-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.841
Çok inanılmaz bi konu bence ya. Böyle erkeklerin olması acayip bişey. Bunlar da insan yani.Ksmbnmcnm buna da boşan denir ama…
Sen tam aradıkları kansın aman diyimÖmrümün sonuna kadar bdvye bişey yazmamalıyım ozaman ben beni görseler adres sorup dövmeye gelirler heralde
Doktor bize calpol, ibufen dönüşümlü verdirince düştü 38.5un altına. Calpol verirsen ard arda hem 6 saatte 1 (8 saat miydi yanlışlık olmasın) hem de direnç gelişiyor. 4 saatte bir dönüşümlü verebiliyorsun ikisini. Çok geçmiş olsunBenim de geçen hafta 39.1i gördük kulaktan. 38.5 olup geçmesini bekliyorum ateş düşürücü için ama öyle bi hastalıktı ki parasetamol(calpol) 2-3 kereden sonra işlememeye başladı, mecburen ibuprofen verdim zınk diye düşürdü çok şükür. Hayatımda o 2-3 gün hissettiğim kadar kötü hissetmedim kendimi hiç herhalde
Ay şimdi okudum yetiştiremedikleri oğullarını evlendirmeyi pek seviyorlar, kızların başını yakıyorlar. Kızlarımıza evlilik için, koca için iş bırakılmaz öğretilmeli. Ha burda kız çalışsa nolacak sülük gibi kanını emeceklerKızlar ağzımıza layık bi konu :
2 aylık evliyim ama mutlu değilim
Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum... 2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla. İlk ay biraz benim...www.kadinlarkulubu.com
Birisi altınlarını da al aile evine dön yazmış bozdurup suyu elektriği ödeyene kadar bu daha mantıklı bir seçenek gerçektenKızlar ağzımıza layık bi konu :
2 aylık evliyim ama mutlu değilim
Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum... 2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla. İlk ay biraz benim...www.kadinlarkulubu.com
Benim oğlumun hiç diş sancısı olmadı..Oglum suan 10 ay 20 gunluk ve 9.disini cikarmis (azı dişi) cocugum dogdugundan beri diş sancisi cekiyo resmen 3bucuk aydan basladi, nereye acelesi var anlamiyorum erkenden de dokulecek disleri. Asiri huzursuz, surekli aglama krizleri, 4 kisi bakiyoruz ama yine de uykusuzluktan yorgunluktan bayilma asamasindayim, bitik durumdayim
Ya bende şimdi doktoruma mesaj attım hırıltılı solunum, ishal, hızlı nefes alıp verme varmı die sordu yok yakın zamanda evde grip geçiren oldumu o da yok idrarına bak dedi kötü koku bulanıklık idrar işte bunu nasıl anlayabilirim ki kulak enfeksiyonunda belirti ne ateş dışında bugün de takip et geçmezse yarın gel dediValla bizimki kulak enfeksiyonu olmuş. Kendi kendine düştü gitti ateş ama kulak enfeksiyonu diye antibiyotik kullanıyoruz şimdi. Öncesinde burun akıntısı vs var mıydı ya da öksürük?
Allah Allah doktorumuz yine calpol ver dedi aslında evde Dolven var hiç açılmamış bizde calpolle ateşi düşüyor ama dört dört buçuk saat sonra tekrar çıkıyor şuan 37,6 civarı acaba sıkıntı neSen tam aradıkları kansın aman diyim
Doktor bize calpol, ibufen dönüşümlü verdirince düştü 38.5un altına. Calpol verirsen ard arda hem 6 saatte 1 (8 saat miydi yanlışlık olmasın) hem de direnç gelişiyor. 4 saatte bir dönüşümlü verebiliyorsun ikisini. Çok geçmiş olsun
Valla hep bi duzen olusturmaya calisirken bi anda bozuluyo ve surekli huzursuz dolaniyo yavrumBenim oğlumun hiç diş sancısı olmadı..
