- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 29
Canim inan bende o kadar gaz sancısı guruldama yaşadım ki bugün. Dedim acaba iç organlarımda mı bişey var. Resmen gebeliği geçtim canımı düşünmeye başladım. Hastanede bişey yok bunlar normal dediler. Göğüs sıkışması da ilacın yan etkisi imiş geçti. Dediğin gibi göğüs hassasiyeti de geçti. Benim de 6. Gün canını sıkmaİnşallahAmin amin amin
Allah biliyor ya kaç gündür yüzüm gülmüyor düşünmekten. Rabbim herkese en sağlıklısını versin inşallah
Benim değer 62.48 canım ben de aslında pazartesi veririm diyordum ama onlar pazar ver deyince pazar vericem nasip olursa bakalım. Allah'ım hayırlı mutlu haberler almayı nasip etsin değerlerimiz katlanarak artsın hepimizin kaygısız stressizAnladım cnm
Bana da pazar dendi de pazartesi yaparım sanırım tabii durabilirsemtam 60 mıydı küsüratlı mıydı ?
Günümü beklememin sebeplerinden biri de bu, öncesinden yapıp yanlış bı sonuçla üzülmemek veya tam tersi kimisi erkenden yapıyor sonradan kimyasala dönüyor değer. En iyisi günümü beklemek dedim. Sen transfer oldun mu canımCanım en azından kesin sonuç alırsın testte negatif görüp kanda pozitif sonuç görenlerde var cunku
Darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlara canım inşaAllah pozitif haberlerle gelirsinMaşallah pozitifler arka arkaya geliyor çok şükürdeğerleriniz katlanarak devam etsin inşallah.. ben de yarın sabah kan vermeye gidicem dualarınızı bekliyorum..
Amin canımDarısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlara canım inşaAllah pozitif haberlerle gelirsin
Amin canım çok aminAmin canımseni de tebrik ederim inşallah kucağına almayı da nasip eder Rabbim
Galiba gebelikten sonra da bir süre devam edeceğiz olursa inşallah canım. Öyle yorumlar okumuştumArkadaşlar progestan iğne fitil ne zamana kadar kullanılıyordu şimdiden bunaldım karnım mosmor akıntılar
İlk gebeliğim 7 yıl oldu unuttum
Evet bnde öyle hatırlıyorumGaliba gebelikten sonra da bir süre devam edeceğiz olursa inşallah canım. Öyle yorumlar okumuştum
Bana hekimim gebelik olursa 12. Haftaya kadar kullanacağız dediEvet bnde öyle hatırlıyorum
Ama 12hafta mıydı 16 hafta mıydı unutmuşum
Nette 12diyor ben karnım epey çıkmıştı da hala kullanıyordum diye hatırlıyorum
Çok doğru söylüyorsun Allahim insallah buraya pozitif haber ile gelmemizi nasip etsinGünümü beklememin sebeplerinden biri de bu, öncesinden yapıp yanlış bı sonuçla üzülmemek veya tam tersi kimisi erkenden yapıyor sonradan kimyasala dönüyor değer. En iyisi günümü beklemek dedim. Sen transfer oldun mu canım
Amin canım aminnnnÇok doğru söylüyorsun Allahim insallah buraya pozitif haber ile gelmemizi nasip etsinyok canım benim 20 sinde kontrolüm var transfer tarihi şuanlik 25 26 si dedi kontrolde tam söylemeyecekmiş
Bitmediki bizim bu strest arda arda o bitiyor bu başlıyor doğrub kucagımıza alana kadarBence de canım Allah'ın izniyle bebişin seninle hayırlısı ile pozitif haberini bekliyoruzBen de şimdi değer artacak mı stresi başladı
Ay ınshAllah canım ya ınshAllah hemde bende dondurulmuş ya çatlama iğnesi etkiside yok diyorum ama yınede bır korku varSana da diyorum cnm silik çıkan teste kan negatif cıkmaz içini ferah tut sende pozitifsin
Çatlatma iğnesi etkisi ne kadar sürüyorki acabaAy ınshAllah canım ya ınshAllah hemde bende dondurulmuş ya çatlama iğnesi etkiside yok diyorum ama yınede bır korku var
Bilmiyorum ama genelde taze transferde idarar tesleride besen poztıf catlama iğnesi etkisi denilıyorÇatlatma iğnesi etkisi ne kadar sürüyorki acaba
Ne zaman verdin cnm kan sen hiç sölemedin çok üzgünüm bazen en iyi kalitede olsa dahi olmuyor kötü orta kalite tutabiliyor burdada nasip giriyor işteBenim negatif bu ay tek negatif alan benim sanırım hiç iyi hissetmiyorum en iyi hastane en iyi doktor tercih ettik ama nasip olmayınca olmuyor dondurulmuş yumurtam yok tedaviye tekrar başlamak için cesaretim yok
Allah gönlüne ferahlık versinBenim negatif bu ay tek negatif alan benim sanırım hiç iyi hissetmiyorum en iyi hastane en iyi doktor tercih ettik ama nasip olmayınca olmuyor dondurulmuş yumurtam yok tedaviye tekrar başlamak için cesaretim yok
Olur mu öyle şey Allah yeniden başlayanların yardımcısı .Sakın ümitsizliğe kapılma sakın kendini üzme nasip değilmiş de geç ..hayırlı güzel zamanı vardır onun için bekletiliyorsundur ..Buralarda neler atlatan insanlar var hemen umutsuzluğa kapılma kendine zaman ayır biraz dinlen tekrar başla hazır olduğunda Allah sana yardım edecek emin olBenim negatif bu ay tek negatif alan benim sanırım hiç iyi hissetmiyorum en iyi hastane en iyi doktor tercih ettik ama nasip olmayınca olmuyor dondurulmuş yumurtam yok tedaviye tekrar başlamak için cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?