2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kasık sancılarınız var mı? Adet günüme göre beşinci haftanın içindeyim sancılarım iki haftadır sürekli olarak var bazen hafif belime vuruyor doktor normal dedi ne kadar süre daha devam edecek acaba
Ben öğrendiğimden beri alt kasıkta baskı be sancı hissediyorum. Gün içinde 5 6kez oluyor. Lekelenme de var. Uzanıyorum canım olabilirmiş dr öyle söyledi.

Kızlar selam ☺️ bende 9/04 Pazar günü test yaptım çift çizgi gördüm pazartesi kan verdim 627.2 çıktı değerim bugün kan verdim 1447,67 çıktı 🤲🏻🧿 yani 4+2 yim bugün ama doktor cuma keseyi görürüz gel cuma sabah dedi sizce görünür mü yani cuma günü beta 2800 lerde olacak büyük ihtimalle çok heyecanlı bir süreç hayırlısı ile görsem kalbini duysam aralıkta da kavuşsam başka birşey istemiyorum 🤲🏻🤲🏻 bileniniz varsa yardımcı olur mu bana
Canım benim de tam 2800lerde alttan görünmüştü 4+6ydim gideceğim gün, senin de görünür inşallah 😍🙏

Benimde var ama anlayamadım Yumrtlama cuma cumartesi akşamına kadar sürdü cumartesi gece çatladı yaklaşık 1.5 gün sonra belimde ılık ılık adetten önce tuhaf bi ağrı oluyor ya ama canımı acıtmıyor tuhaf bi uyuşukluk gibi sırtlarıma vuruyor bazen ara ara girdi çatlama olalı 4 gün oldu yumurtlamada 6 gün oldu ara ara oluyor bide 2 gündür kabızlık var, biliyorum erken daha inş gebelik içindir
Gebelik testiyle iğnenin etkisini takip edecek misin? ☺️
Kasık sancılarınız var mı? Adet günüme göre beşinci haftanın içindeyim sancılarım iki haftadır sürekli olarak var bazen hafif belime vuruyor doktor normal dedi ne kadar süre daha devam edecek acaba
Yani ben daha 4+3’üm ama kasık ağrılarım benim de var gelip gelip gidiyor, yatakta dönerken oluyor, bazen bıçak saplanmış gibi fena oluyorum ama kısa süreli geçiyorlar sonra. İnşallah hayra alamettir 🥰🙏🏻

Kızlar selam benim kahverengi akıntılarım devam ettiği için bugün kontrol vardı 5+5 bugün. Kalp atışını çok hafif duyduk gözlerim yaşardı haftaya daha net duyarız dedi ama ultrasonda kalp atışı görünüyor orda. Kanama alanları var kese etrafında lutinus vajinal fitil başlattı. Haftaya çarş tekrar kontrole gidicem.
Ya canım bana umut oldun biliyor musun 🥹 benim de lekelenmelerim devam ediyor 6+4 üm c.tesi ben de inşallah kalbinin attığını görürüm 🤗

Merhaba kızlar dün 6+3 olarak kontrole gittim şükür kalp atışlarını duydum kese düzgün ama hala ufak bi kanama alanı varmış risk hala devam ediyor mudur sizce
Merhaba canım stres olma bildiğim kadariyla kese büyüdükçe kanama alanı küçülüyor sadece biraz dikkat edip çok ayakta kalmayıp ağır iş yapmaman gerekiyor bu haftalarda %40 bekleniyormus böyle kanamalar ben de 6+4üm lekelenmelerim var c.tesi kontrolüm var inşallah kalbini görürüm senin de için rahat olsun 🙏

Yani buraya yazmayım dedim ama bi önceki mesajımda da aynısı oldu şimdi de kimse ciddiye alıp bi cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış kişiye göre mi cevap veriliyor anlamadım ama bu da buraya son mesajım olsun. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar.
Canım ben kendi adıma konuşuyorum görmedim sorun neydi ?

Kızlar benim içim içimi yiyor, yargılamayın lütfen belki de yalnız değilimdir. Çok soru işareti var kafamda. Acaba ilk hareketlerini hissettiğimde sevinecek miyim, onu sevebilecek miyim doğduğunda vs gibi çok soru soruyorum kendime. Hormonlardan kaynaklımı acaba, benim gibi böyle düşünen kendini sorgulayan var mı?
Yanlız değilsin sevme konusu değil de hareket etiğinde ne yaparım diye bi endişe işte

Yani buraya yazmayım dedim ama bi önceki mesajımda da aynısı oldu şimdi de kimse ciddiye alıp bi cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış kişiye göre mi cevap veriliyor anlamadım ama bu da buraya son mesajım olsun. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar.
E canım ben sana bu yazdığını görmeden cevap vermişim zaten 😂😂 sen bence hormonların ve şu anki stresinden kaynaklı biraz alinmissin bize 🤗

Ben normalde önüme gelene cevap yazıyorum da görmedim açıkçası. Bide herkes yeni tanışıyo ben çoktan unuttum kimle ne konuştuğumu kim olduğunu😬 eminim diğer herkeste benim gibidir inşallah ta öyledir yoksa bende problem var demektir😅

X