2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bir şey soracağım son zamanlarda bestlak süt arttırıcı Damla alan var mı? Ben ilk dogim yaptığım ay aldım rengi kahverengi gibiydi bugün eşim almış rengi bembeyaz. Eskinin şişesi duruyordu ksrsialstirdim bütün içerik aynı. Ablamda kullanıyor onunkide kahverengimsiymis ve tadı da değişik geldi. Beyaz olan varsa yeni üretilen beyazsa eğer yarın gitmeyeceğim yoksa yarın e bebeğe gitmek gerekiyor yanlış bir şey kullanmak istemiyorum

Merhaba aramızda osanit diş topu kullanan var mı? Kızımın dişsel problemleri başladı doktor osanit önerdi ama nerden alacağımı bilemedim internet üzerinden alan varsa nereden aldı güvenilir midir

Bundan bende aldım bide bebedorun bi sulugunu aldım munckhin gibi iç kısmı hareketli cocuk hangi konumda tutarsa tutsun ıcebılıyor ama üst kısmı pipetli değil emzik ağızlı oğlumda da kullanmıştım bende onu öneririm

Plastik olup zamanla koku olmaması çok.zor en güzeli uygun kaliteli şeyler bulmak çok teşekkür ediyorum

Canım en iyisini yapıyorsun ben ilk doğumda o uykusuz kalmasın diye ayırdım yatağı biz oğlumla oğlumun odasında uyuduk ama araya soğukluk giriyor...çocuk icin yatak ayrilmamali ...bu sefer öyle yapmiycam dedim ama cocuk işin bahanesi oldu biraz bizde zaten bi soğukluk vardi

Merhaba aramızda osanit diş topu kullanan var mı? Kızımın dişsel problemleri başladı doktor osanit önerdi ama nerden alacağımı bilemedim internet üzerinden alan varsa nereden aldı güvenilir midir
Ben kullanmayı düşünmüyorum ticari amaç güdüyor o tarz şeyler doğal sürecinde çok.zorlanmadikca almam sanırım

Artı 1

Ya esasen bir şeye hevesim yok tencerede buharda pişirir veririm. Yoğurdu kendim mayalarım çok dert değil. Ama bu oioilerden falan öyle bahsediliyor ki sanki almak lazımmış gibi hissettiriyolar insana mantıklı davranmak istiyorum o yüzden size sormayı seviyorum. Kızımı gözlemleyerek ihtiyaç duyarsam almak daha mantıklı sanırım. Buharda pişirme aparatı ve cam rende almam lazım.
Kuzum İdil normalde çok kusmuyodu ama oturtmaya başladıktan sonra kusması çoğaldı. Sadece otururken değil yatarken de kusuyor. Ama ilk oturduğu günlere nazaran bugün daha az kustu mesela. Azalarak biter diye umuyorum.
Bilmiyorum ki kuşum ben de size danışıyorum aslında. Babycare mama sandalyesi var bizde ona yapışır muhtemelen ama vazgeçtim şimdilik. Bi ek gıdaya başlayalım bakalım

Çok çok geçmiş olsun canım

Eline sağlık kuzum bende komşudan almıştım yoğurt bende hazır alacağım ya da yaparım arada senin gibi her gün mayalamak gerekmez bence 3 4 günde bir ueter dimi
Ay ben hergun taze yapamam tutturursam haftalık yaparım işte bittikçe bakalım pastorıze denedım tutmadı ınek sütü ıle yaptım bugun yarın görürüz nasıl olduğunu artık

Ben aldım haftasına seti olduğu gibi ıkıncı el sattım kaşığını aldım memnunum eltım meyve suzgecıbı vermıstı sevmedım ama yenısını almam ıdare eder

1 saat kesintisiz gündüz uykusu kimdi.. neydi.. nasıl bir şeydi.. uyku döngülerinde uyanıp tekrar uykuya geçemiyor kuzular uyuyamadığı için ağlıyorlar ya içim gidiyor yahu
Arttırıyorum gündüz uykusu max 30 dk. gece de 1 saat uyanmadan uyursa yarabbi şükür diyorum

