boğmaca teşhisi koydu bütün psikolojimiz mahvoldu devlet özel arası gittik geldik devletteki drlar boğmaca değil diyor ozeldeki ısrarla boğmaca diyor neyse uzun bir süreç sonunda iyilestik çok şükür ama bizim için zor oldu tabi. Bütün bebisleri öpüyorum @dra21 canım eltimin bebekleri hep ilk önce üst dişleri çıktı
Yok zaten kaç dk emecek ki gece, içine ince giydiriyorum, bazen sadece zıbın, yanıma falan alırsam tulumu çıkarıyorum.Saol canım Terler kucakta diye düşünmüştüm
Zaten bu ay çok düzen beklemiyor kimse ama keşke yatağında yatsaİdil de çok sık uyanıyor canım Allahın cezası uyku gerilemesinden hepbeşiği de neredeyse tamamen bıraktı. Emzirdikten sonra gündüz yatırdığımda uyanmazsa uyuyor orda yoksa bilinçli asla yatıramıyorum sallayınca ağlıyor
Yavaş yavaş yatağına alıştırmanda fayda var bence. Ben uyuttum şimdi yatağında. Kaç dk sürer bu uyku bilmem tabiama rutin iyi olur sanki. Şu ay bi geçsin uykuyu elden geçireceğim uyku düzenini. Biraz sabır biraz irade gerekiyor kuzum.
Kucakta çok güzel uyuyor dimi, dün hep kucaktaydı mesela 1+ saatlik uykular yaptı çok güzeldi, bugün yatağında maksimum 40 dk uyudu bi kereYa bende bir ara rutin denedim hala yapıyorum ama gece uykusunda yapıyorum rutin fakat yine uyumuyor.
Çok geçmiş olsun canım, iyileşmenize sevindimKızlar merhabadoğumdan sonra yazamadım hic. İlk zamanlar bir süre giremedim ama bütün yazismalari zor da olsa okuyup bitirdim minik kuşumun hiç gündüz uykusu yok desem yeridir ama son birkaç gündür hiç yok. İki aylıkken hafif öksürük başladı başlar baslamaz Dr gittik ama geçmedi ozeldeki Dr boğmaca teşhisi koydu bütün psikolojimiz mahvoldu devlet özel arası gittik geldik devletteki drlar boğmaca değil diyor ozeldeki ısrarla boğmaca diyor neyse uzun bir süreç sonunda iyilestik çok şükür ama bizim için zor oldu tabi. Bütün bebisleri öpüyorum @dra21 canım eltimin bebekleri hep ilk önce üst dişleri çıktı
Ya ben de alıyorum yanıma öyle güzel uyuyor ki benimle, yoksa yatağında saat başı uyanıyorBen o şekilde o kadar çok uyuyorum ki...biz babayı yataktan attık yatakta bitek ikimiz yatıyoruz sırtımı ve kolumun altını yastıkla destekliyorum yatağın ortasına doğru geçiyorum öyle o memedeyken bende uyuyorum yoksa uykusuzluk dayanilacak gibi degil
Teşekkür ederimYok zaten kaç dk emecek ki gece, içine ince giydiriyorum, bazen sadece zıbın, yanıma falan alırsam tulumu çıkarıyorum.
Zaten bu ay çok düzen beklemiyor kimse ama keşke yatağında yatsa
Kucakta çok güzel uyuyor dimi, dün hep kucaktaydı mesela 1+ saatlik uykular yaptı çok güzeldi, bugün yatağında maksimum 40 dk uyudu bi kere
Çok geçmiş olsun canım, iyileşmenize sevindim
Ya ben de alıyorum yanıma öyle güzel uyuyor ki benimle, yoksa yatağında saat başı uyanıyorco-sleeping cuddle curl yazınca çıkan pozisyonda yatıyorum ben. En güvenlisi oymuş. Görseli ekledim
Ya benimki doğumdan beri yanımda yatıyor yok yani o bizde ise yaramıyorYok zaten kaç dk emecek ki gece, içine ince giydiriyorum, bazen sadece zıbın, yanıma falan alırsam tulumu çıkarıyorum.
