2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
55 yaşında boşandı 40 yıl daha yaşasa ömrünün kalan yarısını en azından mutlu huzurlu geçirmiş olacak. Ben de hep bu açıdan bakıyorum. Sevgi bittiyse saygı bittiyse zaten boşanılmalı mutlu değilsen, bunlar haricinde affe demeyeceğim iki şey var bunları eşime de söyledim biri aldatma biri de şiddet bu ikisinin özellikle affı olmaz. Böyle diye diye 37 yaşımda evlendim hadi hayırlısı

Benim oglum bu ara asiri derecede bana dustu bacaklarimdan ayrılmıyor evde oldugumda.Hic yemek yemek istemiyor sadece emmek ve su icmek istiyor.
Siz de boyle misiniz bu aralar?
Oğlan diyince bir değişik oldum. Sanki grupta sadece Nilsibel ve Acelya A nın oğlu varmış da hepimizin kızı varmış gibi kendimi odaklamışım Etrafımda da tüm bebekler oğlan bu arada

Ben de bu yasta evlendim.yegenim(kiz) nişanlandi. Kayinvalidesi sinif arkadasim.

İki oğlan çocuğum var hemde okadar kız isterken babasıyla
Beş altı çocuk isteyen adam doktordan erkek olduğunu duyunca çıkışta doğumda tüplerini bağlatabiliyormuyuz diye söyleniyordu

Geçen hafta yıldönümümüzmüş unutmuşuz hadi onu unuttuk sonradan hatırladık birkaç gün sonra nikah yıldönümüydü onuda unuttuk yeni hatırladık bişey kutlayamadık bu sene iki sene oldu evleneli ama 20 sene olmuş gibi davrandık

Kızlar bebeler ismine dönüp bakıyor mu ? Benimki bakmıyor. Bir sıkıntı mı bu 11 aylık bebek için ? Ne zamana kadar bakmaması normal tek benimki mi bakmıyor ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Benim doktorum artık mama gerekmiyo gece demişti, uyanınca su ver dişine iyi gelir filan dedi, ben öyle yapıyorum… ama 1-2 haftadır 2-3 kez uyanıyo biraz su içip uyuyo ya da uyutmaya çalışıyoruz.. galiba dişleri bu ara zorluyor yine…

Nasil yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…