Allahım inşallah benimkide öyle olurBenim 9. Gün 32 geldi ve şuan 1025 e yükseldi senin gibi çok stres yapıyordum acaba kimyasal mı diye çok şükür yükseldi darısı kese görmeye artık onu bekleyeceğim senin de yükselir inş stres yapma
Amin umarım dualarımız kabul olur.Kızlar merhaba Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin. İsteyen herkesin Rabbim kucağını boş koymasınbenimde 3.gün denemem 4 gün oldu 2 embriyo transfer edildi. Hayırlısı ile güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah
Prolutex neki coraspin kan sulandırıcı ipneye başladım transferden sonra canımı çokk yakıyor size kullanmadınız mı ondanBirebir aynı ilaçları kullanıyorum ilk deneme pcos herhalde bu ilk standart
Çookk güzel maşallah kaçıncı gündüİnanın hala inanamiyorum ne dicegmi bilmiyorum bu test benim değil gibi geliyor.
Eki Görüntüle 3360508
İnşallah sağlıkla kavuşalım miniklerimizeBende de ağrılar başladı. 6. Haftaya girdim.. inşallah büyüdüğü için ağrıyordur diyorum ama korkuyorum da
Canım ben hem fitili hem prolutex iğneyi kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadm sadece fitil akıntı yaptığı için çamaşırımı temiz tutmaya çalışıyorum enfeksiyon olmamak içinKızlar doktorum progestan fitil kanama yapıyordur dedi prolutex iğneye geçelim dedi daha önce başına gelen var mı progestan kaynaklı kanama yaşayan ? 30 yıllık ebe bir tanıdığıma sordum o da progestan fitil kanama yapar dedi yaşayan var mı çok merak ediyorum
Ben sabah aç karnına iki üç tane kuru incir iki üç tane kuru kayısı yiyorum.Kızlarr ben de dün transfer oldum kabızlık sorunu yaşıyorum ne yiyip içmem lazım karnım çok rahatsız
Bende çok dikkat ettim hep canım çamaşırımı günde 4-5 kez değiştirdim hep ütüleyerek giydim ama yine de kaşıntı ve yara yaptı ve sonunda da kanama yaptı mecburen iğneye geçeceğimCanım ben hem fitili hem prolutex iğneyi kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadm sadece fitil akıntı yaptığı için çamaşırımı temiz tutmaya çalışıyorum enfeksiyon olmamak için
3. Gün embriyosu 2 adet taze transfer 10. GünÇookk güzel maşallah kaçıncı gündü
Benim bünyem sabahları aç karnına kahve ve sigara içmeye alışık içer içmez giderdim hemen şimdi ikisini de birden bırakınca şaştı bünye herladeBen sabah aç karnına iki üç tane kuru incir iki üç tane kuru kayısı yiyorum.
Birde nohut fasulye mercimek gibi gaz yapacak şeyler yemiyorum kabızlık problemi yaşamadım çok şükür
Prolutex yakmıyor canım evet göbekten yapıyorum asıl yakan oksapar kan sulandırıcıProlutex iğne kullananlar can yakıyor mu göbekten mi yapıyorsunuz hep ?
Oksapar yazıcaktm Yanlış yazmışm canım o kafar iğne hap kullanınca tabi karışıyoProlutex neki coraspin kan sulandırıcı ipneye başladım transferden sonra canımı çokk yakıyor size kullanmadınız mı ondan
Göbekten yaptım ben canım az yakıyor ama sorun olmaz merak etme, enjeksiyon vermeyi unutuyor bazen eczane onu unutmayın normal enjeksiyon ve yapmak için de ayrı uç almalısınızProlutex iğne kullananlar can yakıyor mu göbekten mi yapıyorsunuz hep ?
Progestan iğnesi kullanıyor musunuzHerkese merhaba, ben de Aralık ayında transfer olacağım tahminimce 20'sine denk gelecek. Bu benim ikinci transferim olacak. Benin sürecim temmuz ayında opu olarak başladı, 5 embriyomuz oldu. Ekim ayında ilk transferimi oldum ama maalesef negatif sonuçlandı ve duygusal olarak yıprandığım bir süreç oldu. Aralık ayında ikinci transferim olacak bu sefer iki tane embriyo transfer edilecek. Sürecim bht clinic volkan bey ile ilerliyor. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize.
Ben şuan kullanıyorum karnımda kızarıklık ve kaşıntı yapmaya başladı sizde de oldu muOksapar yazıcaktm Yanlış yazmışm canım o kafar iğne hap kullanınca tabi karışıyo
Yaaaaaa bekliyorumYok yaaa bekliyorum hala delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?