Ay yok ben linçleyenlerden değil, yardımcı olmaya çalışanlardanım. Hatta zaman zaman Kirmizimartenicka
yı rahatsız ettiğim de oluyor. Kendim yetmezmiş gibi kadıncağızı da uğraştırıyorum çok kalp gönderiyorum bu arada onaa
Valla ben lınc tayfasını gorunce cinnet geciriyorum.. İnsan duzgunce birsey sormaya da cekınıyor, belkı baslı kısıler var oraların mudavımlerı olan, o yuzden hıc bakmıyorum bile..
Evet herkese kuzum diyorsun tam bir sevgi pıtırcığısın
Ben de evli adamA aşık oldum diyenler hariç iyi yorum yapıyorum yaptığımda. Kirmizimartenicka
linç tayfaya göre evlenen herkesin 8 sene çocuk yapmaması lazım.
Ay ben dee. Bizimkiler neredeyse 1 yaşına geldi. Şimdi bile düşünemiyorum. Sadece emen bebek, mama almayan bebek bir de. Ay çok kötüydü gerçekten o. Kadının ağlayarak yazdığına eminim onda
Evet herkese kuzum diyorsun tam bir sevgi pıtırcığısın
Ben de evli adamA aşık oldum diyenler hariç iyi yorum yapıyorum yaptığımda. Kirmizimartenicka
linç tayfaya göre evlenen herkesin 8 sene çocuk yapmaması lazım.
Kızlar bir yaş kontrolune giden var mı aranızda vitamin değerleri yarın çıkacak ama hemogram idrar falan bugün çıktı. Bağışıklık biraz düşük dedi doktor oysa bu ay pekmeziydi, hurmasiydi ıspanağıydi ne bilim iyi de yedirdim bu pekmezlere şeker mi dayiyorlar dedim geçen ay daha iyiydi sanki bağışıklığı geçen ayda tahlil almisti doktor demirine bakmak için
Hemogram değerlerine baktıktan sonra dedi bağışıklığı biraz düşük dedi ne# büyük ihtimalle ama vitaminlerine de bir bakalım dedi. Geçen ay daha yuksekti vallahi gıda olarak ne versem acaba diye düşünüyorum bağışıklığı yükseltecek artık aldığımız hiçbir gıdaya da guvenemez olduk
Hemogram değerlerine baktıktan sonra dedi bağışıklığı biraz düşük dedi ne# büyük ihtimalle ama vitaminlerine de bir bakalım dedi. Geçen ay daha yuksekti vallahi gıda olarak ne versem acaba diye düşünüyorum bağışıklığı yükseltecek artık aldığımız hiçbir gıdaya da guvenemez olduk
Öyle maalesef doktora sor bakalım, ne yedireyim dıye. Ben de merak ettim yani olabıldogınce cesıtlı seyler yedirmeye calısıyorum..
Ama huyu suyu degısıyor cocugun da, 6 7 aylıkken meyvelerıne yulaf katardım bayıla bayıla yerdi, bugun yapıyım dedim, 1 kasık aldı, 2.kasıgı yediremedim..