Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyse sorun yok canım alan herkese şifa olsunBak benim önceden bir kimyasal olmuştu belki ondan verdiler ama hemşire öyle demedi ben de çalıştığım zamandan genelde başka hastalıkta kullanımını biliyorum oda besin desteği olarak
Evet aynı agızıma farklı bir tat geldi kolumu farklı bir agrı yaptı bas agrısı.bana bu hafta da aynı taktırdıgın gün Bidaha dendi sonrasını bilmiyorumBen alıyorum canim ağızda iğrenç bir tat ve koku geliyor ama bebeğim için herşeye değer ben kalp atışına kadar kullanacağım
Bende hiç belirti olmadı canım hala da yok ,nasıl hamileyim bilmiyorumKızlar sol kasıkta ağrı var sağa sola yatırmıyor ve biraz fazla gibi sizlerde de oldu mu
Genelde solda ağrı oluyor sanırım inşallah hamilesindir canımKızlar sol kasıkta ağrı var sağa sola yatırmıyor ve biraz fazla gibi sizlerde de oldu mu
Bugün mü olmaya başladı pekiKızlar sol kasıkta ağrı var sağa sola yatırmıyor ve biraz fazla gibi sizlerde de oldu mu
Oldu canım. Geçti ama ilk zamanlar olmuştu. Sonra göğüs ağrısı başladı bende. O da hafifledi şimdi belim ağrıyor. Bakalım ne olacak. Sanki umudum pek yok. Bekledikçe ümidim kalmıyor. Keşke eşim test yapmama izin verse eşim ya negatif pozitif gününü bekle yanılma diyor. Bende yapayım gitsin diyorumKızlar sol kasıkta ağrı var sağa sola yatırmıyor ve biraz fazla gibi sizlerde de oldu mu
Benim de sağ tarafta var, bacağımı düz uzatamıyorumKızlar sol kasıkta ağrı var sağa sola yatırmıyor ve biraz fazla gibi sizlerde de oldu mu
Canım yarın çıkacakmış. Bide bugün transfer hariç 8. Gün. Herhalde olsa çıkar bişeyler değil mi?M mrsdeniz1111 canım çıktı mı sonucun inşallah pozitiftir
Bende herşeyi dorukta yaşıyorum ama inşallah sonuç pozitiftirBende hiç belirti olmadı canım hala da yok ,nasıl hamileyim bilmiyorum
İnşallah ama yürüyüş yapıp eve geliyorum uzanıyorum sanki bıçak saplanıyor gibi bir sızı oluyorGenelde solda ağrı oluyor sanırım inşallah hamilesindir canım
Transferin ilk gününden beri kaşık ağrısı ara ara oluyordu ama bugün bir tık fazla sızlıyorBugün mü olmaya başladı peki
İnşallah hayırlısıyla tutunsun annesineTransferin ilk gününden beri kaşık ağrısı ara ara oluyordu ama bugün bir tık fazla sızlıyor
Ben ilk 2 gün kasık sonra bel ağrısı en son leke şimdi tekrar kasık ağrısı artık gerçekten ne hissedeceğimizi şaşırdık oldu mu olmadı mı düşünmekten delirmesem iyidir neyse ki yarın işe başlıyorum bir nebze aklımdan çıkarOldu canım. Geçti ama ilk zamanlar olmuştu. Sonra göğüs ağrısı başladı bende. O da hafifledi şimdi belim ağrıyor. Bakalım ne olacak. Sanki umudum pek yok. Bekledikçe ümidim kalmıyor. Keşke eşim test yapmama izin verse eşim ya negatif pozitif gününü bekle yanılma diyor. Bende yapayım gitsin diyorum
Ve bence test gününü beklemekte fayda var ben bekleyeceğim bu seferde değer artacak mı stresi de olacak o da zorOldu canım. Geçti ama ilk zamanlar olmuştu. Sonra göğüs ağrısı başladı bende. O da hafifledi şimdi belim ağrıyor. Bakalım ne olacak. Sanki umudum pek yok. Bekledikçe ümidim kalmıyor. Keşke eşim test yapmama izin verse eşim ya negatif pozitif gününü bekle yanılma diyor. Bende yapayım gitsin diyorum
Her gün yeni bir şey yaşıyoruzBenim de sağ tarafta var, bacağımı düz uzatamıyorum
Yürüyüşü doktor mu önerdi cnmİnşallah ama yürüyüş yapıp eve geliyorum uzanıyorum sanki bıçak saplanıyor gibi bir sızı oluyor
İnşallah bu topikte yer alan tüm anne adaylarının yüzü bu sefer mutluluk gözyaşları döksünİnşallah hayırlısıyla tutunsun annesine
Ay benim oldu aynı canım pazar öğle sonrası başladı iki gün yoğun şekilde sürdü ne ayakta ne yatınca geçmedi çok keskin ağrıydı komple bacağıma kadar vuruyordu hatta duşa girmiştim o ağrıdan alelacele çıktım ama sonra hafifleyerek geçti hamd olsun. Ben de acaba gaz mı oldu diye düşünmüştüm. Umarım gebelik işareti olur hepimizin yaşadığı herşeyKızlar sol kasıkta ağrı var sağa sola yatırmıyor ve biraz fazla gibi sizlerde de oldu mu