Bende oksapar kullanıyorum karnım morardı benim ya ama 2 gündür elim alıştı sanırım çok az yakıyor önceden baya yakıyorduBen şuan kullanıyorum karnımda kızarıklık ve kaşıntı yapmaya başladı sizde de oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oksapar kullanıyorum karnım morardı benim ya ama 2 gündür elim alıştı sanırım çok az yakıyor önceden baya yakıyorduBen şuan kullanıyorum karnımda kızarıklık ve kaşıntı yapmaya başladı sizde de oldu mu
Maşallah rabbim devamını getirsin belirtiniz nelerdi kaçıncı gün başladıİnanın hala inanamiyorum ne dicegmi bilmiyorum bu test benim değil gibi geliyor.
Eki Görüntüle 3360508
Prolutex yakmıyor canım evet göbekten yapıyorum asıl yakan oksapar kan sulandırıcı
İğne yerleri iyileşirken kaşınıyor bence bazen morlk kızarklk oluyor bazen olmuyor bizim vuruşumzla da ilgili olabilirBen şuan kullanıyorum karnımda kızarıklık ve kaşıntı yapmaya başladı sizde de oldu mu
Kızlarr ben de dün transfer oldum kabızlık sorunu yaşıyorum ne yiyip içmem lazım karnım çok rahatsı
Hayirli olsun canim olmuss kar kat artis gostersin insİnanın hala inanamiyorum ne dicegmi bilmiyorum bu test benim değil gibi geliyor.
Eki Görüntüle 3360508
Prolutex iğne kullananlar can yakıyor mu göbekten mi yapıyorsunuz hep ?
Olabilir ama her zaman vurdugumuz gibi vurduk17aralıkta başladım igneye ilk hafta kullandığımda sadece morariyordu şimdi kzarma ve kasnti başladı ve geçmiyor da 4 gündür kıpkırmızıİğne yerleri iyileşirken kaşınıyor bence bazen morlk kızarklk oluyor bazen olmuyor bizim vuruşumzla da ilgili olabilir
İnşallah sağlıklı şekilde ilerler canımKızlar 9 cu gün 5gün embriyosu 37,50 olup yada 40/45 olup sağlıkla ilerleyen var mı
Kan sulandirici kadar yakmiyor canim rahat ol.doktorum bana sadce gobekten yapmami soyledigi icin ben oyle yapiyorum sabah aksamProlutex iğne kullananlar can yakıyor mu göbekten mi yapıyorsunuz hep ?
Acaba aynı yere mi vuruyorsun üst üste geliyorsa veya ilaç dağılmıyorsa ondan kaşıntı olabilirOlabilir ama her zaman vurdugumuz gibi vurduk17aralıkta başladım igneye ilk hafta kullandığımda sadece morariyordu şimdi kzarma ve kasnti başladı ve geçmiyor da 4 gündür kıpkırmızı
Maşallah Allah ım sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin. Benim olmuş kadar sevindimİnanın hala inanamiyorum ne dicegmi bilmiyorum bu test benim değil gibi geliyor.
Eki Görüntüle 3360508
Evet mecbur ayni yerlere de yapmak zorunda kalıyorum yer bulamıyorum bi sağ bi sol olarak vuruyorum ama illaki denk geliyordur vurulan yere peki sizde bu kaşıntı ve kızarıklık geçer miAcaba aynı yere mi vuruyorsun üst üste geliyorsa veya ilaç dağılmıyorsa ondan kaşıntı olabilir
Bunu denicem inşallah kasintiyida kizarikligida geçirir karnıma sanki deniz anası değmiş gibi kocaman bi alan kıpkırmızı şuanKizlar iğne yerleri için eski yöntem çözüm var. Akşam yatarken az bal sürün iğne yapılan yerlere ben tüm göbeğime sürüp buzdolabı poşeti koyup üzerine öğle yatıyorum. Morlukları ve şişkinliği alıyor.
Ben mideme çözüm bulamıyorum. Her şeyi kusuyorum bu da beni halsizletiyor bu gidişle işe baslayamayacagim.
Bende senin dediğin ilaç yok progestan dex kullanıyorum ama çok şükür hiç morluk ve kızarıklık oluşmadı içeriği aynı mı bilmiyorum amaEvet mecbur ayni yerlere de yapmak zorunda kalıyorum yer bulamıyorum bi sağ bi sol olarak vuruyorum ama illaki denk geliyordur vurulan yere peki sizde bu kaşıntı ve kızarıklık geçer mi
Canım buraya uygunsuz bir şey yazmışım o yüzden engellemişim haberim yok yazdığım şey de lavaboya gittim iki uç damla kan geldi peçete attım o yanı neden böyle oldu anlamadım bu mesajımdan sonra da engellenmem insallahEkbbk neden tek ayak cezası aldı ya noldu ki acaba ?
Canım peçete resmini paylaştım diye uygunsuz icerikden hesabımı kapatmışlar bugün gireboldim çok şaşırdım ne alaka diye yaAyyyy canım çok sevindim hesabına noldu hesap pasif diyor?? Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah pozitifi alacaksın dualarım seninle
Canım bu mesajından sonda hemen doktoruma bugün yazdım kan daha gelmedi 2 damla geldi faln diye benim transfer günü ile birlikte 3. Gün geldi ya yok kullanma bu şekilde olan hastalara kesiyoruz dedi hata mi yaptım keserek çok üzüldüm bak şimdiCanım işlem yapılıyor ya onun ardından da gelmiş olabilir benim ilk günü çok küçük gelmişti doktor da gelebilir zaten işlem yaptık sonuçta diye bilgi vermişti bence kan sulandırıcıları bunun için kesme
Canım bende sıfır belirti ya transfer hariç 3. Gün şeninde 4. Gün senin belirtileri takip edeceğim bendeMerhaba hanımlar bugün 4ncu ğunum hiçbir belirti yok sizler kaçıncı gundesiniz neler yapiyonuz merak ettim
Canım sonuçta pozitif Allahim kat kat arttırsın inşallah çok sevindimmmmKızlar 9 gün tahlilim 37,50 çıktı çok düşük değilmi