Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oluyor 1 damla geri çıkıyor son damla))Kızlar göbekten progesteron iğne oluyorum biraz geri akıyor iğneden sonra sizde de oluyor mu bi tek bende mi oluyor
Geciktrıyor normalda progestronu bırakdıkdan 3-4 gün sora oluyorsunBu arada pztsi günü benim regl günüm, test günümde cuma günü. Eğer negatifse ilaçlar reglimi geciktirir mi?
Benim de aynı canımBenim göbek hep morardı sizinde öyle mi kızlar
Ben heycannnnnn dan baylıycam nasıl uycam geceBir gün daha bitti be kızlar yarın kimler test veriyor bakalımm
Ay bende az önce diyorum bir gün daha bitti az kaldı sabret diye. Allah nasip ederse pazartesi günü kan vercemBir gün daha bitti be kızlar yarın kimler test veriyor bakalımm
Ben beklıyorum 10 saniye ama ucu çıkardıgımda 1 damla belıyır komple akmıyor geriNasıl geri akıyor. İğneyi vurduktan sonra 10 sn bekliyor musunuz?
Bende 13 yumurta ıdı 1 dollemedı 12 sınde 7 ısı 5 cı gune gitsi ama benı topladıkları gunde sabahı 3 cu gun ve 5 cı gun arayıb nasıl gıdıyorr diye dedıler , aslında aramları gerek yarın sen ara sorMerhaba kizlar.ayin 13 ünde opu oldum.6 tane yumurtam cikti.ertesi gün 3 tanesinin boş oldugunu ve geriye kalan 3 tanesinin olgun yumurta olduğunu ve 3 unun de dollendigini söylediler.yarin 3.gun arayacaklarini söylediler bugün aramadilar.olgun yumurta 5.gune kadar gider mi yani kaliteli mi demek?bilmediğim için tecrübesi olanlara sormak istiyorum.bu arada hamile kardeşlerimi tebrik ederim darısı başımıza ins
Valla ben hiç aktığını farketmedim eşim yapıyor diye belki bilmiyorumBen beklıyorum 10 saniye ama ucu çıkardıgımda 1 damla belıyır komple akmıyor geri
Evet yaaa morarama sararam ne ararasanBenim göbek hep morardı sizinde öyle mi kızlar
Stres yapma canım belki klinikten kliniğe değişiyordur. 3 ya da 5 farketmeksizin güzel embriyoların olsun inşallahBilmiyorum.opudan sonraki gün aradılar.bir de cumartesi arayacaklarini söylediler.olgun yumurtalarmis 3u de .stres yapıyorum dünden beri.
Kendı yapdığında ınsan goruyor ya benım eşim iğneden korkuyor mecbur kendım yapıyorum (Valla ben hiç aktığını farketmedim eşim yapıyor diye belki bilmiyorum
Dün gece ben öyleydim yatana kadar hal oldum gece 3 de uyandım altı gibi tekrar yattım ama uyuduğum uykuda uyanık gibiydim hele kan verdim sonuç beklerken bayılıyordum neredeyse karmakarışık bir ruh halindeydim Allah'ım yardım etsin inşaAllah sabah pozitifi göreceksin canımBen heycannnnnn dan baylıycam nasıl uycam gece
Maşallah o zaman sana ve hep kendisi yapanlara ben büyük konuşmayayım da yapamam ya bide bu iğne mübarek kalın ve canımı yakıyor çoğu zamanKendı yapdığında ınsan goruyor ya benım eşim iğneden korkuyor mecbur kendım yapıyorum (
İğneyi 10 saniye içerde bırak bana öyle söylediler ben öyle yapınca geri akma fln olmuyorKızlar göbekten progesteron iğne oluyorum biraz geri akıyor iğneden sonra sizde de oluyor mu bi tek bende mi oluyor
Rabbim bize sabır ihsan eylesin inşallahCanim inan bende o kadar gaz sancısı guruldama yaşadım ki bugün. Dedim acaba iç organlarımda mı bişey var. Resmen gebeliği geçtim canımı düşünmeye başladım. Hastanede bişey yok bunlar normal dediler. Göğüs sıkışması da ilacın yan etkisi imiş geçti. Dediğin gibi göğüs hassasiyeti de geçti. Benim de 6. Gün canını sıkma
Benim çürümüye döner ya o sekil oldu.siz günde kaç iğne vuruluyorsunuz? Benim 3 taneBenim de aynı canım
İnsülin iğnesi kullanmıyormusun o inceMaşallah o zaman sana ve hep kendisi yapanlara ben büyük konuşmayayım da yapamam ya bide bu iğne mübarek kalın ve canımı yakıyor çoğu zaman
Hayırlı olsunnnn, sağlıkla ilerlesin inşallah tüm pozitif gören arkadaşlara hayırlı olsuuun daha pozitifi görmeyenlere de pes etmek yokKızlar dayanamadım test yaptım