- 2 Şubat 2023
- 86
- 100
- 34
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.161
Ben öğrendiğimden beri alt kasıkta baskı be sancı hissediyorum. Gün içinde 5 6kez oluyor. Lekelenme de var. Uzanıyorum canım olabilirmiş dr öyle söyledi.Kasık sancılarınız var mı? Adet günüme göre beşinci haftanın içindeyim sancılarım iki haftadır sürekli olarak var bazen hafif belime vuruyor doktor normal dedi ne kadar süre daha devam edecek acaba
Canım benim de tam 2800lerde alttan görünmüştü 4+6ydim gideceğim gün, senin de görünür inşallahKızlar selambende 9/04 Pazar günü test yaptım çift çizgi gördüm pazartesi kan verdim 627.2 çıktı değerim bugün kan verdim 1447,67 çıktı yani 4+2 yim bugün ama doktor cuma keseyi görürüz gel cuma sabah dedi sizce görünür mü yani cuma günü beta 2800 lerde olacak büyük ihtimalle çok heyecanlı bir süreç hayırlısı ile görsem kalbini duysam aralıkta da kavuşsam başka birşey istemiyorum bileniniz varsa yardımcı olur mu bana
Evet doktorlar normal diyor normal günlük ev temizligi bile yapamıyorum direk zorluyor bakalım hayırlı sekilde ilerlesin inşallahBen öğrendiğimden beri alt kasıkta baskı be sancı hissediyorum. Gün içinde 5 6kez oluyor. Lekelenme de var. Uzanıyorum canım olabilirmiş dr öyle söyledi.
Gebelik testiyle iğnenin etkisini takip edecek misin?Benimde var ama anlayamadım Yumrtlama cuma cumartesi akşamına kadar sürdü cumartesi gece çatladı yaklaşık 1.5 gün sonra belimde ılık ılık adetten önce tuhaf bi ağrı oluyor ya ama canımı acıtmıyor tuhaf bi uyuşukluk gibi sırtlarıma vuruyor bazen ara ara girdi çatlama olalı 4 gün oldu yumurtlamada 6 gün oldu ara ara oluyor bide 2 gündür kabızlık var, biliyorum erken daha inş gebelik içindir
Yani ben daha 4+3’üm ama kasık ağrılarım benim de var gelip gelip gidiyor, yatakta dönerken oluyor, bazen bıçak saplanmış gibi fena oluyorum ama kısa süreli geçiyorlar sonra. İnşallah hayra alamettirKasık sancılarınız var mı? Adet günüme göre beşinci haftanın içindeyim sancılarım iki haftadır sürekli olarak var bazen hafif belime vuruyor doktor normal dedi ne kadar süre daha devam edecek acaba
Herhangi bir şey verdi mi kullanmanız için?Merhaba kızlar dün 6+3 olarak kontrole gittim şükür kalp atışlarını duydum kese düzgün ama hala ufak bi kanama alanı varmış risk hala devam ediyor mudur sizce
Ya canım bana umut oldun biliyor musunKızlar selam benim kahverengi akıntılarım devam ettiği için bugün kontrol vardı 5+5 bugün. Kalp atışını çok hafif duyduk gözlerim yaşardı haftaya daha net duyarız dedi ama ultrasonda kalp atışı görünüyor orda. Kanama alanları var kese etrafında lutinus vajinal fitil başlattı. Haftaya çarş tekrar kontrole gidicem.
Merhaba canım stres olma bildiğim kadariyla kese büyüdükçe kanama alanı küçülüyor sadece biraz dikkat edip çok ayakta kalmayıp ağır iş yapmaman gerekiyor bu haftalarda %40 bekleniyormus böyle kanamalar ben de 6+4üm lekelenmelerim var c.tesi kontrolüm var inşallah kalbini görürüm senin de için rahat olsunMerhaba kızlar dün 6+3 olarak kontrole gittim şükür kalp atışlarını duydum kese düzgün ama hala ufak bi kanama alanı varmış risk hala devam ediyor mudur sizce
Canım ben kendi adıma konuşuyorum görmedim sorun neydi ?Yani buraya yazmayım dedim ama bi önceki mesajımda da aynısı oldu şimdi de kimse ciddiye alıp bi cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış kişiye göre mi cevap veriliyor anlamadım ama bu da buraya son mesajım olsun. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar.
KesinlikleHer iki durumu yaşamışlar olarak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin yaşayan bilir anlar Tüpbebekle anne olmayıhertürlüsü çok güzel
Ay kivirciksirin07 aynı gündeyizEvet canım 6+3 benim, senin ne kadarlık
Yanlız değilsin sevme konusu değil de hareket etiğinde ne yaparım diye bi endişe işteKızlar benim içim içimi yiyor, yargılamayın lütfen belki de yalnız değilimdir. Çok soru işareti var kafamda. Acaba ilk hareketlerini hissettiğimde sevinecek miyim, onu sevebilecek miyim doğduğunda vs gibi çok soru soruyorum kendime. Hormonlardan kaynaklımı acaba, benim gibi böyle düşünen kendini sorgulayan var mı?
Ay kivirciksirin07 aynı gündeyiz
Sonuçta tanımadığım bir his o yüzden ister istemez bir korku var içimdeYanlız değilsin sevme konusu değil de hareket etiğinde ne yaparım diye bi endişe işte
E canım ben sana bu yazdığını görmeden cevap vermişim zatenYani buraya yazmayım dedim ama bi önceki mesajımda da aynısı oldu şimdi de kimse ciddiye alıp bi cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış kişiye göre mi cevap veriliyor anlamadım ama bu da buraya son mesajım olsun. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar.
Çok normal canım ama hareket ettirmeye ek derecede olursa doktoruna danışman gerekiyorKızlar 5+4 günlük hamileyim mide bulantısı yok ama belim ağrıyor bu normal mi ya
Selam Ben gebelikten 3ay önce başladım devam ediyorumFolik asit başladınız mı kızlar?
Ben normalde önüme gelene cevap yazıyorum da görmedim açıkçası. Bide herkes yeni tanışıyo ben çoktan unuttum kimle ne konuştuğumu kim olduğunuYani buraya yazmayım dedim ama bi önceki mesajımda da aynısı oldu şimdi de kimse ciddiye alıp bi cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış kişiye göre mi cevap veriliyor anlamadım ama bu da buraya son mesajım olsun. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar.
Çok normal canım ama hareket ettirmeye ek derecede olursa doktoruna danışman gerekiyor
Teşekkürler canımÇok normal canım ama hareket ettirmeye ek derecede olursa doktoruna danışman gerekiyor