2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Benim oglum bu ara asiri derecede bana dustu bacaklarimdan ayrılmıyor evde oldugumda.Hic yemek yemek istemiyor sadece emmek ve su icmek istiyor.
Siz de boyle misiniz bu aralar?
Benimki de bana çok düşkün, eşofmanımdan tutup benimle yürümek istiyor nereye gidersem :) meme vermediğim
İçin o dediğin yok 😊

Geçen hafta yıldönümümüzmüş unutmuşuz hadi onu unuttuk sonradan hatırladık birkaç gün sonra nikah yıldönümüydü onuda unuttuk yeni hatırladık bişey kutlayamadık bu sene iki sene oldu evleneli ama 20 sene olmuş gibi davrandık
Ya bennzaten gun kutlamayi hic sevmiyorum . Esim orijinal hediyelerle beni mutlu ederdi. Bir ozel gunde laptpou actigimda ekran fotosunu seni seviyorum yapmis gorunce degisik olmustum 🫠Cok yorgun hali yok. Takilmiyorum bende.

Kızlar bebeler ismine dönüp bakıyor mu ? Benimki bakmıyor. Bir sıkıntı mı bu 11 aylık bebek için ? Ne zamana kadar bakmaması normal tek benimki mi bakmıyor ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
KIzimda bakiyor bakmadigi oluyor tabi
Adını cok kullanmiyorsan indan olabilir kizim kizim vs sesleniyorsan

Ya bende şimdi doktoruma mesaj attım hırıltılı solunum, ishal, hızlı nefes alıp verme varmı die sordu yok yakın zamanda evde grip geçiren oldumu o da yok idrarına bak dedi kötü koku bulanıklık idrar işte bunu nasıl anlayabilirim ki kulak enfeksiyonunda belirti ne ateş dışında bugün de takip et geçmezse yarın gel dedi
Kulak uzayan burun akmalı öksürmeli hastalığın sonucu olarak oldu bizde. Yani olması muhtemeldi zaten ben de burnunu iyi temizleyemedim sürekli çekmek istemedim ki hata etmişim çekmek lazımmış, kulak enfeksiyonu oldu sonunda ama ateş dışında belirtisi yoktu bizde. Seninki bi virüs muhtemeşen o da geldi başımıza bizim. Öyle bi gece ateşlendi sonra kendi kendine geçti doktora bile götürmedim.

Allah Allah doktorumuz yine calpol ver dedi aslında evde Dolven var hiç açılmamış bizde calpolle ateşi düşüyor ama dört dört buçuk saat sonra tekrar çıkıyor şuan 37,6 civarı acaba sıkıntı ne
Calpol çok daha masum bişey o yüzden ilk tercih her zaman o. Zorlamadıkça ondan devam ediliyo sadece parasetamol birikmesi diye bişey oluyomuş karaciğerde, ve direnç de olabiliyomuş onun için uzayınca hastalıklar ya da ateşi düşüremediyse diğerine geçilebiliyo. Çocuğun ağrısı sızısı yoksa ateş de çok değil 37.6. Bizimki 39da çok perişan görünüyodu ama oyun oynamaya devam ediyodu. Benim o kadar ateşim olsa yataktan çıkamam.

Ben de veriyorum, gecen köftesini yaptım
Yedi :)
Bi tarif gelir mi 😁
Kulak uzayan burun akmalı öksürmeli hastalığın sonucu olarak oldu bizde. Yani olması muhtemeldi zaten ben de burnunu iyi temizleyemedim sürekli çekmek istemedim ki hata etmişim çekmek lazımmış, kulak enfeksiyonu oldu sonunda ama ateş dışında belirtisi yoktu bizde. Seninki bi virüs muhtemeşen o da geldi başımıza bizim. Öyle bi gece ateşlendi sonra kendi kendine geçti doktora bile götürmedim.
Benim de eşim serum fizyolojikle çok temizlemek istemiyor azdırdığını düşünüyor burun tıkanıklığını (hangi doneye dayalı bilmiyorum) o yüzden oogie bear’ı kullanıyorum katı sümük ya da kulak kiriyse. Türkiye’de yok Amerika’dan arkadaşımdan rica etmiştim. Sen Kanada’dasın diye hatırlıyorum orada da bulabilirsin sanırın. Ama sıvı tıkalı buruna en iyisi serum fizyolojik. Bir de yakaya damlatılan ventollü birşeyler var ama sormadım doktora kullanmak gerekmediğinden belki onlar da açılmasına yardımcı olur.

Eklentiler

• IMG_2646.jpeg
    IMG_2646.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 1
X