-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.141
Amiinn hepimizin inşallahYaaa şimdi ne güzel kendiliğinden olmuş çok çok sevindim. Devamı da gelsin sağlıkla inşallah
Bu ne kadar, bende vifolic kullanıyorum ama çok artmış fiyatıEvet bunu kullanıyorum
en son 120 ye felan aldım ama daha önce aldığımda başka eczaneden daha pahalıya almıştım. Ben burda çoğu kişide kullandığını görünce tavsiye üzer aldım memnunum önceki kullandığım mide bulantısı yağıyorduBu ne kadar, bende vifolic kullanıyorum ama çok artmış fiyatı
Ay hayırlı güzel haberler alalım inşallah arkadaşım çok şükürBana da öyle dedi canım. İnşallah gözükür cuma günü bende bolca dua ediyorum
Anladımm vifolic de çok güzel aslında farklı vitaminlerde var ama 180₺ olmuş bilemedim doktoruma danışıcam tekraren son 120 ye felan aldım ama daha önce aldığımda başka eczaneden daha pahalıya almıştım. Ben burda çoğu kişide kullandığını görünce tavsiye üzer aldım memnunum önceki kullandığım mide bulantısı yağıyordu
Selam ben de keseyi görüp geldim kızlar5+3 dedi doktor haftası ile uyumlu cikti haftaya da kalp atışı için gidicem. O güne kadar ekstra beslenme önerisi olan varsa alırım
Amin inşallah canım çok sağol senin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin doğum konuşmalarını yapalımhayırlı olsun canım. bende geçtiğimiz cumartesi günü 5+2 diye gittim, 5+4 çıktı kese.
cuma günü kese için gideceğim bende. sen de haftayaymış hayırısı olsun inşaallah
Sorun neydi canım bulamıyorum bir önce ki mesajınıYani buraya yazmayım dedim ama bi önceki mesajımda da aynısı oldu şimdi de kimse ciddiye alıp bi cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış kişiye göre mi cevap veriliyor anlamadım ama bu da buraya son mesajım olsun. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar.
Aynen doktoruna sor hangisi diyorsa onu kullan, yapacak bir şey yok paralar feda olsunAnladımm vifolic de çok güzel aslında farklı vitaminlerde var ama 180₺ olmuş bilemedim doktoruma danışıcam tekrar
Ufak da olsa risk devam ediyordur illa ki, progestan kullanıyor musun canım? Bol bol dinlenmene bak temizlik felan yapma çok kollarını yukarı doğru uzatma ağır taşıma Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaMerhaba kızlar dün 6+3 olarak kontrole gittim şükür kalp atışlarını duydum kese düzgün ama hala ufak bi kanama alanı varmış risk hala devam ediyor mudur sizce
Canım arada görünmeyebiliyor tekrar yazarsan cevaplayalımYani buraya yazmayım dedim ama bi önceki mesajımda da aynısı oldu şimdi de kimse ciddiye alıp bi cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış kişiye göre mi cevap veriliyor anlamadım ama bu da buraya son mesajım olsun. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar.
Kanama alanın varsa daha dikkatli olup dinlenmeni öneririm risk içinde doktorundan detaylı bilgi alman gerekiyor inşallah sağlıkla devam etsinMerhaba kızlar dün 6+3 olarak kontrole gittim şükür kalp atışlarını duydum kese düzgün ama hala ufak bi kanama alanı varmış risk hala devam ediyor mudur sizce
Benim dün hafifledi çok şükür 1 hafta sürdü amaKasık sancılarınız var mı? Adet günüme göre beşinci haftanın içindeyim sancılarım iki haftadır sürekli olarak var bazen hafif belime vuruyor doktor normal dedi ne kadar süre daha devam edecek acaba
Ya canım sen klavye delikanlısı misin kıyamam.Bi kes boş yapma iline bak
Ya canım bırak hiç uğraşma ben zaten şikayet ettim sen de et. boşver zaten kimse ona cevap vermez yazar yazar gider boşverBu nasil bir üslup kendinize gelin burda böyle konusamazsiniz
Canım cevap bile verme şu deliye boşver şikayet et geçEvet ben hamile değilim Şuan ama olmayacağım anlamına gelmiyor bu ay olmadı ertesi ay olur her şey nasip kısmet , bazı kişiler rahatsız olmuş istediğim yere yazarım hamile değilim diye yazılmaz diye bir kaide yok, herkese güzel dileklerimi ilettim iletmeye de devam edeceğim, umurum bile onun rahatsız olması , yok anne adayları değilmişikte gebe olanlar yazarmışta ben yazacağım yazmaya da devam edeceğim
Benim iki haftadir sürüyor ya çok aşırı siddetli değil ama sürekli varBenim dün hafifledi çok şükür 1 hafta sürdü ama