2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kasık sancılarınız var mı? Adet günüme göre beşinci haftanın içindeyim sancılarım iki haftadır sürekli olarak var bazen hafif belime vuruyor doktor normal dedi ne kadar süre daha devam edecek acaba
Ben öğrendiğimden beri alt kasıkta baskı be sancı hissediyorum. Gün içinde 5 6kez oluyor. Lekelenme de var. Uzanıyorum canım olabilirmiş dr öyle söyledi.

Canım benim de tam 2800lerde alttan görünmüştü 4+6ydim gideceğim gün, senin de görünür inşallah

Gebelik testiyle iğnenin etkisini takip edecek misin?
Kasık sancılarınız var mı? Adet günüme göre beşinci haftanın içindeyim sancılarım iki haftadır sürekli olarak var bazen hafif belime vuruyor doktor normal dedi ne kadar süre daha devam edecek acaba
Yani ben daha 4+3’üm ama kasık ağrılarım benim de var gelip gelip gidiyor, yatakta dönerken oluyor, bazen bıçak saplanmış gibi fena oluyorum ama kısa süreli geçiyorlar sonra. İnşallah hayra alamettir

Ya canım bana umut oldun biliyor musun benim de lekelenmelerim devam ediyor 6+4 üm c.tesi ben de inşallah kalbinin attığını görürüm

Merhaba kızlar dün 6+3 olarak kontrole gittim şükür kalp atışlarını duydum kese düzgün ama hala ufak bi kanama alanı varmış risk hala devam ediyor mudur sizce
Merhaba canım stres olma bildiğim kadariyla kese büyüdükçe kanama alanı küçülüyor sadece biraz dikkat edip çok ayakta kalmayıp ağır iş yapmaman gerekiyor bu haftalarda %40 bekleniyormus böyle kanamalar ben de 6+4üm lekelenmelerim var c.tesi kontrolüm var inşallah kalbini görürüm senin de için rahat olsun

Canım ben kendi adıma konuşuyorum görmedim sorun neydi ?

Yanlız değilsin sevme konusu değil de hareket etiğinde ne yaparım diye bi endişe işte

E canım ben sana bu yazdığını görmeden cevap vermişim zaten sen bence hormonların ve şu anki stresinden kaynaklı biraz alinmissin bize

Ben normalde önüme gelene cevap yazıyorum da görmedim açıkçası. Bide herkes yeni tanışıyo ben çoktan unuttum kimle ne konuştuğumu kim olduğunu eminim diğer herkeste benim gibidir inşallah ta öyledir yoksa bende problem var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…