- 23 Ocak 2022
- 775
- 890
Çok şükür canimmm darısı bizlere insallaaaaaahİnanın hala inanamiyorum ne dicegmi bilmiyorum bu test benim değil gibi geliyor.
Eki Görüntüle 3360508
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canimmm darısı bizlere insallaaaaaahİnanın hala inanamiyorum ne dicegmi bilmiyorum bu test benim değil gibi geliyor.
Eki Görüntüle 3360508
Kan sulandırıcıyi igne olarak değil hap olarak kullandım ben kanamam oldu bıraktırdi doktor prolutex progestan karından yapılan iğne östrojen hormonu bildiğim kadarıyla her vücudun ihtiyacı farkli tabiProlutex neki coraspin kan sulandırıcı ipneye başladım transferden sonra canımı çokk yakıyor size kullanmadınız mı ondan
İnşallah canım biraz düşük geldi bana şimdide haftaya randevu verdiler tam bir hafta oluyor tekrar kan alınacakCanım sonuçta pozitif Allahim kat kat arttırsın inşallah çok sevindimmmm
37,50 vallaha benimkisi emin olsam ekle derdim kuzum biraz düşük biliyosunPozitif olan arkadaşlarım haber verin de listemize yeni hamiş emojileri koyalım çoğalsın
Evet göbekten yapiyorum can yakmıyor sadece bir süre sonra hep aynı yere yapıldığı için batmıyor iğne birde benim bir tarafta sertlik beze oluştu olabiliyormus ama korkacak bir şey yokProlutex iğne kullananlar can yakıyor mu göbekten mi yapıyorsunuz hep ?
Kuru kaysı bol su ve sakın ıkınmaKızlarr ben de dün transfer oldum kabızlık sorunu yaşıyorum ne yiyip içmem lazım karnım çok rahatsız
Canim dusuk de olsa katlanması önemli olan 17 ile öğrenenler de var pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah37,50 vallaha benimkisi emin olsam ekle derdim kuzum biraz düşük biliyosun
Canım iki gün sonra da verebilirsinİnşallah canım biraz düşük geldi bana şimdide haftaya randevu verdiler tam bir hafta oluyor tekrar kan alınacak
Canım benimde beze olmuş ne yapmam gerekiyor iğne girmiyor aşırı canım yanıyor iğneyi zorla girsin diye deliyorum sanki bıçakla kesiyormuşum gibi derimden ses geliyor o derece zorlanıyorum progestan dex kullaniyorumEvet göbekten yapiyorum can yakmıyor sadece bir süre sonra hep aynı yere yapıldığı için batmıyor iğne birde benim bir tarafta sertlik beze oluştu olabiliyormus ama korkacak bir şey yok
Kuzum yaptıktan sonra iyice ovalıyor musun. Bende kullanıyorum ama çok şükür 1 tane ovalamadığım yerde Beze oluştu o kadar. Ben göbeğimi baya ovalayıp dağılsın diye sallıyorum böyle çünkü yoğun bir ilaçKizlarrrrr progestan dex göbekten yapıyorum artık girmiyor ya boncuk boncuk beze olmuş ne yapmam lazım iğne her gün değişiyorum küçük iğne zaten girmiyor delik deşik oldum resmen iğne yakmıyor da ama beze gibi olmuş
Tatlım ilacı hızlı mı yapıyorsun çok yavaş şekilde gönder ve ovala sonrasındaKizlarrrrr progestan dex göbekten yapıyorum artık girmiyor ya boncuk boncuk beze olmuş ne yapmam lazım iğne her gün değişiyorum küçük iğne zaten girmiyor delik deşik oldum resmen iğne yakmıyor da ama beze gibi olmuş
Yazalım inşallah çok dua edelim birbirimize hepimizBenimde öyle canım arada kalkıp yürüyorum uzanıyorum hafif kaşık ağrım oldu sabah o da geçti başka da birşey yok inşallah güzel haberlerimizi yazalım
Ne yapılması gerektiğibi inan bilmiyorum şuan sol taraftan iğne girmiyor kolonyayla ovdum iyi gelir diye ara ara ovuyorum ama henüz faydasını görmedim kuzumCanım benimde beze olmuş ne yapmam gerekiyor iğne girmiyor aşırı canım yanıyor iğneyi zorla girsin diye deliyorum sanki bıçakla kesiyormuşum gibi derimden ses geliyor o derece zorlanıyorum progestan dex kullaniyorum
Almanyadayım kuzum pazar günü kadın doğum açık değil . Pazartesi de açık değil bakalım hayırlısı olsun bukadar bekledim ilk kez test vermeden inşallah şimdide beklerim yeterki güzel olssun sonuCanım iki gün sonra da verebilirsin
Kanamanız ne renk ve ne kadar süre oldu ?Kan sulandırıcıyi igne olarak değil hap olarak kullandım ben kanamam oldu bıraktırdi doktor prolutex progestan karından yapılan iğne östrojen hormonu bildiğim kadarıyla her vücudun ihtiyacı farkli tabi
Ya benim 6. Gün kasık ve bel ağrısı başladı böyle alt karnım ağrıyor bide göbeğim sanki ağrıyordu. Bı iki gece belim baya rahatsız etti, sonra 7. Gün daha da arttı ağrı dedm heralde regl olcam. Arkadaşım yap çıkar dedi test yaptım, silik çıktı 9. Gün koyulasmaya başladı. Bugün zaten yapar yapmaz.koyu çıktı. Onun dışında göğüs ağrısı zaten ilaçlardan dolayı var bugün hatta göğüs ağrım azaldı dedm tamam regl olcam yine ama şimdi hafif var yine aciMaşallah rabbim devamını getirsin belirtiniz nelerdi kaçıncı gün başladı
Aminnn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok şükür canimmm darısı bizlere insallaaaaaah
Ya Allah herkese nasip etsin inşallahMaşallah Allah ım sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin. Benim olmuş kadar sevindim