2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Biz ekrana böyle basladik iste,deli gibi agladigi bir zamanda esim kirmizi baligi acip öyle sakinlestirdi,simdi ayni devam.ediyor,krize girdiginde aciliyor video.yeter ki aglamasin

Biz ekrana böyle basladik iste,deli gibi agladigi bir zamanda esim kirmizi baligi acip öyle sakinlestirdi,simdi ayni devam.ediyor,krize girdiginde aciliyor video.yeter ki aglamasin
Benim eşimde ne zaman tek kalsalar trt çocuktan şarkılar falan açıyor yeter diyorum yeter zaten arada izletiyoruz birde böyle videolu şarkılar çok dikkat çekici oluyor kıpırdamıyor çocuk

Canım inek sütü veya keci sutu anne sutu kadar faydalı olsaydı mama yerine herkes onları ıcırırdı ama deıl mı en basından, mamadakı formuller anne sutune en yakın ıcerıgı yakalamaya calısıyor.. Kim ne dedi nerden ne okudun bilemiyorum ama yanlıs dusunuyorsun

Ben kanguruyla bakiyorum ya kolu agriyormus bu bahanenin arkasina saklaniyor hep,kollarim tutmuyor diyor,tamam hakli da napayim,zamaninda bir tane daha kanguru alalim demisti keske alsaymisim
Canımsın yasadıkların o kadar tanıdık geliyor ki bana da, yanına yarım gun bıle gelecek bırının alsan..biraz rahatlarsın sen de, ben okula gıttıgımde rahatladıgımı hıssefıyorum, orada dinleniyorum bı nevi.. Bızım sorun aksam baslıyor, ben tek basıma ilgilenmeye devam edince, o oturup telefonu eline alınca cinnet geciriyorum

Tv izleten eş modeli bende de var. Ne zaman yorgunum, biraz dinleneyim diyip çocuğu ona bıraksam bir geliyorum ki tv açmış cocuğu karsısına koymuş. Kamerayı da kurmuş. Mutfakta sigara+ kahve yapıyor ekrandan çocuğu izliyor. Kaç defa gördüm öyle. Hastaydım ben de. Kendime gelince aldım çocuğu. Nasıl alıştıysa tv kapalı ama gözünü ayırmadan ekrana bakıyor bir şey çıksın da izleyeyim diye. Açmayınca öfkelendi bir de. Sanki normal hali çok kolaymış gibi bir de bu çıktı başıma. Salona sokmuyorum çocuğu şimdi korkuma

Aynı şekilde benimki de. Bazıları çok normal her bebek böyle diyor bazıları da yok benimki hiç böyle değildi senin ki aşırı hareketli diyor. Ben de sinirli olmasından korkuyorum bakalım araştırma aşamasındayım şuan.

Bizimkinin de günü gününü tutmuyor. Bazen çok huylu bir çocuk ama bazen resmen chuky. Saç çekme olayı bizde de var. Bence saçın dokusu hoşlarına gidiyor ama tüm gün mürebbiye gibi topuzla uğraşıyorum. Ben her huysuzluğunu dişe bağlıyorum inşallah öyledir. Cici cici diye sevmeyi öğretiyorum arada severken dayak yiyoruz. Normal geçiş süreci diye düşünüyorum. Dün koltukta eşimle arama oturttum, itti beni, biraz açıldım yine beğenmedi sinirlendi itti. Ayağa kalktım yok onu da beğenmedi sinirden çığlık attı. Demem o ki ne istediğini anlatamayınca/biz anlamayınca sinirleniyorlar.

Büyük oğlum bebekken aşırı sinirliydi sürekli ısırırdı tırnaklardı bizi hatta sinirlenince kafasını duvara yere falan vururdu normal mi değil mi bilemıyorum tek bildiğim elimden hiçbişey gelmezdi ne yaptıysam işe yaramadı sonra bi anda kendiliğinden geçti

Anne olmak cok guzel bişey ya
Bugun sevısıp duruyoz
Di mi yaaaaaa isteyen herkese nasip olsun
Sac cekme diyemiyorum ben bizde olana kafa cekme kafa koparma diyebilirizoyle bi cekiyor ki boynum bukuluyor ya
Bı arkadasım da esının asırı ılgılı olmasından sikayetci, nefes alamıyorum dıyor, saskınlıkla dınlıyorum, esı herseye karsıyormus, sankı cocugu zehirlicem, ne yedirsem sorguluyor dıyo
Bu benim esim
Kızın 1 yaşına 2 hafta kaldı ben hala regl olmadım, var mı başka olmayan?
Ben de olmadim.Annem de cok gec olmus.Genetik birseymis sanirim erken gec olmasi fark etmiyormus hic.Ben mutluyum ama olmamaktan hic ozlemedim kendisini

İnek/keci herhangi bir hayvansal sutu ben kendim de tuketmiyorum bebegime vermeyi dusunmuyorum acikcasi gittigi yere kadar.Her canlinin sutu kendi yavrusu icindir fikri bana mantikli geliyor.Yogurtla da cok aram yoktur ama peynir kirmizi cizgim yerine birsey koyamiyorum

Sevmiyordur belki
Ogrenmek istediklerini ogrenip ogrenmek istemediklerini asla ama asla ogrenmiyorlar
Benim oglum da bas bas yapiyor alkis yapiyor bye bye yapmiyor Sevmiyor herhalde diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…