- 25 Ocak 2023
- 2.235
- 1.453
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.581
? Ne gibiiçindekilerden dolayı
Biz ekrana böyle basladik iste,deli gibi agladigi bir zamanda esim kirmizi baligi acip öyle sakinlestirdi,simdi ayni devam.ediyor,krize girdiginde aciliyor video.yeter ki aglamasinBen bu hafta sonu şehir dışandan ablam geldi bizde pamukkaleye iki buçuk saat uzaklıkta günübirlik gezmeye gittik ki rezaletti biri ağlayınca diğeride bari bende ağlayım diyor en son kocam açmış kırmızı balığı izletiyor dedim sesinde sakinleşiyorlar ne diye gösteriyorsun susuyorlar diyor hemenyani çoçuk bıraksam bu adama bu kesin tv izletir Hiç güven vermiyor bakması gönül rahatlığıyla bırakamıyorum. Bu arada ben çoçuk için çabalamıyorum diye bana ne diller ne iknalar ne istemeler tüp bebek tedavisi için yalvarmalar iki embriyo transferinin bile sebebi kocam transfer sabahı şok olmuştum embriyolog geldi bilgi veriyor iki tane şöyle böyle dedim tekti diğeri ne olucak çözünen embriyo geri donduramayız eee son embriyomdu kocanızla öyle konuştuk dedi doktorum şimdi ayaklarını uzatmış pes oynuyor
Benim eşimde ne zaman tek kalsalar trt çocuktan şarkılar falan açıyor yeter diyorum yeter zaten arada izletiyoruz birde böyle videolu şarkılar çok dikkat çekici oluyor kıpırdamıyor çocukBiz ekrana böyle basladik iste,deli gibi agladigi bir zamanda esim kirmizi baligi acip öyle sakinlestirdi,simdi ayni devam.ediyor,krize girdiginde aciliyor video.yeter ki aglamasin
Canım inek sütü veya keci sutu anne sutu kadar faydalı olsaydı mama yerine herkes onları ıcırırdı ama deıl mı en basından, mamadakı formuller anne sutune en yakın ıcerıgı yakalamaya calısıyor.. Kim ne dedi nerden ne okudun bilemiyorum ama yanlıs dusunuyorsunKeçi sütü inek sütü hangisini bulabilirsek ikisinide veriyorum
Sütler bol yağlı ve yoğun lezzetli de dağda beslendiklerinden sanırım besleyici duruyorlar mama da içindekilerden dolayı tekrar başlamak istemedim başta bide bağımlılık yapmıştı oğlumda ondanda korkuyorum
Evet o kadar cok istedik 3 sene bekledik,tek bakmak icin mi diyorum,psikolojim falan kalmadi valla.dün gece öldür beni de kurtulayim dedim kızıma,mide agrisindan duramiyorum nasil baktim bilmiyorum kizima boyle demem sorgulaniyor ya kendimde degilim iyi degilim hastayim,bir bebege tek kisi bakarsa böyle oluyor.dayancak gücüm kalmadi iyi degilim kaldiramiyorum diyorum psikologa görün diyor,psikolog napsin dedim benim sorunum bebege tek bakmak,nefes alamiyorum,hastayim uyumam lazim uyuyamiyorum.
Canımsın yasadıkların o kadar tanıdık geliyor ki bana da, yanına yarım gun bıle gelecek bırının alsan..biraz rahatlarsın sen de, ben okula gıttıgımde rahatladıgımı hıssefıyorum, orada dinleniyorum bı nevi.. Bızım sorun aksam baslıyor, ben tek basıma ilgilenmeye devam edince, o oturup telefonu eline alınca cinnet geciriyorumBen kanguruyla bakiyorum ya kolu agriyormus bu bahanenin arkasina saklaniyor hep,kollarim tutmuyor diyor,tamam hakli da napayim,zamaninda bir tane daha kanguru alalim demisti keske alsaymisim
Bunların hepsi mi aynı olur yaBiz ekrana böyle basladik iste,deli gibi agladigi bir zamanda esim kirmizi baligi acip öyle sakinlestirdi,simdi ayni devam.ediyor,krize girdiginde aciliyor video.yeter ki aglamasin
Çok lazımmış gibi 47. Günde reglolan benKızın 1 yaşına 2 hafta kaldı ben hala regl olmadım, var mı başka olmayan?
Normal eli kulağındadır merak etmeyin:)) ben doğumdan sonra 4.ay oldum, şimdi tam eski düzenime girdiKızın 1 yaşına 2 hafta kaldı ben hala regl olmadım, var mı başka olmayan?