1 yaşını dolduruyor şuan tüm dişleri aynı anda geliyor sadece biri görünmüş diğerleri kızarmış kızararak çıkarıyor morararak
Bir haftadır çok huzursuz özellikle geceleri
Bu zamana kadar asla bizi üzmedi gene üzüyor sayılmaz acısı çok görünüyor ağzını tırnağıyla parçalamaya çalışıyor sanki
Bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı
En baştan yavaş yavaş çıkarmasımı iyidir yoksa hepsinin biranda gelmesimi bilemiyorum ikisinin de zor yanları var sanırım
Kusma oluyor idrar yolu enfeksiyonunda. Ne alaka di mi?Ya bende şimdi doktoruma mesaj attım hırıltılı solunum, ishal, hızlı nefes alıp verme varmı die sordu yok yakın zamanda evde grip geçiren oldumu o da yok idrarına bak dedi kötü koku bulanıklık idrar işte bunu nasıl anlayabilirim ki kulak enfeksiyonunda belirti ne ateş dışında bugün de takip et geçmezse yarın gel dedi
Benim çocuklu arkadaşlarım da hep dönüşümlü veriyor çünkü sürekli aynı ilaç içerse bağışıklık kazanıyormuş o ilaca karşıAllah Allah doktorumuz yine calpol ver dedi aslında evde Dolven var hiç açılmamış bizde calpolle ateşi düşüyor ama dört dört buçuk saat sonra tekrar çıkıyor şuan 37,6 civarı acaba sıkıntı ne
Ben ünvdeyken idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Anlayana kadar neredeyse kusma sebebiyle psikoloğa gönderiyordu doktorKusma oluyor idrar yolu enfeksiyonunda. Ne alaka di mi?
Ya çocuğun ateşi neden yükseliyor acaba oda değil ozamanKusma oluyor idrar yolu enfeksiyonunda. Ne alaka di mi?
İçinde 2,5 ml yazıyor siz ne kadar veriyorsunuzBenim çocuklu arkadaşlarım da hep dönüşümlü veriyor çünkü sürekli aynı ilaç içerse bağışıklık kazanıyormuş o ilaca karşı
Ben ünvdeyken idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Anlayana kadar neredeyse kusma sebebiyle psikoloğa gönderiyordu doktorvize final haftasıydı 5 gün kustum ilaca başlayana kadar
Ben 7 aylıkken verdim en son 2.5 ml di ölçümüz. Ama kilosuna göre hesap yapılıyor bir doktora sor istersen. Buna göre hesap yaptığımda 8 kg bebek 5 ml içebiliyor. Ama doktor daha iyi bilir yanlış yönlendirmiyimİçinde 2,5 ml yazıyor siz ne kadar veriyorsunuz
Calpol için demiyorum dolven gibi Ibuprofen tarzı ilaçlar için dedim farklı ya dozları prospektüste 2,5 ml yazıyorBen 7 aylıkken verdim en son 2.5 ml di ölçümüz. Ama kilosuna göre hesap yapılıyor bir doktora sor istersen. Buna göre hesap yaptığımda 8 kg bebek 5 ml içebiliyor. Ama doktor daha iyi bilir yanlış yönlendirmiyim
İbufene baktım 2.5 ml diyor aynen başka bir ölçek vermedi doktorCalpol için demiyorum dolven gibi Ibuprofen tarzı ilaçlar için dedim farklı ya dozları prospektüste 2,5 ml yazıyor
20 sene 30 sene kac sene gectiyse bile mutsuzsan bosanmalisin nokta.Bizim de bir aile dostunuz var 55 yasinda 35 yillik esinden ayrildi herkes bu yasta bosanilir mi vs dedi ala kadin genclesti resmen ya.Surekli olarak mutsuzluga maruz kalmak hayattan sogutur insani.Ay şimdi okudum yetiştiremedikleri oğullarını evlendirmeyi pek seviyorlar, kızların başını yakıyorlar. Kızlarımıza evlilik için, koca için iş bırakılmaz öğretilmeli. Ha burda kız çalışsa nolacak sülük gibi kanını emecekler.
Bir boşanma davamda kadın 20 senelik kocasını boşuyordu. Etraftakiler ne zararı var evde bi odada oturup çekirdek çitliyor dursun diyormuş. Kadın da alıp evde maymun beslerim onun yerine dediduruşma sonrası kadına saldırdı polisle zor kurtardık kadını. Ve bu kadın eğitimli, adam da sorarsan eğitimli! İnsan olmakta bitiyor her şey.
Zatenn bosanmali. Bebek de yokKsmbnmcnm buna da boşan denir ama…
Benim ki hasta değildi ama hastalık öncesi olabilir bugün biraz burnu falan dolmuş serum yaptımOnlarda bizde de sorun vardı. Doktor grip soğuk algınlığı gibi hastalıklardan önce ve sonra böyle anlamsız değişimler olur dedi. Şöyle ama referans 17-23 mesela, bizim değer 15 veya 25 gibi. Gerçekten de burun tıkanıklığı akıntısı falan vardı, yeni geçmişti.