• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Tulumlarının boyu çok büyük ya. Alt üst takımlarında kol, paça kıvırıp oluyor da tulum sıkıntı. Bizim kız da minnak 70 cm olmuş kuzum.
Kac aylik ayina gore kac cm kisa 70 cm iyi aslinda benim kizda 48 cm dogdu doktor minyon bebek olacak dedi 73du bilmiyorum saglikli olsunlar da ve bu cagda insani yonleri olsun edepli ahlakli olsun Allahini bilsin insallah boy pos gosterisli olmasa da olur daha da uzasin bebisler saglikla.

Kac aylik ayina gore kac cm kisa 70 cm iyi aslinda benim kizda 48 cm dogdu doktor minyon bebek olacak dedi 73du bilmiyorum saglikli olsunlar da ve bu cagda insani yonleri olsun edepli ahlakli olsun Allahini bilsin insallah boy pos gosterisli olmasa da olur daha da uzasin bebisler saglikla.
Aminn doğru söylüyorsun. En büyük temennim iyi karakterli, ahlaklı olsun 🙏🏻 48 cm doğdu bizimki de 37+5’te. Dün grip aşısı için gitmiştik ozaman ölçtü 11. Ayı yarın dolduruyoruz. Hep 10persentilde gidiyor doğduğundan beri. Ergenlikte yaşıtlarını yakalar dedi doktor.

Aminn doğru söylüyorsun. En büyük temennim iyi karakterli, ahlaklı olsun 🙏🏻 48 cm doğdu bizimki de 37+5’te. Dün grip aşısı için gitmiştik ozaman ölçtü 11. Ayı yarın dolduruyoruz. Hep 10persentilde gidiyor doğduğundan beri. Ergenlikte yaşıtlarını yakalar dedi doktor.
Beni cüce sanıyorlardı ilkokulda herkesten bir kafa küçüktüm. 10. Persantilde bile değilimdir. Bir metre boyla başladım ilkokula 17 kiloydum.
Şimdi de uzun değilim ama herkesten bir kafa kısa değilim artık.

Sonra giydirmez misin? Artık eskisi kadar çabuk büyümiycekler. Yaza olan şey kışa da olacak gibi düşün
Eskisi kadar hızlı büyümeyecekler mi ben hala büyük büyük almaya çalışıyordum
Ama son üç aydırda hem boy hem kilo sabit gibi nerdeyse doğru

Beni cüce sanıyorlardı ilkokulda herkesten bir kafa küçüktüm. 10. Persantilde bile değilimdir. Bir metre boyla başladım ilkokula 17 kiloydum.
Bende çok küçük doğmuşum 40 haftalık ama premature bebek gibi 2 kilo
İlkokulda 14 kilo idim üçüncü sınıftı sanırım en zayıf en cılız hep bendm
Hala düzelmedim arkadaşlar 😂
Düzelmeyen düzelmiyor belkide
Aynı şekilde eşim de öyle minnacık doğmuş kv çok iri yapılı bunun için sezaryen olmaya utanmadın mı demişler ozamanlar sezwryen yaygın değil neden yapıldığıda pek bilinmiyor heralde 😄 şimdi sadece boyu uzamış hala kilo sıkıntısı var ondada

Aynı şekilde eşim de öyle minnacık doğmuş kv çok iri yapılı bunun için sezaryen olmaya utanmadın mı demişler ozamanlar sezwryen yaygın değil neden yapıldığıda pek bilinmiyor heralde 😄 şimdi sadece boyu uzamış hala kilo sıkıntısı var ondada
Benim eşim de tam tersine. Hep tombikmiş eşim. 1 aylıkken 6 kiloymuş taşıyamıyorduk bile diyorlar. Ama gel gör kii şimdi tam tersine aşırı zayıf. Kızım da çok zayıf 7.5 kilo 🥲 ben kendim postmatureyim. 10 aylık doğmusum abartısız. Ona rağmen 3200 doğmusum. Vaktinde doğsam kaç olurdum acaba 🥲

Benim bebegim de 37+5 te 47 cm dogdu.boyu 70 cm su an.boyu az uzuyor ben de takiyorum kafaya.

17 kilo mu🥲
Ne bileyim ya giyemezse? Nexten aldigim tulumlari hic giyemedi o kadar üzüldüm ki onlar
Satsana onlari kesin alici bulursun.Su vergi duzenlemeleri vs sonrasi Nextten vs alisveris epey maliyetli oluyor artik
14 kilo mu🥲
Ben cok ama cok tontik bi bebekmisim.Oglum da hic oyle degil minyon.Yani benim 6 aylik bebeklik fotolarimla onun 1.yasi ayni gibi😅

Bu gece primada iki kere çiş çıktı. Pahalı beze gerek yokmuş, deneyerek öğrenmiş olduk.
Şu an ikisi de uyanık, oturuyoruz. Yemin ediyorum salak bu çocuklar 🤦‍♀️ gece 12’de yatarlar, sabah 7’de kalkarlar, bi de gece kalkıp otururlar…
Bizim de ateş 40a vuruyo ben indiriyorum sabahlar olmasın

17 kilo mu🥲

Satsana onlari kesin alici bulursun.Su vergi duzenlemeleri vs sonrasi Nextten vs alisveris epey maliyetli oluyor artik

14 kilo mu🥲
Ben cok ama cok tontik bi bebekmisim.Oglum da hic oyle degil minyon.Yani benim 6 aylik bebeklik fotolarimla onun 1.yasi ayni gibi😅
Satmaya kıyamiyorum 😅😂

Satmaya kıyamiyorum 😅😂
ilk aldığımız kıyafetler maksimum bir ay, sonrakiler üç ay üç ay ya, artık 6 aya çıktı. Tulumu giydirirsin illa. Çok mu kalın ki? Antalya olunca bilemedim, sezonu az olabilir ama ben kızıma 9-12 ay aldığım h&m body ve tulumları iki yaşına kadar giydirmiştim. Sen bilirsin ama iade de edebilirsin tabi. Burda kargocularda hep sıra oluyor bana çok zor geliyor ☺️

Back