2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhaba benim de bugün kese gözüktü doktor adet gününe gore bes haftalik ama gercekte üç haftalık dedi aralığın onu gibi doğum olur dedi ben pek bisey anlamadim açıkçası bakalim baska doktorda araştırıyorum hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🙏
Onlar adet tarihine göre hesapladığı için 5 haftalık ama aslında 3 haftalık adetin bir haftasını saymazsak ve yumurtlama dönemini

Selam ben de keseyi görüp geldim kızlar🙏 5+3 dedi doktor haftası ile uyumlu cikti haftaya da kalp atışı için gidicem. O güne kadar ekstra beslenme önerisi olan varsa alırım 🥰
Sağlık ocağına dün bildirim yaptım bana kitapcık verdiler hafta hafta her şey yazıyor ve ayreten bir kağıtta neler yiyebilirim neler yememeliyim hepsi yazıyor istersen paylaşabilirim

Sağlık ocağına dün bildirim yaptım bana kitapcık verdiler hafta hafta her şey yazıyor ve ayreten bir kağıtta neler yiyebilirim neler yememeliyim hepsi yazıyor istersen paylaşabilirim
Yaa çok sevinirim teşekkürler. 🥰 Ben sağlık ocağına kalp atışından sonra kayıt actiricam

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    182,1 KB · Görüntüleme: 80
Kuzular merhaba ben adetimin gecikmesinden 4 gün sonra test verdım bhcg 55 cıktı değer düşük mü benım gıbı düşükten başlayan var mı

Onlar adet tarihine göre hesapladığı için 5 haftalık ama aslında 3 haftalık adetin bir haftasını saymazsak ve yumurtlama dönemini
Bir problem yok yani değil mi aciklama yapmasini istedik ama pek oralı olmadı soru isaretleriyle eve dönmek zorunda kaldım cok teşekkür ederim bilgi icin

Bir problem yok yani değil mi aciklama yapmasini istedik ama pek oralı olmadı soru isaretleriyle eve dönmek zorunda kaldım cok teşekkür ederim bilgi icin
Sorun olacağını sanmıyorum ama eğer doktora için ısınmadıysa değiştirmeni tavsiye ederim, doktorla olan bağ çok önemli şahsen benim için. İlk gittiğim kadını hiç beğenmemiştim şimdi ki doktorum çok ilgili

Kızlar selam ☺️ bende 9/04 Pazar günü test yaptım çift çizgi gördüm pazartesi kan verdim 627.2 çıktı değerim bugün kan verdim 1447,67 çıktı 🤲🏻🧿 yani 4+2 yim bugün ama doktor cuma keseyi görürüz gel cuma sabah dedi sizce görünür mü yani cuma günü beta 2800 lerde olacak büyük ihtimalle çok heyecanlı bir süreç hayırlısı ile görsem kalbini duysam aralıkta da kavuşsam başka birşey istemiyorum 🤲🏻🤲🏻 bileniniz varsa yardımcı olur mu bana
Bana da öyle dedi canım. İnşallah gözükür cuma günü bende bolca dua ediyorum 🥰

Sorun olacağını sanmıyorum ama eğer doktora için ısınmadıysa değiştirmeni tavsiye ederim, doktorla olan bağ çok önemli şahsen benim için. İlk gittiğim kadını hiç beğenmemiştim şimdi ki doktorum çok ilgili
Evet bende hiç beğenmedim başka doktor araştırıyorum şuanda sonuçta bu uzun bir süreç bebeğin ve benim sağlığım için ilgili bir doktor olmasi çok önemli çok teşekkür ederim 🙏🙏

Kızlar selam benim kahverengi akıntılarım devam ettiği için bugün kontrol vardı 5+5 bugün. Kalp atışını çok hafif duyduk gözlerim yaşardı haftaya daha net duyarız dedi ama ultrasonda kalp atışı görünüyor orda. Kanama alanları var kese etrafında lutinus vajinal fitil başlattı. Haftaya çarş tekrar kontrole gidicem.

Yaa çok sevindim 😍 inşallah sağlıkla devam eder ❤️ ben de bir kere verdim daha beta 824 tü tüp bebekle oldu benim. Cuma çağırdı doktor sürekli gelip gitme yorulma diye. Benim de hiçbir belirtim yok.
Yaa maşallah hafî bakalım cuma güzel haberlerini bekliyoruz🥰 beni sürekli kontrol altında tutacaklar ilk defa kese göründüğü için. Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek yaptırıyordum kimyasal olmuştu. Bir sene sonra Elhamdülillah kendiliğinden oluyor çok şükür🤲🏻

Yaa maşallah hafî bakalım cuma güzel haberlerini bekliyoruz🥰 beni sürekli kontrol altında tutacaklar ilk defa kese göründüğü için. Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek yaptırıyordum kimyasal olmuştu. Bir sene sonra Elhamdülillah kendiliğinden oluyor çok şükür🤲🏻
Yaaa şimdi ne güzel kendiliğinden olmuş çok çok sevindim. Devamı da gelsin sağlıkla inşallah 😍

X