Korkma canım kısa bir işlem zaten sonrasında da ağrı çok hafif oluyor olsa bile şimdiden Allah kolaylık versin güzel geçer inşaallahKızlar yarın sabah opu olacağım hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım kısa bir işlem zaten sonrasında da ağrı çok hafif oluyor olsa bile şimdiden Allah kolaylık versin güzel geçer inşaallahKızlar yarın sabah opu olacağım hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyımmm
Acilde en fazla 2 saate çıkıyor sonuç e nabzda.Ben bugün hast verdim kan e nabıza 10 gün sonra yansırmış salı günü anca gidip öğrenebiliyorum oda zaten test günüm gelmiş oluyor
Aynn ya insan kendine gelince öyle oluyorKesinlikle öyle burada transfer olan arkadaşlara hep diyordum ya belirti aramayın onlar hep ilaçların yan etkisidir diye ama kendime gelince belirti arıyorum
Çok teşekkür ederimm Anne olmak isteyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşur inşallahKorkma canım kısa bir işlem zaten sonrasında da ağrı çok hafif oluyor olsa bile şimdiden Allah kolaylık versin güzel geçer inşaallah
Ayy aynı bende bu haldeyim inşallah bende pozitif alırım ya çok korkuyorumBenim bugün testim pozitif çıktı düşük ama pozitif canım inşallah sendede belirtin pozitif olur ben şuan bel ağrısı ve bacak sızlaması geçiyorum ilk kez bukadar şiddetli adet olucakmılım gibi
Canımm test yaptırmayım ama yeni yılaa hamileymişim gibi gireyim diyorum ne dersinNo no no no no bekleee
Benimde bir kaç gündür bulantım var. Ama bu sabah çok fena bulantım oldu sonra gün boyu hafifledi. Ve her gün öğle uykusu yapıyorum, yoksa dayanamıyorum yorgunluktan.Kuzum valla giremiyorum eskisi gibi hem işlerim yoğun hemde akşamları uyuyup kalıyorum. 2 gündür de bulantılarım başladı o yüzden aktifliğimi kaybettim
Tebrikler Darısı bizlere Belirtin var mıydı canımAmin canım çok sağol 117 çıktı hiç test yapmadım 11. Günü bekledim çok zor oldu beklemek negatif çıkacağına neredeyse emindim ama dilim varmıyordu kimseye söylemeye. Pozitif çıkınca şok oldum. Rabbim dileyen isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
Canımm cok cok basit hiç korkm lutfenKızlar yarın sabah opu olacağım hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyımmm
5 gün embriyosu canım 9 gün 37,50Kaç çıktı ki canım bide kaçıncı günün ? Kötü düşünme herkesin değeri aynı olmuyor
Değer bence iyi canım. Benimde öyle çıkmıştı ilkinde. Ne güzel ayy darısı banaAmin canım çok sağol 117 çıktı hiç test yapmadım 11. Günü bekledim çok zor oldu beklemek negatif çıkacağına neredeyse emindim ama dilim varmıyordu kimseye söylemeye. Pozitif çıkınca şok oldum. Rabbim dileyen isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
İlaç yazdırmaya gittim öyle yaptırdım yoksa aklımda yoktu canımAcilde en fazla 2 saate çıkıyor sonuç e nabzda.
Test yapacaksan pazar yap öyle olsun şimdiden yapma. İnan bak ben üzüldüm senn üzülme diye diyorum. Çok modu düşüyor insanınCanımm test yaptırmayım ama yeni yılaa hamileymişim gibi gireyim diyorum ne dersin
Önemli olan artışı canım. Ama değer kötü olarak algılama güzel olacak Allahın izniyle5 gün embriyosu canım 9 gün 37,50
canım hafif başladı ve arttı. sende de mi öyle oldu?Canım ağrın aniden mi başladı yoksa başladı ve zamanla arttı mı ?
Haftaya cuma günü tekrar gel dediler ara çok fazla ama işte almanyada işler türkiyeden darklı kadın doğum doktoruma gitsem yer farklı aynı yerde verilmesi gerekiyor . Şimdi oda kafamı karıştırr. Bekliyeceğim artık 5 senedir bekliyorum 5 sene 3 opu 7 ci embriyo transferim ilk kez allahım pozitif görmeyi nasip etti . Şükürler olsun inşallah güzel artar katlaya katlaya giderÖnemli olan artışı canım. Ama değer kötü olarak algılama güzel olacak Allahın izniyle
Vallahi benimde öyle oldu bir kaç gün devam etti o ağrı yerlesme kanaması falan yaşamadım hala belli birşey de yok gerçi bende bidaha kan vercem 15 gün sonra keseye gidicem. Yolumuz uzun daha bakalım. Sizin kaçıncı günYa benimde bugün böyle çok hafif ağrılarım oldu varla yok arası gibi ssimdide sizin dediginiz gibi gobegim agriyo boyle tam ortasi hafif sanki nasil desem degisik bi agri
Benim çay kahve yoksunlugundan dolayı olmuştu canım. Kan sulandırıcı kullanırken doktora danışmak gereken ağrı ani başlayan şiddetli baş ağrısı bu yüzden sordum canım yani korkmana gerek yok. Ama ağrın geçmezse doktoruna yada hemsirene danissan iyi olur canim geçmiş olsuncanım hafif başladı ve arttı. sende de mi öyle oldu?
şimdi iyi biraz. dindi gibi
Cuma günü sağlık ocağı sıkıntılı. Pts de tatil salı çıkar sonucun. İnşallah sonuç güzel çıksın da geç olsunİlaç yazdırmaya gittim öyle yaptırdım yoksa aklımda yoktu canım