- 25 Ekim 2023
- 1.032
- 1.897
- 39
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.861
55 yaşında boşandı 40 yıl daha yaşasa ömrünün kalan yarısını en azından mutlu huzurlu geçirmiş olacak. Ben de hep bu açıdan bakıyorum. Sevgi bittiyse saygı bittiyse zaten boşanılmalı mutlu değilsen, bunlar haricinde affe demeyeceğim iki şey var bunları eşime de söyledim biri aldatma biri de şiddet bu ikisinin özellikle affı olmaz. Böyle diye diye 37 yaşımda evlendim hadi hayırlısı20 sene 30 sene kac sene gectiyse bile mutsuzsan bosanmalisin nokta.Bizim de bir aile dostunuz var 55 yasinda 35 yillik esinden ayrildi herkes bu yasta bosanilir mi vs dedi ala kadin genclesti resmen ya.Surekli olarak mutsuzluga maruz kalmak hayattan sogutur insani.
Bi de illa cok buyuk seyler olmasina da gerek yok bence bir taraf kendini mutsuz,yeterince sevgi dolu yeterince degerli hissetmiyorsa bosanilabilir diye dusunuyorum.Bi de benim etrafimda esinden siddet gormus bir arkadasim var bunu yapan hacettepe tip mezunu bir doktor.Egitime hic bakmiyor.Okuz ise okuz oluyor,cogu zaman okuzluk de baki kaliyor
Oğlan diyince bir değişik oldum. Sanki grupta sadeceBenim oglum bu ara asiri derecede bana dustu bacaklarimdan ayrılmıyor evde oldugumda.Hic yemek yemek istemiyor sadece emmek ve su icmek istiyor.
Siz de boyle misiniz bu aralar?
Ben de bu yasta evlendim.yegenim(kiz) nişanlandi. Kayinvalidesi sinif arkadasim.55 yaşında boşandı 40 yıl daha yaşasa ömrünün kalan yarısını en azından mutlu huzurlu geçirmiş olacak. Ben de hep bu açıdan bakıyorum. Sevgi bittiyse saygı bittiyse zaten boşanılmalı mutlu değilsen, bunlar haricinde affe demeyeceğim iki şey var bunları eşime de söyledim biri aldatma biri de şiddet bu ikisinin özellikle affı olmaz. Böyle diye diye 37 yaşımda evlendim hadi hayırlısı
Lahana pisirip yedirmeyi dusunuyordum karnabaharda beşamel soslu yapip verdim bal Allah korusun felce kadar zarar vrrebiliyormus onun disinda Osman hoca kisitlama koymuyorsudem34 doktor neden karnabaharı önermedi. Ben aylardır veriyorum. Karnabahar veren var mı başka??? Tek miyim
Aaaa karnıbahar mı felç yapıyormuş. Verdim ama çok sevmedi kıymalı yapmıştımLahana pisirip yedirmeyi dusunuyordum karnabaharda beşamel soslu yapip verdim bal Allah korusun felce kadar zarar vrrebiliyormus onun disinda Osman hoca kisitlama koymuyor
İki oğlan çocuğum var hemde okadar kız isterken babasıyla
2 defa verdim ben de ama pek sevmedi çok az yedi. Brokoliyi daha çok seviyor onu veriyorum bebekler gerçekten ilginçsudem34 doktor neden karnabaharı önermedi. Ben aylardır veriyorum. Karnabahar veren var mı başka??? Tek miyim
Kız aklım almıyor. Sen kaç yaşındasın? En yaşlı ben değil miyim?Ben de bu yasta evlendim.yegenim(kiz) nişanlandi. Kayinvalidesi sinif arkadasim.
Benim doktorum artık mama gerekmiyo gece demişti, uyanınca su ver dişine iyi gelir filan dedi, ben öyle yapıyorum… ama 1-2 haftadır 2-3 kez uyanıyo biraz su içip uyuyo ya da uyutmaya çalışıyoruz.. galiba dişleri bu ara zorluyor yine…Emziren anneler gece bebeğiniz ne durumda benimki sürekli uyanıyor ve meme almadan asla susmuyor kucakta gezdirmek falan hiç fayda etmiyor. Sırtım ağrıyor artık yani neden bu kadar uyanıyor nedenini bilen var mı ve azaltmak için ne yapabilirim, dün gece artık sinir krizi geçirecektim o uyuduğu zaman da ben uyuyamadım sinir geldi
Benim oğlum bakıyor canım bunu doktorunaKızlar bebeler ismine dönüp bakıyor mu ? Benimki bakmıyor. Bir sıkıntı mı bu 11 aylık bebek için ? Ne zamana kadar bakmaması normal tek benimki mi bakmıyor ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ben de veriyorumsudem34 doktor neden karnabaharı önermedi. Ben aylardır veriyorum. Karnabahar veren var mı başka??? Tek miyim
Nasil yaptinBugun ani bi kararla memede uyutmayı bırakma çalışmalarına başladım. İlk denemem suan basarılı oldu.hemde hiç ağlatmadan 10 dk da uyuttum (Allahım maşallah nazar degmesin). Asıl zoru gece bunu başarmak.kararlıyım ama gece uyanmalarını azaltmak için elimden gelen herseyi yapıcam
İyice uykusunun gelmesini bekledim emzirirken gözleri kapanıyordu hemen memeyi cektim agzından omzuma yatırdım dolasarak sarkı söyledim mızmızlanıp kafasını kaldırdıkca sesimi yükseltip öyle sarkı söyledim en son oturarak sırtına pat pat bide fön sesi açtım uyuduNasil yaptin