• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Bizim oğlanda taklit vs pek yok baybay da yok hala gol den ilerliyoruz biberonun adını öğrenmiş ama biberon dedik mi kıyamet kopartıyor getirin verin diye
Birde ben koltukta bırakıp hemen vc ye yada mutfağa gidip geliyordum yerler çok soğuk hep koltukta oynatıyorum
Bir baktım arkamdan geliyor kapıya
Nasıl geliyor diye izledim koltuktan aşağı inmeyi öğrenmiş sizinkilerde inebiliyormu
Bizimkide iniyo çıkıyo ve koltuğun en tepesine çıkıyo çok tehlikeli durumlara geldik wc’ye bile gidemiyorum 2 dk yalnız bırakıp:(

Kızlar diş fırçası ve macun ne kullanıyorsunuz doktorunuzun önerdiği bir şey var mı
Parmak diş fırçası kullanıyorum, diş macunu olarak da jack&jill. Arkadaşlarıma dr 3 yaşa kadar jack&jill, 3 yaş sonrası rocs demiş. Benim dişçim de tükürmeyi öğrenir öğrenmez florurlü olanlara geçin dedi.

Bizimkide iniyo çıkıyo ve koltuğun en tepesine çıkıyo çok tehlikeli durumlara geldik wc’ye bile gidemiyorum 2 dk yalnız bırakıp
Bizim oğlanda taklit vs pek yok baybay da yok hala gol den ilerliyoruz biberonun adını öğrenmiş ama biberon dedik mi kıyamet kopartıyor getirin verin diye
Birde ben koltukta bırakıp hemen vc ye yada mutfağa gidip geliyordum yerler çok soğuk hep koltukta oynatıyorum
Nasıl geliyor diye izledim koltuktan aşağı inmeyi öğrenmiş sizinkilerde inebiliyormu
Ben de evde tekken tuvalete gideceksem ya anakucağına koyuyorum ya da oyun alanına bırakıyorum. Ama oyun alanının fermuarlarını açmayı öğrendi şimdi onları bağladım. Çıkıveriyor. Çok koltukta tutmadığım için inemiyor sanırım 😅

Ben de evde tekken tuvalete gideceksem ya anakucağına koyuyorum ya da oyun alanına bırakıyorum. Ama oyun alanının fermuarlarını açmayı öğrendi şimdi onları bağladım. Çıkıveriyor. Çok koltukta tutmadığım için inemiyor sanırım 😅
Bizimkinin totosunda kurt mu var ben anlamıyorum bir saniye durmuyo ya bir yere bırakıyorum 2 dk bi iş halledim diye bumerang gibi anında bıraktığım yerden dönüp geri geliyo. Park yatağa bırakıyorum wcye gidrceğim zaman tüm bezleri tek tek yere atıyo her seferinde:) değişik bir oyuncak verirsin 10 saniye inceler hop fırlatır. Mama sandalyesinde yemek yedirmek zulüm kıpır kıpır sürekli uykuda bile döne döne uyuyo totosunu dikiyo heran kalkacak pozisyonda.

Bizimkinin totosunda kurt mu var ben anlamıyorum bir saniye durmuyo ya bir yere bırakıyorum 2 dk bi iş halledim diye bumerang gibi anında bıraktığım yerden dönüp geri geliyo. Park yatağa bırakıyorum wcye gidrceğim zaman tüm bezleri tek tek yere atıyo her seferinde:) değişik bir oyuncak verirsin 10 saniye inceler hop fırlatır. Mama sandalyesinde yemek yedirmek zulüm kıpır kıpır sürekli uykuda bile döne döne uyuyo totosunu dikiyo heran kalkacak pozisyonda.
Ya benimki de öyle artık oyun alanında durmuyor bağırmaya başlıyor dışarı çıkmak için. Evde pc başında iş yapamıyorum. Evde tekken salmak da istemiyorum hep peşinde koşuyorum. Bulaşık makinesine dadandı

On dk da bir lavabodayım maalesef kapıyı açarsa beni bulamazsa yavrucağız tuvaletin önüne gelip bekliyor biliyor anası orda 😂
hep koltukta duruyor kendide alıştı arada dolanıyor ozaman ayakları buz oluyor sobanın dibinde bile

Ya benimki de öyle artık oyun alanında durmuyor bağırmaya başlıyor dışarı çıkmak için. Evde pc başında iş yapamıyorum. Evde tekken salmak da istemiyorum hep peşinde koşuyorum. Bulaşık makinesine dadandı
Ay evet bulaşık ve çamaşır makinesi illa düğmelerine basacaklar :) içinede giriyo🫨

