Allahda ümüd kesilmez toparlan 2 ay sora yeniden devamBenim negatif bu ay tek negatif alan benim sanırım hiç iyi hissetmiyorum en iyi hastane en iyi doktor tercih ettik ama nasip olmayınca olmuyor dondurulmuş yumurtam yok tedaviye tekrar başlamak için cesaretim yok
Acaba gecikme yaşadınız mı benim 28-30 arasi olur bugün 32 günKızlar merhaba ben opudan sonra ikinci adetimi dün itibariyle oldumyarın doktor randevum var. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç çok heyecanlıyım
Amin canım inşAllahAmin canım aminnnnhadi bakalım hayırlısıyla inşallah senin de güzel haberlerini alırız
Canım ben yaşadım 2.regl benim 4gun gecikmeli geldiAcaba gecikme yaşadınız mı benim 28-30 arasi olur bugün 32 gün
Allahim tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah hiç öyle düşünmeyin Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur lütfen ümidinizi kaybetmeyinBenim negatif bu ay tek negatif alan benim sanırım hiç iyi hissetmiyorum en iyi hastane en iyi doktor tercih ettik ama nasip olmayınca olmuyor dondurulmuş yumurtam yok tedaviye tekrar başlamak için cesaretim yok
Ortalama 3 gün oldu geçimesi insan biran önce regl olup sürece devam etmek istiyor beklemek ve streste belki gecikmeye etki ediyordur. 2. Regl sonrası ne zaman yransfer olacak yani kaçıncı gün ?Canım ben yaşadım 2.regl benim 4gun gecikmeli geldi
Kızlar göbekten progesteron iğne oluyorum biraz geri akıyor iğneden sonra sizde de oluyor mu bi tek bende mi oluyorBenim negatif bu ay tek negatif alan benim sanırım hiç iyi hissetmiyorum en iyi hastane en iyi doktor tercih ettik ama nasip olmayınca olmuyor dondurulmuş yumurtam yok tedaviye tekrar başlamak için cesaretim yok
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah. Moralini bozma her duâ nasibine, her nasip vaktine esirdir. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.Benim negatif bu ay tek negatif alan benim sanırım hiç iyi hissetmiyorum en iyi hastane en iyi doktor tercih ettik ama nasip olmayınca olmuyor dondurulmuş yumurtam yok tedaviye tekrar başlamak için cesaretim yok
Nasıl geri akıyor. İğneyi vurduktan sonra 10 sn bekliyor musunuz?Kızlar göbekten progesteron iğne oluyorum biraz geri akıyor iğneden sonra sizde de oluyor mu bi tek bende mi oluyor
Bilmiyorum biraz daha bekleteyim normalde eşim yapıyor o şehir dışında ben yapıyorum şimdi dikkat ederimNasıl geri akıyor. İğneyi vurduktan sonra 10 sn bekliyor musunuz?
Muhtemelen 5. gün ararlar hergün yumurtayı kontrol etmiyorlarmış kaliteleri bozulabiliyormuş çünkü canım ya da stres oluyor dediler bizeMerhaba kizlar.ayin 13 ünde opu oldum.6 tane yumurtam cikti.ertesi gün 3 tanesinin boş oldugunu ve geriye kalan 3 tanesinin olgun yumurta olduğunu ve 3 unun de dollendigini söylediler.yarin 3.gun arayacaklarini söylediler bugün aramadilar.olgun yumurta 5.gune kadar gider mi yani kaliteli mi demek?bilmediğim için tecrübesi olanlara sormak istiyorum.bu arada hamile kardeşlerimi tebrik ederimdarısı başımıza ins
Benim göbek hep morardı sizinde öyle mi kızlarBilmiyorum biraz daha bekleteyim normalde eşim yapıyor o şehir dışında ben yapıyorum şimdi dikkat ederim
Beklet beklet. Bekletmediğin için geri akıyordur o zaman.Bilmiyorum biraz daha bekleteyim normalde eşim yapıyor o şehir dışında ben yapıyorum şimdi dikkat ederim
Mosmor iğne olduğum heryer ve acıyor ama olsun sonunda değecek inşallahBenim göbek hep morardı sizinde öyle mi kızlar
Durumuna bakıp ona göre ya 3.gün ya da 5.güne giderse dondururlar. Hakkınızda hayırlısı olsun ama neden bugün aramadılar normalde her gün aramaları gerekiyor benim öyle olmuştu.Merhaba kizlar.ayin 13 ünde opu oldum.6 tane yumurtam cikti.ertesi gün 3 tanesinin boş oldugunu ve geriye kalan 3 tanesinin olgun yumurta olduğunu ve 3 unun de dollendigini söylediler.yarin 3.gun arayacaklarini söylediler bugün aramadilar.olgun yumurta 5.gune kadar gider mi yani kaliteli mi demek?bilmediğim için tecrübesi olanlara sormak istiyorum.bu arada hamile kardeşlerimi tebrik ederimdarısı başımıza ins
Morarma henüz olmadı sararma mevcut ve dokunduğum zaman acıBenim göbek hep morardı sizinde öyle mi kızlar
Muhtemelen 5e gidiyordur canım stres yapma inşallahBilmiyorum.opudan sonraki gün aradılar.bir de cumartesi arayacaklarini söylediler.olgun yumurtalarmis 3u de .stres yapıyorum dünden beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?