Aynı şekilde benimki de. Bazıları çok normal her bebek böyle diyor bazıları da yok benimki hiç böyle değildi senin ki aşırı hareketli diyor. Ben de sinirli olmasından korkuyorum bakalım araştırma aşamasındayım şuan.Ben günde max 5 dk falan ekran gösteriyorum benimki de ayni.istedigi bir sey olmadiginda aglama krizine girer zor sakinlestiririz bence simdiden koz olarak kullaniyor.tv den ziyade karakter sanirim.ben de korkuyorum siniriyle nasil basedicem diye.elindekini alirsan da ayni sekilde deli gibi agliyor. kötü bir sey oldugunu anlamiyorlar pat pat vuruyor,bir kac kez ısırdı sinirini cikaramadiginda.saçı kacirmak gwrekiyor öyle cok yoldu ki saclarimi zevk aliyor resmen
Bizimkinin de günü gününü tutmuyor. Bazen çok huylu bir çocuk ama bazen resmen chuky. Saç çekme olayı bizde de var. Bence saçın dokusu hoşlarına gidiyor ama tüm gün mürebbiye gibi topuzla uğraşıyorum. Ben her huysuzluğunu dişe bağlıyorum inşallah öyledir. Cici cici diye sevmeyi öğretiyorum arada severken dayak yiyoruz. Normal geçiş süreci diye düşünüyorum. Dün koltukta eşimle arama oturttum, itti beni, biraz açıldım yine beğenmedi sinirlendi itti. Ayağa kalktım yok onu da beğenmedi sinirden çığlık attı. Demem o ki ne istediğini anlatamayınca/biz anlamayınca sinirleniyorlar.Merhaba Kızlar,
Ben uzun zamandır giremiyorum. Umarım herkes çok iyidir. Sizin bebişlerde de saldırganlık var mı? İlk çocuk olduğu için bir şey normal mi değil mi anlayamıyorum. Sürekli saldırgan bir durumda istediği olmayınca desibeli çok yüksek bir şekilde çığlık atıyor. Anne ve babayla birlikte yaşıyor bazen anneannesi eve geliyor bakıyor ama benim gözetimimde ben evden çalışıyorum kesinlikle televizyon açmıyorum telefon vermiyorum bir yerden görebileceği alışkanlıklar da değil kendi karakteri direkt böyle oluşmuş. Sürekli saldırıyor suratıma vuruyor ya da çiziyor tırnakları uzun olduğu zaman gücü çok yüksek sanki büyük insan vurmuş gibi hissediyorum. Saçlarımızı yolluyor isiriyor. Tamam bunlar bir bebek için normal şeyler olabilir ama inanın bana görmeniz lazım. Ben açıkçası bu kadar saldırgan bebek daha önce başkasında da görmemiştim belki ben fark etmemişimdirdir diye düşünüyorum şimdi doktora söylesem hareketli çocuk normal falan diyecek sizin de bebekleriniz öyle mi bana pek normal gelmiyor. Zaten sürekli sıkılan bir yapısı var sürekli ilgi istiyor . İlgi gösteremediğim zamanlarda olay çıkarıyorbazen sabahları yuzume osmanlı tokadı yapıstırarak uyandırıyor.
Büyük oğlum bebekken aşırı sinirliydi sürekli ısırırdı tırnaklardı bizi hatta sinirlenince kafasını duvara yere falan vururdu normal mi değil mi bilemıyorum tek bildiğim elimden hiçbişey gelmezdi ne yaptıysam işe yaramadı sonra bi anda kendiliğinden geçtiAynı şekilde benimki de. Bazıları çok normal her bebek böyle diyor bazıları da yok benimki hiç böyle değildi senin ki aşırı hareketli diyor. Ben de sinirli olmasından korkuyorum bakalım araştırma aşamasındayım şuan.
Di mi yaaaaaa isteyen herkese nasip olsunAnne olmak cok guzel bişey ya
Bugun sevısıp duruyoz
Sac cekme diyemiyorum ben bizde olana kafa cekme kafa koparma diyebilirizBizimkinin de günü gününü tutmuyor. Bazen çok huylu bir çocuk ama bazen resmen chuky. Saç çekme olayı bizde de var. Bence saçın dokusu hoşlarına gidiyor ama tüm gün mürebbiye gibi topuzla uğraşıyorum. Ben her huysuzluğunu dişe bağlıyorum inşallah öyledir. Cici cici diye sevmeyi öğretiyorum arada severken dayak yiyoruz. Normal geçiş süreci diye düşünüyorum. Dün koltukta eşimle arama oturttum, itti beni, biraz açıldım yine beğenmedi sinirlendi itti. Ayağa kalktım yok onu da beğenmedi sinirden çığlık attı. Demem o ki ne istediğini anlatamayınca/biz anlamayınca sinirleniyorlar.
Bu benim esimBı arkadasım da esının asırı ılgılı olmasından sikayetci, nefes alamıyorum dıyor, saskınlıkla dınlıyorum, esı herseye karsıyormus, sankı cocugu zehirlicem, ne yedirsem sorguluyor dıyo
Ben de olmadim.Annem de cok gec olmus.Genetik birseymis sanirim erken gec olmasi fark etmiyormus hic.Ben mutluyum ama olmamaktan hic ozlemedim kendisiniKızın 1 yaşına 2 hafta kaldı ben hala regl olmadım, var mı başka olmayan?
Sevmiyordur belkiBen öp diyorum ağzını değdiriyor, ısır diyorum ısırıyor. Şaştım kaldım. Türkçe mi öğrendin lan sen diye seviyorum. Top nerde deyince bakıyo ama hala. Topu öğrenemedi.
Günaydın cefakar annelere.