Kuzum bir de bende ek gıdaya öyle aham şaham bir şey almadım.Bir tane mama önlüğü annem almış mama sandalyesini teyzem verecek haşlama aparatı evde zaten vardı.Ek gıdaya dair elimdeki malzeme bu
Ben çok abartmayı düşünmüyorum.İlk etapta zaten ben yediririm kaşık tutmayı öğrenene kadar o yüzden başta tabak mantıksız.
Şu an silikon kaşık,cam rende ve yere sermek için tek kulkanımlık örtü alacağım.Suluk zaten ilk zamanlar kullanamaz o yüzden ilk etapta evdeki biberonu suluk olarak kullanır diye düşünüyorum
Benim ek gıda fikirlerim böyle .
Benimkide açıyor bazen tekrar kucağıma aldığım çok oluyor kucağımda pışpışlıyorum hafif salınarsk

Bende desteksiz uyutamam ya işe başlayana kadar sorun yokta sonra ne yaparım bilemem işte
Off işe başlayınca ne yapcam bilmiyorum.Şimdi gece uyusun uyumasın sabah uyanınca kayınvalideme veriyorum 2-3 saat uyuyorum öyle alıştım ki bu sabah uykusuna uyumayınca sersem gibi oluyorum
İşe başlayınca çok zor olacak benim için.

Hayırlısı ile bu ayı atlatalım sonrası Allah Kerim
Ama gerçekten tam bir temas bağımlısı oldu ya kucakta uyusun parmağımı tutup uyusun memeyi bırakmasın .Sürekli bu mod
Bir videoda dinledim bebeklerde uyku sırasında 30.ve 45.fazda iken uyanma oluyormuş eğer destekli uyuyorsa uyandığında ben annemin kucağındaki memedeydim ya da sallanıyordum ama şimdi öyle değil diye düşünüp ağlayarak o yüzden uyanıyorlarmış
Bizde eşim bir iki gece hasta olunca salonda yattı o kadar onun haricinde hiç ayrı yatmadı bence bu evliliği etkiliyor.
Bende çok üzülüyorum valla gündüz okul akşam iş gece bşr de gelip ders çalışıyor 5 saat anca uyuyordur ama bir şekilde alıştı bu uyku uykusuzluğunaHatta gece bazen uyandırıp gazını çıkarsana mama yapsana felan diyorum
Bu ara Deniz de çok ağlıyor eşim tamam sen yat ben sallarım felan diyor da onda da susmadığı için kıyamıyorum yok sen yat diyorum

Eline sağlık kuzum bende komşudan almıştım yoğurt bende hazır alacağım ya da yaparım arada senin gibi her gün mayalamak gerekmez bence 3 4 günde bir ueter dimi

Ay ben hergun taze yapamam tutturursam haftalık yaparım işte bittikçe bakalım pastorıze denedım tutmadı ınek sütü ıle yaptım bugun yarın görürüz nasıl olduğunu artık
Kuzum biz evde hep ev yoğurdu yiyoruz onu da inek sütünü kaynatıp yapıyoruz.
Normalde kendimize 500-1000 ml cam kavanoza mayalıyoruz, kapağını açmadıktan sonra 1 hafta kalsa bile taptaze oluyor daha fazla deneyemedik çünkü bitiyor Bebeme de vereceğim zaman minik cam mama kavanozları oluyor ya onlara 3-4 tane yaparım(yani kv yapar ) her gün taze taze açarım diyorum bakalım başlayalım da

Ahaha aynen
Bugün babası toplantıdayken bir ara kulaklığı idile taktı. Ses geldiğini görünce idilin tipe bak koyuyorum pp
Ahajaj İdil kuşum ya komediEn güzel reklam yüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…