bende 9 aralıkta oldum transfer ama test yapmadım daha erken yanıltıcı olabilir canınızı sıkmayın içinizdeki umut gitmesinBende 9 aralık transfer oldum, bugün dayanamadım test yaptım negatif, moralım biraz bozuldu, ama yine pazar günü belki pozitif olabilir diye umuyorum
Yaaa masallaaaaaaahkızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Nasipse Salı günüBende öyle ama güzel düşünelim inşallahhangi gün test günün canım
Hadi hayırlısıyla inşallah bebiş vardır mutlaka yaz canımNasipse Salı günü
Doktorunla görüştün mü canımKızlar çok hastayım parol tablet hariç ilaç kullanımı yasak yarın Transferim var. Sizce bu kadar hastayken transfer sıkıntılı olur mu ?
Doktorumun hemşiresi ile görüştüm doktora yazmaya korktum iptal ederse diyeDoktorunla görüştün mü canım
Bende bilemedim canım çok heyecanlanıyoruz çok iyi anlıyorum seni ama bir görüşsen belki daha iyi olabilir naçizane fikrimDoktorumun hemşiresi ile görüştüm doktora yazmaya korktum iptal ederse diye
Canım bende biraz kırgın gibiydim transferimden önce hemşireye sormuştum sürecini etkilemez dedi. Ben doğal yöntemlerle geçirdim meyve falan tüketmiştim ilaç almayın dedi.ıhlamur falan iç istersen o tarz şeyler yapablirsinKızlar çok hastayım parol tablet hariç ilaç kullanımı yasak yarın Transferim var. Sizce bu kadar hastayken transfer sıkıntılı olur mu ?
Nasılsın cnm şimdi heyecan varmı esine söledin miCanım bende biraz kırgın gibiydim transferimden önce hemşireye sormuştum sürecini etkilemez dedi. Ben doğal yöntemlerle geçirdim meyve falan tüketmiştim ilaç almayın dedi.ıhlamur falan iç istersen o tarz şeyler yapablirsin
Evet kuzum ama transferden sonra bitki çayları yasak unutmayasınCanım bende biraz kırgın gibiydim transferimden önce hemşireye sormuştum sürecini etkilemez dedi. Ben doğal yöntemlerle geçirdim meyve falan tüketmiştim ilaç almayın dedi.ıhlamur falan iç istersen o tarz şeyler yapablirsin
Ben de nezle gibiydim nasılsa kalitesi düşük olmaz gibi konuştular hep,hiç yapmamış olmamak için yaptım açıkçası yoksa o kadar hastayken yapmazdım beklerdimKızlar çok hastayım parol tablet hariç ilaç kullanımı yasak yarın Transferim var. Sizce bu kadar hastayken transfer sıkıntılı olur mu ?
Canım göremediklerin kaçırdıklarım var. Çok aktif olamiyorum beni etiketleyin.pinar7834 canım listeyi yenilersin bayaa bi pozitifizzzz
Sen nasılsın cnm nasıl geçiyor sürecin bi belirtin filan varmı senide bekliyoruz inş poxitif olarakCanım göremediklerin kaçırdıklarım var. Çok aktif olamiyorum beni etiketleyin.
Esroşummmm. Yatıyorum yatıyorum oturuyorum yatıyorum içim şiştiSen nasılsın cnm nasıl geçiyor sürecin bi belirtin filan varmı senide bekliyoruz inş poxitif olarak
Canım pozitif görenler kan da;Canım göremediklerin kaçırdıklarım var. Çok aktif olamiyorum beni etiketleyin.
Kesinlikle sigara içmek yok bak ne süreçlerden geçiyoruz canımmmm az kaldı az şurada teste ne kaldıEsroşummmm. Yatıyorum yatıyorum oturuyorum yatıyorum içim şiştiama çok şükür iyiyim hiç bir belirtim yok. Canım sigara istiyor biraz bugün. Azcık agresif ve sinirliyim
Evet sonrasında içmem bugün bayağı tükettim amaEvet kuzum ama transferden sonra bitki çayları yasak unutmayasın
Bende dondurulmuş embriyo sayıma güvenip yaptıracağım olmasa var nasılsa başka ama çok hasta olduğum için de korkuyorum öksürük zaten transfer sonrası sakıncalı ama artık olacağı varsa olurBen de nezle gibiydim nasılsa kalitesi düşük olmaz gibi konuştular hep,hiç yapmamış olmamak için yaptım açıkçası yoksa o kadar hastayken yapmazdım beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?