- 21 Şubat 2023
- 168
- 66
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
Merhaba kızlar bat 6 gün var kan tahlilim 7.98 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi allah izin verirse ben de buralardayım bundan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce bir dış gebelik öyküm var 6 ay önce... Korkuyorum bir yandan da test yapmaya garip bi duyguEvet dün çatlama oldu ovulasyona göre. İnşallah doğrudur:) Asıl istediğim marka test daha bugün geldi sipariş. Onu başka bi markayla yaptım. H Hanimefendi97
Benimde aynı belirtiler var canım otururken ayak ayak üstüne atamıyorum resmen batıyor ağrı oluyor bacağına belime çok vuruyor genellikle böyle, yarın döngümün 25. Günü max 28 günde bir adet oluyorum bakalım ne olacakSelam ben de aranıza yeni katıldım yeğenimin mevlidi vardı onlara koştururken kasığımda batmalar ve bacak sizlamasi hissettim Allah Allah yorgunluktandir dedim ertesi gün de belim sanki regl olacakmışım gibi ağrıyordu sanki tuvalete gitsem sökülecekmiş gibi bir agriydi ama olmadım. Reglime 6 gün kala test verdim 23 çıktı ama belki benimki erken yumurtlamadir herkeste aynı olacak diye bir durum yok
İnşallah gebelik vardır güzel haberlerinizi bekliyoruz buraya da yazınBenimde aynı belirtiler var canım otururken ayak ayak üstüne atamıyorum resmen batıyor ağrı oluyor bacağına belime çok vuruyor genellikle böyle, yarın döngümün 25. Günü max 28 günde bir adet oluyorum bakalım ne olacak
İnş inş canım benim son adet tarihim 27 Şubat bakalım az kaldı 25 -26 Mart gibi reglim gelecek bakalım inş gelmezİnşallah gebelik vardır güzel haberlerinizi bekliyoruz buraya da yazın
İnsallahh kırmızıları görene kadar umut her zaman vardırİnş inş canım benim son adet tarihim 27 Şubat bakalım az kaldı 25 -26 Mart gibi reglim gelecek bakalım inş gelmez
Bu sefer güzel haber alırsın inşallah. Biz de geçen ay başlayacaktık ovulasyon testine. Dr küçük kist gördü ilacını kullanırken korunun demişti. Bu aya kaldı. Belirtileri de hamilelik gibiydi hatta ben hamile olduğumu zannetmiştim. Bakalım inşallah bu ay olurDaha önce bir dış gebelik öyküm var 6 ay önce... Korkuyorum bir yandan da test yapmaya garip bi duygu
Amin amin inş canım arada reglim olacak gibi belime 5-10 dk sancı giriyor ama geçiyor Şuan bir şey yok çok şükürİnsallahh kırmızıları görene kadar umut her zaman vardır
Benim de hala sancı giriyor. Belirtiler maalesef regl ile aynı olduğu için ayird etmek zor tabiAmin amin inş canım arada reglim olacak gibi belime 5-10 dk sancı giriyor ama geçiyor Şuan bir şey yok çok şükür
Bu grup canımKızlar Son adet tarihim 3 mart.bu grup mu yoksa Ocak grubu mu olacam sizce.
Selamm inşallah bebeğin seninledir canım kahverengi akıntının yoğunluğu nedir,, belki yerleşme kanamasıdir ?Kızlar selam son adet tarihim 3 mart beklenen 27 mart ama predictor early ile çift çizgi gördüm normal kaset test yaptım bugün o da ikinci çizgi net göründü. 3 gündür göğüslerimde dolgunluk hafif kramp, inanılmaz gaz sancım var. Koku hassasiyetimin başladığını düşünüyorum. Dünden beri de kahverengi akıntım var kan tahliline heniz gitmedim ptesi gitmeyi düşünüyorum
Gece hiç gelmemiş ayakta olduğumda oluyor diyr gözlemledim. Çok fazla değil akıntı gibi lekelenme. İlk çocuğumda da olmuştu.Selamm inşallah bebeğin seninledir canım kahverengi akıntının yoğunluğu nedir,, belki yerleşme kanamasıdir ?
Kahverengi çok da önemli değil kırmızıya dönünce kontrol edilmesi gerekiyor bence bebeğin tutunuyor sana ama Allah esirgesin kimyasal olacaksa bile bence öncesinden kan testi yaptirmalisin en azından karsilastirabilecegin bir değer olur elinde canımGece hiç gelmemiş ayakta olduğumda oluyor diyr gözlemledim. Çok fazla değil akıntı gibi lekelenme. İlk çocuğumda da olmuştu.
Merhaba test yaptın mı daha önce şimdi nasıl durumunuzMerhaba kızlar bat 6 gün var kan tahlilim 7.98 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi allah izin verirse ben de buralardayım bundan sonra