Doktor bana devamlı yatma kan akışı olsun rutin hayatına dön dedi bende 4 gün izin aldım ama 3. Günü yarım saat yürüyüş yapıyorum bugün de yaptım iyi geliyorYürüyüşü doktor mu önerdi cnm
Arkadaşlar merhabaPeki kese için ne zaman çağıracaklarını söylediler mi ? Ben ilk gebeliğimden 1hafta sonra diye hatırlıyorum ama şimdi düşününce erken gibi
Umarım ben ilk transferde baş dönmesi bel ağrısı çok yaşadım umutlandım ama ilaçların etkisi çıktı umarım bu da ilaç etkisi değildirAy benim oldu aynı canım pazar öğle sonrası başladı iki gün yoğun şekilde sürdü ne ayakta ne yatınca geçmedi çok keskin ağrıydı komple bacağıma kadar vuruyordu hatta duşa girmiştim o ağrıdan alelacele çıktım ama sonra hafifleyerek geçti hamd olsun. Ben de acaba gaz mı oldu diye düşünmüştüm. Umarım gebelik işareti olur hepimizin yaşadığı herşey
Umarım canım hemen hemen hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ben de ilaç yan etkisi olduğunu düşünüyorum Allah'ım hepimize pozitifi görmeyi nasip etsinUmarım ben ilk transferde baş dönmesi bel ağrısı çok yaşadım umutlandım ama ilaçların etkisi çıktı umarım bu da ilaç etkisi değildir
Aaa garantilenmiş olur aslında daha mantıklı ama beklemesi zor olurArkadaşlar merhaba
Bana doktorum hamilelik testinden 20 gün sonra kese ve kalp atışı için gel demişti. 19’unda test günüm 20 gün sonrası da kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah
Ağız kuruluğu yaşayan varmı kızlar ?Umarım canım hemen hemen hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ben de ilaç yan etkisi olduğunu düşünüyorum Allah'ım hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin
Bana 3 yeter dedi ama ben devam edelim dedi. Kalp atışına kadar evde kendim taktırıyorum şeninde mi tekrarlayan kayıpların var neden serum alıyorsunEvet aynı agızıma farklı bir tat geldi kolumu farklı bir agrı yaptı bas agrısı.bana bu hafta da aynı taktırdıgın gün Bidaha dendi sonrasını bilmiyorum
Ben yaşıyorum o yüzden devamlı su içiyorumAğız kuruluğu yaşayan varmı kızlar ?
Amin inşallah canımUmarım canım hemen hemen hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ben de ilaç yan etkisi olduğunu düşünüyorum Allah'ım hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin
Bende canım bazen ağzım dolu dolu oluyor yutkunmaktan konuşamıyorum bazen de ağzım çat çat kuruyor tarif edemiyorum ya yaşayan bilir ancaBen yaşıyorum o yüzden devamlı su içiyorum
Ne çıktı sonucun cnm ?Bu attığım en son yaptigumdi canım bu gün 3 te randevum var kan vericem bakalım insllah
Canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahPinarcim beni de listede guncellermisin çok şükür beta HCG 19 çıktı daha çok yeni pazartesi asıl test günüm inşallah düzenli yükselir. Hepinize bu mutlu haberi almak nasip olsun insallah
Hayırlı olsun cnmPinarcim beni de listede guncellermisin çok şükür beta HCG 19 çıktı daha çok yeni pazartesi asıl test günüm inşallah düzenli yükselir. Hepinize bu mutlu haberi almak nasip olsun insallah
Ben canım hem de aşırı kuruyor ilaçlar yapar demişti hemşireBen yaşıyorum o yüzden devamlı su içiyorum
Bugün kaçıncı gününüz canm benim transfer gününü sayarsak 4. Gün ve bnmde ilk günden beri ara ara kasık ağrım oluyor acaba normal miTransferin ilk gününden beri kaşık ağrısı ara ara oluyordu ama bugün bir tık fazla sızlıyor
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunPinarcim beni de listede guncellermisin çok şükür beta HCG 19 çıktı daha çok yeni pazartesi asıl test günüm inşallah düzenli yükselir. Hepinize bu mutlu haberi almak nasip olsun insallah
Allah allah nedennoyle olmuş canim ya amh degerin mi dusuktu benim dusuk bende acikcasi korkuyorum az yumurta cikar diyeKızlar yumurta toplamadan çıktım sadece 1 yumurtam varmış foliküller boşmuşmoralim çok bozuk doktor rahim dinlendirme yaparız diyordu tedavi öncesi şimdi cumartesi yada perşembe transfer olur dedi tabi yumurta döllenirse oda
Benimde transfer gününü sayarsak 4. Günüm doktoruma yazdım dönünce seninle de paylaşırım canım umarım tutunma belirtisidirBugün kaçıncı gününüz canm benim transfer gününü sayarsak 4. Gün ve bnmde ilk günden beri ara ara kasık ağrım oluyor acaba normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?