- 6 Ekim 2023
- 389
- 545
- 28
Canım full yatacaksın sen dinlen bol boll rabbim yardımcın olsun inşallahİnşallah canım ya ara ara hafif kanamam da oluyor 1 haftadır korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım full yatacaksın sen dinlen bol boll rabbim yardımcın olsun inşallahİnşallah canım ya ara ara hafif kanamam da oluyor 1 haftadır korkuyorum
Hayırlı olsun canımmmm kan da güzelce değerinin yükselmesi duasıylaValla dayanamayıp kan vermeye geldim çünkü bir saat önceki testim su Eki Görüntüle 3360405 bunlari damlattigim anda böyle oldu bugün 10. Günüm
Ben kan sulandırıcı kullanmadım ama yinede normale göre fazla oldudemek normal o zaman o kadar kan sulandırıcı vs kullandık
Bana evi süpürme dediben dün evi süpürdüm bende de oldu bel ve bacak ile karın arasında ağrı gibi
Belli süre sonra alerji yapıp şişlik yapan duydum canım.ben bnde öyle bişey olmadı da arkadaşıma yapmıştı.Kızlar bir sorum var progestan fitil kullananlar vajinal kaşıntı ve yara problemi yaşadınız mı ?
Masallahh cnm çok belli hayırli olsunValla dayanamayıp kan vermeye geldim çünkü bir saat önceki testim su Eki Görüntüle 3360405 bunlari damlattigim anda böyle oldu bugün 10. Günüm
Kaşıntı yara yaptı o yara da kanıyor ben sürekli gebelikten mi düşük mü yapıyorum yara mı kanıyor diye kafayı yiyorumBelli süre sonra alerji yapıp şişlik yapan duydum canım.ben bnde öyle bişey olmadı da arkadaşıma yapmıştı.
Canım bel kasik ağrısında mutlaka Uzan dinlen. İş falan yapma. Ayakta çok durma. İnşallah güzel olacakİnşallah canım ya ara ara hafif kanamam da oluyor 1 haftadır korkuyorum
Fitili kullanmadan önce elini iyice yıka canım. Ben de olmadı . Ki fitil en en rahatsız edici gelen ilaç bana göre. İgnelere razıyım.Kızlar bir sorum var progestan fitil kullananlar vajinal kaşıntı ve yara problemi yaşadınız mı ?
Benim 9. Gün 32 geldi ve şuan 1025 e yükseldi senin gibi çok stres yapıyordum acaba kimyasal mı diye çok şükür yükseldi darısı kese görmeye artık onu bekleyeceğim senin de yükselir inş stres yapmaKızlar 9 cu gün 5gün embriyosu 37,50 olup yada 40/45 olup sağlıkla ilerleyen var mı
Merkezle bı görüş istersen belki iğne yaptır derler belkide ağzından al derlerKaşıntı yara yaptı o yara da kanıyor ben sürekli gebelikten mi düşük mü yapıyorum yara mı kanıyor diye kafayı yiyorum
Evet kesinlikle var çok denk geldim geç tutunmadır inşallah bidaha ki değer kat kat artmış olurKızlar 9 cu gün 5gün embriyosu 37,50 olup yada 40/45 olup sağlıkla ilerleyen var mı
Burada bel ağrısından bahseden arkadaşlar da olmuştu. Korktum açıkçası bugün genel anlamda yatıyorum rahatladım biraz. Uykudan uyandıracak kadar da olabiliyor demek ki. Allah'ım hakkımızda en hayırlısını afiyetlisini sağlıklısıni omurlusunu kolaylıkla nasip etsin. Cevapladigin için teşekkür ederim canımCanım benım ılk 2 transferımde belım hep cok agrıdı, korkma poztıfı olup olmamasıyla alakası yok.
Hatta bu sefer progestan ıgne basladıgı gun ıtıbarıyle agrımaya basladı transferden once.
Benımde dun gece cok fazla sırt agrım oldu uyandım uykumdan
Evet bende de öyle o kadar yoğun olduki anlam veremedimarkadaşlar selam ben dün adet oldum 1-2 ay beklemeye karar verdim. adet kanaması yoğun oluyor sizdede öyle oldu mu
Tatlım çıktı mı sonuç seni bekliyorum meraklaBana da oluyor bi üşüme geliyor bi çok sıcak geliyor aynı dediğin gibi 5 10 dk baya baya üşüyorum ben fitil ve duphaston kullanıyorum ilaç olarak ilaç yapmıyor bence çünkü son 2 3 gündür oluyor bende
canm şişlide değilim ben
Bende de ağrılar başladı. 6. Haftaya girdim.. inşallah büyüdüğü için ağrıyordur diyorum ama korkuyorum daKızlar dün geceden beri sürekli kasıklarımda batma oluyor bu durumu yaşayan var mı haftaya kalp atışı için doktora gideceğim bu durum tedirgin ediyor sürekli
Benimde öyle canım arada kalkıp yürüyorum uzanıyorum hafif kaşık ağrım oldu sabah o da geçti başka da birşey yok inşallah güzel haberlerimizi yazalımDün transfer oldum canım evdeyim uzanıyorum arada bir kalkıp yürüyorum öyle vakit geçirmeye çalışıyorum henüz bi belirti vs yok sen nasılsın
Yok yaaa bekliyorum hala delircemTatlım çıktı mı sonuç seni bekliyorum merakla