- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende normalde hergün alırım ama iki gündür almıyorum canım nolur nolmaz diyeKızlar transferden sonra sık duş alıyor musunuz? İlk 3 gün alma demişti Dr burada da öyle okuyordum zaten almamıştım. Sonra bi kez daha aldım artık alabiliyor muyuz ya ben sık sık duşa girerim normalde hergün gibi
Ben 3 gün almadım bugün aldım bana ama hemşire 1 gün alma demişti bence artık birşey olmaz zaten embriyo sanırım 72 saat içinde tutunuyormuşKızlar transferden sonra sık duş alıyor musunuz? İlk 3 gün alma demişti Dr burada da öyle okuyordum zaten almamıştım. Sonra bi kez daha aldım artık alabiliyor muyuz ya ben sık sık duşa girerim normalde hergün gibi
Evet canım az artmış ama belli olmaz 2 gün sonra tekrar vermen lazımKızlar kafam çok karışık pazartesi bta 58 çıkmıştı bu akşam 73 çok az artmış sizce bi sıkıntı mı var böyle olup sonradan artan oldu mu transferin 11.gunu bugün
Yarın tekrar vereceğim nette yazılanlar olumsuz doktorda sasirdi yarin tekrarla dedi Rabbimden ümit kesilmezEvet canım az artmış ama belli olmaz 2 gün sonra tekrar vermen lazım
Öle tabi cnm hiç belli olmaz aynı yerde vermeye dikkat etYarın tekrar vereceğim nette yazılanlar olumsuz doktorda sasirdi yarin tekrarla dedi Rabbimden ümit kesilmez
Evet aslında beklenen katlama olmuş bakalım ctesi günü 98 100 olması lazım en azCanım 3 gün önce 15 bugün ise 49 gayet güzel artış göstermiş her insanın bünyesi aynı degil ki önemli olan iki kat artısı masallah senin o da olmuş elbet tedirgin olursun ama sonucun iki kat arttığı icin normal canım
Olur canım benim olur kat kat fazlası olur insallah gönlünü ferah tut senEvet aslında beklenen katlama olmuş bakalım ctesi günü 98 100 olması lazım en az
Ben 14 gündür evdeyimKızlar ben çok halsizim bugün 5. Gün bitti . Halsizlik normal mi ya. Evden bıktım çıkıp gezmek istiyorum o da yok. Eşim beni eve hapsetti resmen. Yemek te yaptırmıyor ya kafayı yicem
Gebelik varsa tabiki çıkar artık. Ki inşallah pozitifi alırsın. Ama doktorun ilaçlar için kızar diye düşünüyorum en azından benimki öyle çünkü ısrarla dakikası dakikasına ilaclar çok önemli. Yoksa bu eziyeti neden yasayalim değil mi .Canım yarın çıkacakmış. Bide bugün transfer hariç 8. Gün. Herhalde olsa çıkar bişeyler değil mi?
Yok maalesef belki 20_30 olsaydı umudum olurduCanını sıkma inşallah rabbim ummadığın anda sana verir inşallah rabbim kucağını doldursun. Belki yükselir mi ki onu da bilmiyorum ki?
Aminn , inşaallahHakkında hayırlısı olsun canım Allah yeniden başlamak için gayret kuvvet versin
Bana duş alma bile demediler. Bende 2. Günü almistimKızlar transferden sonra sık duş alıyor musunuz? İlk 3 gün alma demişti Dr burada da öyle okuyordum zaten almamıştım. Sonra bi kez daha aldım artık alabiliyor muyuz ya ben sık sık duşa girerim normalde hergün gibi
Test yaptınız mıBen 14 gündür evdeyim
Ah kuzum hiç bilmiyorum ben hiç yaşamadım uyumaya çalış belki geçer o zamanKızlar baş ağrısından ölüyorum parol içmek istemiyorum ne yapabilirim doğal bildiğiniz bişeyler var mı?
Bazı hastaneler doktorlar aşırı detaylı bilgi veriyor bazısı daha yüzeysel davranıyor zaten nasipten ötesi yok bazen ne yaparsak yapalım olmuyor ama hastane doktor içinize her açıdan sinsin,bir dahaki tedavinize gerek kalmadan hamile kalırsınız inşallah ama oldu ki gerek kaldı içinize sinsin her şey..Bana duş alma bile demediler. Bende 2. Günü almistim
Benim başım tutunca uyuyamıyorum da migrenim var bi deAh kuzum hiç bilmiyorum ben hiç yaşamadım uyumaya çalış belki geçer o zaman
Ah canım çok zor Allah yardımcın olsun inşallahBenim başım tutunca uyuyamıyorum da migrenim var bi de