2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ben de magnet tarzi cok baktim.instadan baka baka biktim yaptirmayacagim sanirim 1 yas fotosu polo kart cikartip verecegim . Ayrica iki yer var dogum gunu esyalari balon vs satan oraya gidecegim. Masa ortusu aldim linensten . Pasta yaptiracagim . Ben iyi ki dogdun yazisi nerde yaptiriliyor onu merak ediyorum sunun gibi
Dogumgunu banner diye arat birsuru sitede envai cesit cikiyor😊

Nasilsiniz? Hersey yolundadir sizler ve bebisleriniz icin umarim 🤍
Bir ara girip okuyabiliyordum sonra onu da yapamaz oldum bi baktim cook uzun zaman olmus girmeyeli.
Bebeklerimiz yaslarina girecekler bir duygusalim bu ara.Gecen sene bu zamanlari hatirliyorum nasil gecti zaman..Dogurdum mu dogurcam mi emdi mi uyudu mu kilo aldi mi derken derken bir sene olmus🥹
Anne olmayi cok sevdim ben de ..Gercekten daha erken anne olsaydim cok cok daha hevesli olurdum cok cocuk konusunda

Magnet ben de istemiyorum ya o yüzden hiç fikir bulamadım. Direkt polo kart foto olarak mı vericeksin? Ben de farklı farklı fotolarını sepete koyabilirim diye düşündüm anı olarak kalır diye araştırıcam biraz daha bakalım.
Arkadaki yazıyı nerede yaptırdığını yazmamış mı?
Yok instada bir bagyan. Anneme annemle olani arkadasima onla olani g8bi verecegim masa da sade şık olsun 3 tane ikramlik hazirlatacagim

Kızlar doğum günü hazırlıklarında ne durumdasınız ben anı olarak bir hediyelik hazırlamak istiyorum ama bulamadım hiçbir şey var mı öneriniz? 5 tane falan olacak aile arasında olduğu için 🥹
Benimkilerin kıyafetleri geldi bayıldık diğer her şey de hazır hatta küçük davetiye gibi bişey eşim dizayn etti onu bastıracağım matbaaya bir kendi kıyafetim ve hediyelikler yok ya kafamdada hiç bişey yok insanların alıp atacağı bişeyde olsun istemiyorum fikirlere açığım

Nasilsiniz? Hersey yolundadir sizler ve bebisleriniz icin umarim 🤍
Bir ara girip okuyabiliyordum sonra onu da yapamaz oldum bi baktim cook uzun zaman olmus girmeyeli.
Bebeklerimiz yaslarina girecekler bir duygusalim bu ara.Gecen sene bu zamanlari hatirliyorum nasil gecti zaman..Dogurdum mu dogurcam mi emdi mi uyudu mu kilo aldi mi derken derken bir sene olmus🥹
Anne olmayi cok sevdim ben de ..Gercekten daha erken anne olsaydim cok cok daha hevesli olurdum cok cocuk konusunda
😍

gece oğlum öksürüyordu, yatarken soğan kesip karanfil sapladım başucumuza koydum. Gece boyunca öksürmedi şoktayım. Sabah yine biraz öksürüyor umcka ve ekinezya verdim. Ben çocuğa zorunda kalmadıkça ilaç vermeyen o gıcık anneyim😁😁😁. Bunu gördükten sonra şu çok söylenen zeytinyağında sarımsak bekletip ayak altlarına sürme olayını da yapıcam. Şimdi gerek yok gibi ama yağı hazırlayayım dursun diyorum evde. Var mı başka böyle önerileri olan?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 20
Bugün eşim de ben de kayınvalidede çalıştık. İşimiz vardı sabah kızı bıraktık 1:30 saatliğine gittik. Aman Allahım can hıraş ağlamalar. Gün boyu oda değiştirsem terk etmişim gibi ağladı bebem. Ben de hazır bakan varken işlerimi hallederim diyordum yapamadım 😅

gece oğlum öksürüyordu, yatarken soğan kesip karanfil sapladım başucumuza koydum. Gece boyunca öksürmedi şoktayım. Sabah yine biraz öksürüyor umcka ve ekinezya verdim. Ben çocuğa zorunda kalmadıkça ilaç vermeyen o gıcık anneyim😁😁😁. Bunu gördükten sonra şu çok söylenen zeytinyağında sarımsak bekletip ayak altlarına sürme olayını da yapıcam. Şimdi gerek yok gibi ama yağı hazırlayayım dursun diyorum evde. Var mı başka böyle önerileri olan?
Valla ben kendime grip olacağımı hissettiğimde 1 tatlı kaşığı toz zencefil, 1-2 tatlı kaşığı bal, limon dilimi ve sıcak su yapıyorum. Belki bebeler 1 yaşından sonra bal yemeye başladığında denenebilir.

