2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bi önceki gece yine ağlıyodu azcık memede dursun dalınca beşiğine koyarım dedim 1.30du sonra gözümü bi açtım 2.44 öyle uyumuşuz çok şükür bişe olmadı da artık bayılıyorum uykusuzluktan

Hala kararsızım gerekli mi gereksiz mi. Evde ek gıdaya dair meyve süzgeci ve kaşık var sadece
Canım ek gıda için yüzde yüz gerekli bisey yok bence tamamen annenin hevesi becerisi zaman yönetimi vs ile alakalı bütün ürünler. Ben tencerede de pisisirim sorn yok diyen sadece buharda pişirme aparatı alır ama bi başkası makine alır...hiç yoğurt yapamazsın makine alırsın ama evde hergun yoğurt olan birisi makineyi gereksiz görür gibi gibi
Şimdi bu vakumlu tabak olayı tamamen fos bence bebek her türlü kaldırıp atıyor onları ilk başta sen yedireceksen bebeğin ağzını acitmayacak bikac kasik meyve emzigi cam rende birde buharda pişirme aparatı yeterli blw yapicam dersen de tabağa gerek yok direkt mama sandalyesini tepsisine bırakıyorsun çünkü ilk başlarda herseyi yere atma davranışı oluyor o tabakları kaldırıp atıyor bebekler
Ha bide kullanabileceği bi suluk (pipetliyi sonradan öğreniyor cocuklar)ve bol bol önlük

Ben o şekilde o kadar çok uyuyorum ki...biz babayı yataktan attık yatakta bitek ikimiz yatıyoruz sırtımı ve kolumun altını yastıkla destekliyorum yatağın ortasına doğru geçiyorum öyle o memedeyken bende uyuyorum yoksa uykusuzluk dayanilacak gibi degil

Benimkide açıyor bazen tekrar kucağıma aldığım çok oluyor kucağımda pışpışlıyorum hafif salınarsk
Bende desteksiz uyutamam ya işe başlayana kadar sorun yokta sonra ne yaparım bilemem işte
Dene bakalım nasıl oluyor öyle ilk defa deniceksim inşAllah bizimkide sever ya
Yaa bakalım bizimki nasıl çıkartacak merak ediyorum bende

1HANIM ve diğer süt alerjisi olan bebiş anneleri.
Oğluşumun tam kusması azaldı diyet yoluna girdi derken sağolsun asm doktorumun verdiği bir kalsiyumlu kusma işi başa döndü. İçinde laktoz varmış. Oysaki demiştim süt alerjisi var.
Kendimde hep okurdum alerjisinden dolayı içindekiler kısmını ama hiç düşünemedim kalsiyumu. Ben normalde suda eriyenlerden kullanıyordum. Bana çiğneme tableti yazmıştı sağolsun başa sardık. Yarın aşısıda var hiç iyi olmadı ama ne yapalım

Saol canım Terler kucakta diye düşünmüştüm
Yok zaten kaç dk emecek ki gece, içine ince giydiriyorum, bazen sadece zıbın, yanıma falan alırsam tulumu çıkarıyorum.
Zaten bu ay çok düzen beklemiyor kimse ama keşke yatağında yatsa
Kucakta çok güzel uyuyor dimi, dün hep kucaktaydı mesela 1+ saatlik uykular yaptı çok güzeldi, bugün yatağında maksimum 40 dk uyudu bi kere
Çok geçmiş olsun canım, iyileşmenize sevindim
Ya ben de alıyorum yanıma öyle güzel uyuyor ki benimle, yoksa yatağında saat başı uyanıyor co-sleeping cuddle curl yazınca çıkan pozisyonda yatıyorum ben. En güvenlisi oymuş. Görseli ekledim

Eklentiler

• 1000023038.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 67
Teşekkür ederim

Ya benimki doğumdan beri yanımda yatıyor yok yani o bizde ise yaramıyor

Biz de dün gece attık babayı lohusalıkta bile ayrı yatmadık bi yılbaşında hasta oldu 3-4 gün ayrı yattık içim elvermiyo ama işe de araçla gidiyo uykusuz kalınca bikaç kez direksiyonda uyumuşum nası gittim bilmiyorum dedi uykusu da çok ağırdır gece o bile uyandı ağlamasına

Aynen beb de böyle yatırıyorum bi de kusuyo nevresimlere normalde 4 gğnde bi nevresim değiştiririm artık gün aşırıya döndü kusmasından

Kızlar geçenlerde konuştunuz kusmaları bitti mi sizinkilerin? Benimki eskiye nazaran az kusuyot ama kusuyor yani hele anneme kayınvalideme gideyim inat yapar gibi kusar 6-7 yedekle gider sıfır kıyafetle geri dönerim. Reflü yok güya

6 aydan sonra kesılır kuzum bırden

Oysaki yer diye beklemiştim hip hb da indirimde bu arada ben aldım

Kızlar eğer almayan varsa bugun geldi ve çok beğendim kızıma avent almıştım ondan daha büyük ve akitmiyor gerçekten bebeklere özel gaz yutma sorunu da yokmuş eğer almayan varsa çok uygun es değerlerine göre

Eklentiler

• Screenshot_20240213_204243_Hepsiburada.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar babyjem silikon beslenme seti alan var mı ya. Oioi koku yapıyor diyolardı bunda da oluyo mu acaba
Şu ürün

Babyjem Silikon Beslenme Seti - ebebek
Beslenme seti almaya gerek var mı ki bence en sagliklisi cam tabak kaşık myjem almıştım cok güzel o yüzden tabak almadım canım kızımda almıştım pek işe yaramadı oioi ne yapıştı ikea ahtapot mama sandalyemiz ne de kokusuz kaldı bence de gerek uok muadillerine bakmali

Çok geçmiş olsun canım baya zor bir süreç olmuş nasıl geçti doğru mu tanı koymuş

Eline sağlık kuzum bende komşudan almıştım yoğurt bende hazır alacağım ya da yaparım arada senin gibi her gün mayalamak gerekmez bence 3 4 günde bir ueter dimi

Çok geçmiş olsun canım baya zor bir süreç olmuş nasıl geçti doğru mu tanı koymuş
Teşekkür ederim evet çok zor bir surecti çünkü tam tanı konamadi. Ozeldeki Dr ısrarla boğmaca dese de devlettekiler değil dedi. İki üç günde bir gidip ciğerleri dinlettik çok şükür ciğerlere inmedi ama öksürük uzun sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…