2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Sincap Kitapin Tadini Cikar serisini cok seviyor benim oglum bu ara hep o kitaplarla mesguluzIndirim oluyor bu ay sik sik aklinizda olsun.Guzel kitap oneriniz varsa alirim
Ben sincap kitabin bebek üniversitesi serisini okuyorum hep.tadini cikar kitabina da bakayim.tak cikar kitaplara baslayamadim cunku eline aliyor yirtiyor vermiyor

Ben sincap kitabin bebek üniversitesi serisini okuyorum hep.tadini cikar kitabina da bakayim.tak cikar kitaplara baslayamadim cunku eline aliyor yirtiyor vermiyor
Geçen ay bime gelmişti yapıştırmalı karton kitap yırtılma olmuyor kalın biraz yapısı o kitabı çok seviyor oğlum

Süt zararlı dediler yıllarca her akşam içerdim en sevdiğim şeydir kestim süt ve süt ürünlerini yemez oldum
Pekmez hızlı yaşlandırma yapıyor boş bir gıda faydasız dediler onuda bıraktım
Meyveler gdolu ydu onuda yemedim
Et kolestrolü yükseltiyor özellikle et ve et ürünleri kalp krizini riskini yükseltiyormuş
Onuda bıraktım
Yumurta yine zararlı dediler damar tıkanıklığı vs
Tabi yiyecek düzgün bişey kalmadı
Sebze pilav paketli gıdalar makarna basit yiyeceklerle beslenmeye başladım ve öyle bir hastalandımki sonra tekrar bunlara yenebilir ölçüyü kaçırmamak gerek vs denmeye başladı
Artık hepsinin doğalını bulup yiyorum çocuğumada bunları yediriyorum gözlemliyorumki gerçekten burdaki çocuklar ve kadınlar çok sağlıklı

Eşin de mi tatil. Keşke bu hafta çoğunlukla o baksa sen de biraz dinlenebilsen. Eğer tatilse bırak kızı sen dışarı çıkıp biraz gez arkadaşlarınla takıl eminin çok iyi gelecektir.

Bendeki ergobaby 20 kilo sınırı var. Sizinkinin de belli bir kilo sınırı vardır, 13 kilo taşınır kanguruda hâlâ ama bir bakın yine de. Ay maşallah bu arada 13 kilo

Ben az önce bir sinir krizi geçirdim ağladım vs, Banyo tadilatta bir süredir o kadar yildim ki tozu temizliği bitmiyor, tadilat bitmiyor. Kriz anında tüm evlilik -cocuk -tasinma kararlarimi yanlış buldum kafamda benimkini bosadim falan. Şimdi iyiyim, belki de iyi değilim bilmiyorum. Çok yorgunum ama onu çok iyi biliyorum.

Bendeki ergobaby 20 kilo sınırı var. Sizinkinin de belli bir kilo sınırı vardır, 13 kilo taşınır kanguruda hâlâ ama bir bakın yine de. Ay maşallah bu arada 13 kilo
Tesekkur ederim
Markasina hic bakmadim bakayim bi
Bebek arabasinda hic durmuyor cunku
Kanguruda ne kadar guvenli olur kestiremiyorum ama en azindan krize girmez (yani ins)

Arada bir kenarda köşede ufak bir cinnet gecirmek ferahlatiyor bosver

Tesekkur ederim
Markasina hic bakmadim bakayim bi
Bebek arabasinda hic durmuyor cunku
Kanguruda ne kadar guvenli olur kestiremiyorum ama en azindan krize girmez (yani ins)
Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki, kızım 18'inde 11 aylık olacak yeni yeni arabasında dışarı çıkıyor öncesinde çığlık kıyametti. Hâlâ bazen keyfi yoksa binmiyor ağlıyor. Kullanıma uygunsa kangurudan tedirginlik duymayın.

Eşin de mi tatil. Keşke bu hafta çoğunlukla o baksa sen de biraz dinlenebilsen. Eğer tatilse bırak kızı sen dışarı çıkıp biraz gez arkadaşlarınla takıl eminin çok iyi gelecektir.
Arkadasim da ayni seyi teklif etti disarida bulusalim diye bensiz bakamiyor ki illa ben olucam belli bir süre sonra yoruluyor,uyutsa bile yataga koyarken uyaniyor tek basina bakamiyor maalesef sorun o kimseye birakip cikamiyorum esim dahil.hastanede serum yerken bile stres oldum durmuyormus diye

Standart kanguru degil de yandan sling gibi olanlara bakmanizi tavsiye ederim.Wildride orjinali ama gereksiz fiyatli biraz.Muadilleri var diye biliyorum turkiyede ama marka adi bilmiyorum acikcasi..4 yasina kadar kullanabiliyorsunuz.Benim bebegim henuz 10 kilo degil ama ben buna gectim takip cikarmasi da kolay oluyor acikcasi bele binmiyor agirlik yandan tasiyorsunuz.

Son düzenleme:
Erkek bebeklerden doğum günü için kıyafet alan paylaşsın.
Papyon falan sevmiyorum. Bulduğum şeylere eşim eşofman diyor. Yılbaşı temalı bişey bulayım dedim. Her şey pijama. En son mickeyli bi takımı var. Onu giydirip ona uygun renkte balonlar alcam galiba.

Birazdan ben de imdaat diye bağırıcam. Bugün eşim evden çalışıyor, benim adliyede işim vardı kızı ona bıraktım gittim. 12-1 gibi işim biter gelirim dedim. Saat 10da başladı yazmaya ne zaman gelicen diye. Ağlıyor mu diyorum yok ama mızmız seni istiyor diyor. İşleri hallettim, eczane, banka, benzin, market hepsini k.çımda ayı bağırıyormuş gibi koşarak yaptım eve geldim gayet mutlu mesut oturuyorlar. Gelir gelmez kızın yemeğini koy, eşim toplantıya girecekmiş onun yemeğini hazırla (donuk pizza). Herkesi yedirdikten sonra kendimi fırın tespisisinden pizza yerken buldum. Bi tek onun işi acil sanki, kendisi girdi toplantıya bir şey de konuşmadı dinledi. Bunları yaparken de ben bilmem kaç tane telefon konuşması, 2 online toplantı yaptım. Bugün arkadaşı 2. Çocuğu yapalım demiş. Dedim gidip yapın o zaman. Bakıcısı var, annesi var, bende dedim bunlar yok yapamam 2. Çocuğa gelecek için maddi güç de lazım. Her şeyden önemlisi benim akıl sağlığına sahip olmam lazım.
Ay dertliymişim sanırım döktüm rahatladım biraz

Ay güldüm ya kusura bakma.

Ben Zaradan salopet aldim acik mavi dumduz.Ben de papyon sevmiyorum.Vintage kiyafetleri de sevmiyorum acikcasi boyle yakasi islemeli degisik kiyafetler var ya..Tek gunluk geliyor bana.Salopetin icine de citcitli body giydircem o da dumduzHaaa ama one yazili kukuleta aldim susumuz buBiz evde kendi aramizda kutlayacagiz ama ondan basit tuttum ben organizasyon olsa daha ozel bisiler gerekir belki

Ben dun tam olarak boyle bi gun gecirip bugun izin aldim iyi geldi..Arada kafayi bosaltmak , olmuyor yoksa
Arkadasiyla ikinci cocuk yapalim konusmasina guldum ama

Son düzenleme:
Selam kızlar
Bebeklere neler yediriyorsunuz?
Hangi saatlerde ne kadar ve ne yediriyorsunuz?
Formül mama veren var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…