Hu hu bugün neler yapıyorsunuz?
Cok huysuzuz durmuyoruz kucakta agliyor,yere birakiyorum agliyor,benden baska kimseye de gitmiyor.baba zaten hasta,azicik bulastirdi sanirim.kayinvalide de ben böyle cocuk görmedim diyip duruyor 🥲 uyutmaya calisiyorum su an ceviz adam sarkisiyla,eskiler de tatmin etmiyor bugün bunu actim artik

Bugün eşim de ben de kayınvalidede çalıştık. İşimiz vardı sabah kızı bıraktık 1:30 saatliğine gittik. Aman Allahım can hıraş ağlamalar. Gün boyu oda değiştirsem terk etmişim gibi ağladı bebem. Ben de hazır bakan varken işlerimi hallederim diyordum yapamadım 😅
Haha 1 haftadir biz de daha alisamadi benim kiz,zoruna gidiyor bir de kayinvalidenin sen bunu kötü alistirmisin diye söylenmeye basladi

Cok huysuzuz durmuyoruz kucakta agliyor,yere birakiyorum agliyor,benden baska kimseye de gitmiyor.baba zaten hasta,azicik bulastirdi sanirim.kayinvalide de ben böyle cocuk görmedim diyip duruyor 🥲 uyutmaya calisiyorum su an ceviz adam sarkisiyla,eskiler de tatmin etmiyor bugün bunu actim artik
Bunu da denesene bir, hergun bununla uyuyor benım kız

Kızlar bebişler kacta gecıyo derın uykuya.. Bızım saat gıttıkce ılerı kayıyo🙁
Uzun zamandır 9 da uyuyor oğlum ikinci uykusuna gçre yarım saat değişiyor en fazla genellikle bu saatte uyumuş oluyor hemen arkasına uyanıyor biberon veriyorum tekrar uyuyor gecede sık kalkıyor ama hemen biberon ağzına değince uyuyor gündüz uykusu düzendeyse gecede dzende oluyor bizim gündüz çok şükür iyi şimdilik bu uyku meselesi neye göre değişiyor anlamıyorum babasıyla benim uykum çok hafif ve azdır oğlum bizim gibi değil

Bizim başımıza sütten keserken bir defa hastalık geldi ondada dediğin gibi antibiyotik başlamadım ağrı kesiciyle atlattık ilk ve sondu ilaç kullanımım heralde öksürük için tereyağı pekmez veriyorum arada öksürmüyor ama biz içiyoruz onada veriyorum çoksa hafif karabiberde atabilirsin bizde öksürüğü çok iyi kesiyor
Buarada kusmaları vardı değilmi senin bebişin geçtimi

Haha 1 haftadir biz de daha alisamadi benim kiz,zoruna gidiyor bir de kayinvalidenin sen bunu kötü alistirmisin diye söylenmeye basladi
Bu kv hepsi aynı heraldr 😂benim oğlum aylarca birlikte kaldığı halde nefret ediyor kv de den evde asla ona gitmiyordu birgün çocuğu istedi bende versemdr sende ağlıyor bırak kaldın dedim oturuğp ağladı eşime şikayet gene e ne yapayım sevmiyor seni zorla çocuğa sevdireyimmi

Bizim başımıza sütten keserken bir defa hastalık geldi ondada dediğin gibi antibiyotik başlamadım ağrı kesiciyle atlattık ilk ve sondu ilaç kullanımım heralde öksürük için tereyağı pekmez veriyorum arada öksürmüyor ama biz içiyoruz onada veriyorum çoksa hafif karabiberde atabilirsin bizde öksürüğü çok iyi kesiyor
Buarada kusmaları vardı değilmi senin bebişin geçtimi

Bu kv hepsi aynı heraldr 😂benim oğlum aylarca birlikte kaldığı halde nefret ediyor kv de den evde asla ona gitmiyordu birgün çocuğu istedi bende versemdr sende ağlıyor bırak kaldın dedim oturuğp ağladı eşime şikayet gene e ne yapayım sevmiyor seni zorla çocuğa sevdireyimmi
Alttan alttan şaka yollu bir sey mi dedin bwnim hakkimda bile dedi,hic gitmemeliymis diyor,bu kadar baglanmaz kendine azicik soguk davransaydin diyor,olur mu öyle sey o benim yavrum dedim.bunlari sakaya vurdurarak gülerek söylüyor ya bir sey de diyemiyorsun

X