Seni çok iyi anlıyorum sadece motive eder seni belki diye yazmak istedim. Benim kız çok uykusuzdu yazmıştım gerçi ama gerçekten çok uykusuzdu yıllarca gündüz uykusu 30 dkdan fazla bilmedim. Sonrada zaten erkenden tek uykuya geçip gündüz uykusunuda daha 3 yaş olmadan bıraktı:) şimdi güldüğüme bakma sinir krizi geçirip saçlarımı kesmiştim uykusuzluktan
hatırlıyorum 14-15 aylık mıydı neydi ramazandı emziriyodum ama oruç tuttum o sene sahurda kızım güne başlıyodu akşama kadar emiyodu inadına sanki:) benimde eşim gece nöbet usulü çalışıyo bazı geceler yalnız oluyodum falan. Şuan 6 yaşında inan her sabah zorla kaldırıyorum
bugünler hayalimde bile canlanmazdı. He dersen ki 6 sene az bi zaman mı nasıl dayanılır? Tabii ki 6 sene sürmedi:) gece uykuları 2 yaştan sonra öncekine göre daha iyiydi ama 3.5 yaşında kreşe başladı ve tamamen deliksiz uykuya geçti akşam 8.30 sabah 8
rüya gibi ama geliyor o zamanlar gerçekten düzelmeye başlaması çok uzak değil. İçini ferah tut diye yazmak istedim inşallah geçecek bugünler özleyecek miyiz yok ya kim özler bu uykusuzluğu
Ama yemeyen de çok zor inan anlatılmaz yaşanır ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah kızımın uyku sorunu gibi oğlanında iştah sorunu düzelir diyorum :)