2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Ya ne rahatsızlığı benden de çok kalp. Yalnız kadının haline üzüldüm büyük fecaat

Valla ben lınc tayfasını gorunce cinnet geciriyorum.. İnsan duzgunce birsey sormaya da cekınıyor, belkı baslı kısıler var oraların mudavımlerı olan, o yuzden hıc bakmıyorum bile..
Ay evet o mudavimlerle ugrasmayi seviyorum siz misinjz mannak ben miyim hadi bakalim

Ömrümün sonuna kadar bdvye bişey yazmamalıyım ozaman ben beni görseler adres sorup dövmeye gelirler heralde

Oglum suan 10 ay 20 gunluk ve 9.disini cikarmis (azı dişi) cocugum dogdugundan beri diş sancisi cekiyo resmen 3bucuk aydan basladi, nereye acelesi var anlamiyorum erkenden de dokulecek disleri. Asiri huzursuz, surekli aglama krizleri, 4 kisi bakiyoruz ama yine de uykusuzluktan yorgunluktan bayilma asamasindayim, bitik durumdayim

Kız bı de o lıncleyenler 3 5 cocuklu, kocalaeı sadece buraya girmesine izin veren tiplerdir kesın..

Bagısıklık için, hangi degerıne bakarak dusuk dedı?

Bagısıklık için, hangi degerıne bakarak dusuk dedı?
Hemogram değerlerine baktıktan sonra dedi bağışıklığı biraz düşük dedi ne# büyük ihtimalle ama vitaminlerine de bir bakalım dedi. Geçen ay daha yuksekti vallahi gıda olarak ne versem acaba diye düşünüyorum bağışıklığı yükseltecek artık aldığımız hiçbir gıdaya da guvenemez olduk

Öyle maalesef doktora sor bakalım, ne yedireyim dıye. Ben de merak ettim yani olabıldogınce cesıtlı seyler yedirmeye calısıyorum..
Ama huyu suyu degısıyor cocugun da, 6 7 aylıkken meyvelerıne yulaf katardım bayıla bayıla yerdi, bugun yapıyım dedim, 1 kasık aldı, 2.kasıgı yediremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…