Pazar günü tekrar ver dedi aynı yerde ver mutlaka dediSana kaç gün sonra tekrarla demiştiler cnm
Benimde dahil edebilir misiniz yarın test vericem 3. Gün embriyosu 3 adetGebelerimiz ;
@Mystery306
@nazlidrc
@Maviyasemin
E Esra2015
@Glsm89
@flower00
@Aliece
@mrsdeniz1111
@nehirgibi99
@Lilaa91
@Bidebayilistersenferiha
@Edebiyatcii
@MrsDerya
Mrs-cicek
Kızlar, adlarınızı kontrol edin. Güncellemem gereken bir durum varsa bu gönderinin altına beni etiketleyerek yazarsanız bana yardımcı olursunuz.
Anladım cnmPazar günü tekrar ver dedi aynı yerde ver mutlaka dedi
Sana da diyorum cnm silik çıkan teste kan negatif cıkmaz içini ferah tut sende pozitifsinBen yarın sana haber vercem ) güzel haber inshAllah
Bende dünen kadar yokduda bugun kaldığımda heycanlıyım yarın 11 ci günüm , idarar teslerimde hep silik çizgi çıkıyor net çıkmıyor , birde lekelemem car diye korkuyorum negatif olur ama rşim diyor içim iyi poztıf hamılesın bakalım
Göğüslerdeki hassasiyette dalgalanmalar olması tamamen normalmiş vücuttaki hormonlar sürekli değiştiği için oluyormuş. Hiç üzülüp endişelenmeyinBu zorlu süreçte birbirimize destek verdiğimiz için şanslıyız sanırım hepimiz tanımadığımız anne adayları için dua ediyoruz.
Bende bu süreçte sanırım biraz yıprandım. 39 yaşında anne olmaya çalışmak hem maddi hem de manevi yordu beni.
Bugün transferin 6. günü ve karın guruldaması dışında hiç bir belirtim yok. Göğüslerimdeki şişlik ve hassasiyet geçti. Çok korkuyorum olmayacak diye. 4 gün daha korkuyla beklemek o kadar zor ki. Rabbim benim durumumda olan herkese yardım etsin inşallah
Tüm pozitif gören arkadaşlarımı da can-ı gönülden kutluyorum. Hamişliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim de pozitif ama yarınki sonuçta net olacak son testini verdim bu sabahGebelerimiz ;
@Mystery306
@nazlidrc
@Maviyasemin
E Esra2015
@Glsm89
@flower00
@Aliece
@mrsdeniz1111
@nehirgibi99
@Lilaa91
@Bidebayilistersenferiha
@Edebiyatcii
@MrsDerya
Mrs-cicek
Kızlar, adlarınızı kontrol edin. Güncellemem gereken bir durum varsa bu gönderinin altına beni etiketleyerek yazarsanız bana yardımcı olursunuz.
İTest sonucundan sonra ekleyeyim mi? Sonra olumsuz olunca üzülüyorumBenimde dahil edebilir misiniz yarın test vericem 3. Gün embriyosu 3 adet
Transfer tarihinizi yazar mısınız ?Benimde dahil edebilir misiniz yarın test vericem 3. Gün embriyosu 3 adet
Tabi kiİTest sonucundan sonra ekleyeyim mi? Sonra olumsuz olunca üzülüyorum
Transfer tarihinizi yazar mısınız?Benim de pozitif ama yarınki sonuçta net olacak son testini verdim bu sabah
4 Aralık 3 gün taze embriyo.Transfer tarihinizi yazar mısınız?
İnşallahGöğüslerdeki hassasiyette dalgalanmalar olması tamamen normalmiş vücuttaki hormonlar sürekli değiştiği için oluyormuş. Hiç üzülüp endişelenmeyinben de aynı şekilde düşünüyordum ama araştırınca içim rahatlamıştı. Tüm güzel dileklerimiz dualarımız kabul olsun inşallah
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBen de bugün kan verdim canım pozitif çok şükür
Canım benim pozitif sonuçla geleceksin Allah’ın izniyleMaşallah pozitifler arka arkaya geliyor çok şükürdeğerleriniz katlanarak devam etsin inşallah.. ben de yarın sabah kan vermeye gidicem dualarınızı bekliyorum..
Amin canım yaCanım benim pozitif sonuçla geleceksin Allah’ın izniyle
Canım en azından kesin sonuç alırsın testte negatif görüp kanda pozitif sonuç görenlerde var cunkuAmin canım yatuttum kendimi hiç bı şekilde evde de test yapmadım. İçim içimi yiyor nasıl sabah olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?