Teşekkür ederim her tuşa bastım hepsini tüketiyorum ama maalesef daha kötüyümCanım bende biraz kırgın gibiydim transferimden önce hemşireye sormuştum sürecini etkilemez dedi. Ben doğal yöntemlerle geçirdim meyve falan tüketmiştim ilaç almayın dedi.ıhlamur falan iç istersen o tarz şeyler yapablirsin
Hayır kuzum işteyim hala oda işte akşama eve geldiğinde söylicemNasılsın cnm şimdi heyecan varmı esine söledin mi
Biliyorum kuzum zaten çokta sevdiğim şeyler değil mecburiyetten içmiştimEvet kuzum ama transferden sonra bitki çayları yasak unutmayasın
İstirahat edin bol bol terletin kendinizi vücut atar kırgınlığı belkiTeşekkür ederim her tuşa bastım hepsini tüketiyorum ama maalesef daha kötüyüm
Canım yazanların hepsi kan testi zatenKızlar son bir şey söyleyimidrar testi değil kan testi sonuçlarına göre güncelleyelim mi tabloyu. Daha sağlıklı olur gibi sanki öyle.
İyi olucak inş canım seninkide pozitif olucak merak etmeİyi günler kızlar , yarın kan test günüm çok heycanlıyım ve kokkuyorum
Ben de bugün kan verdim canım pozitif çok şükürGebelerimiz ;
M Mystery306
N nazlidrc
Maviyasemin
E Esra2015
Glsm89
F flower00
A Aliece
M mrsdeniz1111
N nehirgibi99
L Lilaa91
Bidebayilistersenferiha
E Edebiyatcii
M MrsDerya
Mrs-cicek
Kızlar, adlarınızı kontrol edin. Güncellemem gereken bir durum varsa bu gönderinin altına beni etiketleyerek yazarsanız bana yardımcı olursunuz.
Ay ınshAallah çok korkuyorumİyi olucak inş canım seninkide pozitif olucak merak etme
Ayyyy ne güzel mutlu oldum hadi hayırlısı ile kucağına alBen de bugün kan verdim canım pozitif çok şükür
Güncelledim seni canımBen de bugün kan verdim canım pozitif çok şükür
Pozitif olacak inşaAllahAy ınshAallah çok korkuyorum
Amin canım darısı sana inşaAllah Allah'ım hepimize nasip etsinAyyyy ne güzel mutlu oldum hadi hayırlısı ile kucağına al
Ben yarın sana haber vercem ) güzel haber inshAllahBen de bugün kan verdim canım pozitif çok şükür
Bende dünen kadar yokduda bugun kaldığımda heycanlıyım yarın 11 ci günüm , idarar teslerimde hep silik çizgi çıkıyor net çıkmıyor , birde lekelemem car diye korkuyorum negatif olur ama rşim diyor içim iyi poztıf hamılesın bakalımPozitif olacak inşaAllahcanım içini rahat tut diyeceğim ama olmuyor biliyorum ben bugün bayılıyordum neredeyse beklerken
İnşallah vardır arkadaşım yoksa ben nasıl toparlanırım bilmiyorumHadi hayırlısıyla inşallah bebiş vardır mutlaka yaz canım
Bence de canım Allah'ın izniyle bebişin seninle hayırlısı ile pozitif haberini bekliyoruzBen yarın sana haber vercem ) güzel haber inshAllah
Bende dünen kadar yokduda bugun kaldığımda heycanlıyım yarın 11 ci günüm , idarar teslerimde hep silik çizgi çıkıyor net çıkmıyor , birde lekelemem car diye korkuyorum negatif olur ama rşim diyor içim iyi poztıf hamılesın bakalım
Sana kaç gün sonra tekrarla demiştiler cnmBence de canım Allah'ın izniyle bebişin seninle hayırlısı ile pozitif haberini bekliyoruzBen de şimdi değer artacak mı stresi başladı
Merhaba arkadaşlarKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUMM Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK N nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK F flower00 30 KASIM H Htc1059 8 ARALIK E Edebiyatcii 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK A Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo M mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK N nehirgibi99 5 ARALIK L Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK E Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK M MrsDerya 7 ARALIK 0 06hk06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK G gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?