2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Merhaba. Acaba bebeklerinizin konuşma durumları ne aşamada
Benimki oğlan çocuğu 13 aylık olacak az kaldı konuşmuyor sadece gol diyor bilinçsizce diyor babadan duymuş erkek kardeşim üç yaşında konuşmuştu bundanda iki yaş a yakın bekliyoruz pek umut yok gibi şimdilik

Bizim de sadece mama diyor ama normali ne kadar nedir bilmiyorum. Normalini bilirsem ona göre davranacagim icin bebeklerinin fazlaca kelimesi olan anneler de yorum yaparsa cok sevinirim.

Ben ikisinede kullandım my rabbiti renklilerin renklerini soldurmadı ama ben renkli ve beyazlıları ayrı yıkadığım için beyazlılara renk verir mi onu bilemiyorum
Ben de normalde ayri yikiyorum da suan az camasir birikti, ozellikle 2 tanesinde denemek istiyorum, biri renkli biri de beyaz, beklemeye usenmistim, neyse biraz bekleyip atayim en iyisi

Benimki birkac ay once attiii, dede filan diyodu simdi onlari unuttu, sakiz var kedimiz kııı kııı diyo, bide agulama donemine geri dondu sanirim aguuu diyip duruyo
Siz söyleyince hatirladim 10 aylikken gel demek icin ge ge diyordu ilk kelimesi sanmistim sonra onu unuttu yok oldu o demekki oluyor

Siz söyleyince hatirladim 10 aylikken gel demek icin ge ge diyordu ilk kelimesi sanmistim sonra onu unuttu yok oldu o demekki oluyor
He evet o da vardi ge ge geee yapiyo, bi seyi vermek istediginde aaa aal diyo ama ne zaman tam bilincli konusurlar allah bilir. Anne dememek icin her seyi yapiyo sanki yalniz

Güzel anneler ve anne adayları bana bir cinsiyet tahmini yapabilen olacak mı aceba şimdiden teşekkür ediyorum 8+5 karindann

Eklentiler

• 1000924618.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 4
Senin bebekler yürümeye başladımı
Benim oğlan yürümeye başladı kızda tutarak tek elle evi turluyor ellerini bırakıyor ayakta da duruyor ama eller serbestken adım atmıyor bebekler ortalama 14-15 aylıkken yürür dedi doktorumuz bu arada kızın dişleri de çıkmamıştı tüm tahlil tetkikden geçti geçen hafta her şey normal çıkınca 16. aya kadar geçikir dedi doktorumuz ama bu hafta alttan üstten aynı anda hepsi aşırı şişti sürekli ağlıyor oğlanın ki şişmeden çıkmıştı bi gün farketmiştim ama kızın ne zaman çıkar bu şişlikler çok kötü

Merhaba. Acaba bebeklerinizin konuşma durumları ne aşamada
Benim oğlum 12.5 aylık. 10-15 kelimesi var. 6 yaşında çok geveze bir kızım var birazda ona bağlıyorum:) kitap okumayı hiç sevmiyo oğlum okuyamıyorum kelimeleri ve duyguları(üzgün-mutlu-kızgın-şaşırmış) gibi tekrar etmeye çalışıyor. Ama gün içinde tüm kelimeleri kullanıyor mu derseniz tabii ki hayır en çok gol diyor top oynamayı çok sevdiği için birde ablasının adını söylüyor sürekli. Oğlumda ilginç gelen kısım söylemesinin çok zor olduğunu düşündüğüm kelimeyi söylerken çok basit kelimeyi söyleyemiyor. Mesela aydede ağaç gibi kelimeleri varken asla su demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…