Ayy hiç bilmiyorum bir şey olmaz diye düşünüyorum yani Allah korusun yutmadıkça öyle aman aman bir şey olmaz sanki ama bilemedim de ☹️

Byy byy , alkış, kitaplığı gösterme, baba nerede gösterme, amin (tabi bunları canı isterse yapıyor) hele ben birine göstermek için yap deyim hayatta yapmıyor oysa 1 gün önce tüm ikea yı el sallayarak dolaştı 🤣 bence bana gıcık
Ay baba nerde diyorum eşim diyor ki baba nerde ne yaa baban nerde demen gerekmez mi Allah askija su babaya mantikli bi aciklama yapin 😃 bizim kiz da inadina yapiyor bugun ozel asi icin disari ciktik millete parmak salliyor yapmadigi daha iyi nazar degerr

Ayy yok benimki hızlı gonzales hızlı hızlı emekliyor ama koltuktan inme yok henüz

Ben koltuga asla koyamıyorum düşer direk pat diye aslında gösteriyorum sürekli nasıl inicegini ama henüz onu idrak edemedi

Dün hemen yanıbasımda yerde oturarak bi kutuyla oynuyodu nasıl olduysa bi baktım saniyelik yüzünün üstüne betona tak diye çakıldı çocuk burnu öyle bi kanadı öyle bi ağladı ki çok kötüydü asla yanlız bırakmıyorum artık yürürken otururken hep yanındayım aşırı korkuyorum 😢

Dün hemen yanıbasımda yerde oturarak bi kutuyla oynuyodu nasıl olduysa bi baktım saniyelik yüzünün üstüne betona tak diye çakıldı çocuk burnu öyle bi kanadı öyle bi ağladı ki çok kötüydü asla yanlız bırakmıyorum artık yürürken otururken hep yanındayım aşırı korkuyorum 😢
Geçmiş olsun bazen gözümüzün önünde oluyor gerçekten bende hiç yalnız bırakmak istemezdim ama mecbur kalıyorum içerde ağlıyor hemen çıkmak için kapıya vuruyor çok yerde dolanınca ne kadar kalın giydirsemde ayakları buz kesiyor yastıkları kaldırıp koltuğa alıştırdım mecbur biriki kere düştü sadece benim ihmalimden şimdi inmeyede alıştı çok şükür pek düşmezde oldu

Geçmiş olsun bazen gözümüzün önünde oluyor gerçekten bende hiç yalnız bırakmak istemezdim ama mecbur kalıyorum içerde ağlıyor hemen çıkmak için kapıya vuruyor çok yerde dolanınca ne kadar kalın giydirsemde ayakları buz kesiyor yastıkları kaldırıp koltuğa alıştırdım mecbur biriki kere düştü sadece benim ihmalimden şimdi inmeyede alıştı çok şükür pek düşmezde oldu
Teşekkür ederim canım.öğrendiyse ne güzel sobaya gitmiyor mu evim sobalı demiştin ?

Teşekkür ederim canım.öğrendiyse ne güzel sobaya gitmiyor mu evim sobalı demiştin ?
Çocuğum akıllı olduğu için sanırım çok temkinli yaklaşıyor sobaya biz hayır dur diyr bağırınca hemen geri geliyor
Her bebek böyle yapmaz heralde neye hayır desek usulca geri çekiliyor biri bağırırsa kıpırdamıyor
Ayağıda takılıp düşmezse inşallah idare ediyoruz böyle

Her ana kucagi yazdiginda sasiriyorum,benimki asla ama asla durmuyor uzun zamandir anakucaginda ondan ben coktan paketledim kaldirdim😅
Ay evet bulaşık ve çamaşır makinesi illa düğmelerine basacaklar :) içinede giriyo🫨
bizimkinde de sensor var bulasik makinesinin kapagi acildi anda onunde bitiyor😅

Kızlar benim kuzenimin bebesiydii. Ne olduu, değişen pek de bir şey olmadı. 11 aylık şimdi,16 kilo😄 ama maşallah gene o kiloya poposunu erken kaldırdı. 1 aydır falan da yürüyor. Çok hareketli bir bebiş. Hala cok yiyor. Sahsen onun bir öğünde yediğini ben kendim bitiremem. Öyle söyleyebilirim 🥲😄
😋😋

Ben koltuga asla koyamıyorum düşer direk pat diye aslında gösteriyorum sürekli nasıl inicegini ama henüz onu idrak edemedi
Ben onu koltuğa koyup ogrettim nasıl ineceğini… çevirdim karnının üstüne, yavaş yavaş ayakları değene kadar kaydırarak ögrettim, 3. Denemesinde yaptı 🧿😍🙏🏽

Back