Kucakta çok güzel uyuyor dimi, dün hep kucaktaydı mesela 1+ saatlik uykular yaptı çok güzeldi, bugün yatağında maksimum 40 dk uyudu bi kere
Ya ben de alıyorum yanıma öyle güzel uyuyor ki benimle, yoksa yatağında saat başı uyanıyorco-sleeping cuddle curl yazınca çıkan pozisyonda yatıyorum ben. En güvenlisi oymuş. Görseli ekledim
Biz de dün gece attık babayıBen o şekilde o kadar çok uyuyorum ki...biz babayı yataktan attık yatakta bitek ikimiz yatıyoruz sırtımı ve kolumun altını yastıkla destekliyorum yatağın ortasına doğru geçiyorum öyle o memedeyken bende uyuyorum yoksa uykusuzluk dayanilacak gibi degil
Aynen beb de böyle yatırıyorum bi de kusuyo nevresimlereYok zaten kaç dk emecek ki gece, içine ince giydiriyorum, bazen sadece zıbın, yanıma falan alırsam tulumu çıkarıyorum.
6 aydan sonra kesılır kuzum bırdenKızlar geçenlerde konuştunuz kusmaları bitti mi sizinkilerin? Benimki eskiye nazaran az kusuyot ama kusuyor yanihele anneme kayınvalideme gideyim inat yapar gibi kusar 6-7 yedekle gider sıfır kıyafetle geri dönerim. Reflü yok güya
Sadece kusmuk olsa, sızan çişi, kakası da cabasıAynen beb de böyle yatırıyorum bi de kusuyo nevresimlerenormalde 4 gğnde bi nevresim değiştiririm artık gün aşırıya döndü kusmasından
Geçen gün çarşaf lacivertti bi kalktım harita gibi döne döne kusmuşSadece kusmuk olsa, sızan çişi, kakası da cabası
Oysaki yer diye beklemiştimBenimki püskürtüyor
Patates avokado elma denedik henüz
Yoğurt yapıcam bugun pastorıze sütten yaptım ayran gibi oldu tutmadı
Havuç veririm bugun belki kabak da var ikisinden birini bir iki çay kaşığı tadıyoruz sadece o kadar
Hipin kaşık mamasını sevdi sadece
Beslenme seti almaya gerek var mı ki bence en sagliklisi cam tabak kaşık myjem almıştım cok güzel o yüzden tabak almadım canım kızımda almıştım pek işe yaramadı oioi ne yapıştı ikea ahtapot mama sandalyemiz ne de kokusuz kaldı bence de gerek uok muadillerine bakmaliKızlar babyjem silikon beslenme seti alan var mı ya. Oioi koku yapıyor diyolardı bunda da oluyo mu acaba
Şu ürün
Babyjem Silikon Beslenme Seti - ebebek
Çok geçmiş olsun canım baya zor bir süreç olmuş nasıl geçti doğru mu tanı koymuşKızlar merhabadoğumdan sonra yazamadım hic. İlk zamanlar bir süre giremedim ama bütün yazismalari zor da olsa okuyup bitirdim minik kuşumun hiç gündüz uykusu yok desem yeridir ama son birkaç gündür hiç yok. İki aylıkken hafif öksürük başladı başlar baslamaz Dr gittik ama geçmedi ozeldeki Dr boğmaca teşhisi koydu bütün psikolojimiz mahvoldu devlet özel arası gittik geldik devletteki drlar boğmaca değil diyor ozeldeki ısrarla boğmaca diyor neyse uzun bir süreç sonunda iyilestik çok şükür ama bizim için zor oldu tabi. Bütün bebisleri öpüyorum @dra21 canım eltimin bebekleri hep ilk önce üst dişleri çıktı
Eline sağlık kuzum bende komşudan almıştım yoğurt bende hazır alacağım ya da yaparım arada senin gibi her gün mayalamak gerekmez bence 3 4 günde bir ueter dimiİnek sütü aldım zaten kuzumyapıcam bugun yarısını normal maya yarısını actıva denerim belki
Kuzum tadacağı şeylerde 3 çay kaşığı civarı severse verırım ama suan tuhaf gelıyor tabı tatları o cıkartıyor ben verıyorum falan
Kaşık maması 2 yemek kaşığı kadar yapıyorum
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım baya zor bir süreç olmuş nasıl geçti doğru mu tanı koymuş