- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kasık ağrısı çok normal durum neticede bebiş yerleşmeye çalışıyorrr ve kanaman olmadığı müddetçe bir problem teşkil etmez inşallahKızlar dün geceden beri sürekli kasıklarımda batma oluyor bu durumu yaşayan var mı haftaya kalp atışı için doktora gideceğim bu durum tedirgin ediyor sürekli
Pazartesi ogrencem kuzumPeki pozitifi gördünüzmü
Evet kuuzm geç tutunmuş olabilir onemli olan iki kati artmasiKızlar 9 cu gün 5gün embriyosu 37,50 olup yada 40/45 olup sağlıkla ilerleyen var mı
Çok korkuyorummEvet kuuzm geç tutunmuş olabilir onemli olan iki kati artmasi
Henüz test yapmadım 2 Ocakta kan vereceğimPeki tutundumu bebiş benim cok az pembe lekelenmem de oldu dün ilk gun oldugu icin cok sasirdim
İnşallah canım ya ara ara hafif kanamam da oluyor 1 haftadır korkuyorumCanım kasık ağrısı çok normal durum neticede bebiş yerleşmeye çalışıyorrr ve kanaman olmadığı müddetçe bir problem teşkil etmez inşallah
İlk transferim negatif olmuştu ilk adetin çok pıhtılı ve normalden çok olmuştuarkadaşlar selam ben dün adet oldum 1-2 ay beklemeye karar verdim. adet kanaması yoğun oluyor sizdede öyle oldu mu
demek normal o zaman o kadar kan sulandırıcı vs kullandıkİlk transferim negatif olmuştu ilk adetin çok pıhtılı ve normalden çok olmuştu
Benim olmuştu bir önceki transferimde doktorum değiştirdi be Duphaston verdi .Kızlar bir sorum var progestan fitil kullananlar vajinal kaşıntı ve yara problemi yaşadınız mı ?
ben dün evi süpürdüm bende de oldu bel ve bacak ile karın arasında ağrı gibiKızlar dün geceden beri sağ kaşıkta sürekli bi batma var çok sık aralıkla oluyor böyle bişey yaşayan var mı normal mi onuda bilmiyorum
bende olmadı açıkçası. eldiven kullanmak saha steril oluyor canım. dikkat et enfeksiyon olmasınKızlar bir sorum var progestan fitil kullananlar vajinal kaşıntı ve yara problemi yaşadınız mı ?
Saglikla gelsin canımHenüz test yapmadım 2 Ocakta kan vereceğim
Kanaman yoksa korkma senben dün evi süpürdüm bende de oldu bel ve bacak ile karın arasında ağrı gibi
Valla dayanamayıp kan vermeye geldim çünkü bir saat önceki testim suOna takılma canım pozitif erken gebeliği göz önüne al. Benim 7.günüm bugün gene negatif çıktı erken gebelikte
Çok net çıkmış hayırlı olsun sağlıkla gelsinValla dayanamayıp kan vermeye geldim çünkü bir saat önceki testim su Eki Görüntüle 3360405 bunlari damlattigim anda böyle oldu bugün 10. Günüm
İns dua edin ne olur en azından biri tutmuş olsunÇok net çıkmış hayırlı olsun sağlıkla gelsin