- 12 Nisan 2019
- 24.150
- 38.362
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.301
Bızım kızın da oyle oldu, kopek dışınin yanındaki azılar cıktı 4 tane alt ust, dun de alttaki o bosluk patlamak uzere, kopek dişi geliyor..Kızlar ya kızımın alt ilk azıları karşılıklı çıktı ama çok huysuz sürekli kucak isteyen iştahsız bir hafta geçirdik ama alt yan kesiciler çıkmadan azılar nasıl çıktı çok şaşkınım
Aaa canım sıımdı gordum, dogurmussun, maasallah sanaMevlüt hazırlığı yapıyoruz biz son şekerlerin ayarlanması kaldı tüllere koyulacak isimleri zımbalanacak onlarla çocuklarla uğraşıyorumyarında son bakımları banyo tırnak kesme traş olacak yenidoğanın saçları çok uzun onuda mı kestirsek diyoruz
hayırlı bayramlarHerkese İyi bayramlar
Azı diş arkadaki büyüklermi oluyorEge’nin 3 tane azı dişi çıktı. 4. Çıkmadan köpek dişi geliyor şimdi.
İyi bayramlar
Evet canımAzı diş arkadaki büyüklermi oluyor
En çok onlar çıkarken mi ağrı oluyorEvet canım
Bence ilk dişler çok zorlamıştı. Bunlar da zorladı ama üçü aynı anda çıktı şükür. Şu an gelen köpek dişi o kadar zorlamıyor ama ben alerji ilacı veriyorum bu ara Ege’ye, belki ondan uyuyordur. Gece bir kere kalkıyor bu ara. İlk dişlerde saat başı kalkıyordu, o neydi ya. Şükür geçti.En çok onlar çıkarken mi ağrı oluyor
benim oğlum bağırarak uyanıyor doğdu doğasılı gece çok kalkıyor gündüzünde sıkıntı pek yokda bide bu aralar bebek hali gibi tekrar salya akmaya başladı elide ağzındaBence ilk dişler çok zorlamıştı. Bunlar da zorladı ama üçü aynı anda çıktı şükür. Şu an gelen köpek dişi o kadar zorlamıyor ama ben alerji ilacı veriyorum bu ara Ege’ye, belki ondan uyuyordur. Gece bir kere kalkıyor bu ara. İlk dişlerde saat başı kalkıyordu, o neydi ya. Şükür geçti.
Bebek nasıl? Mevlüt yapıcam demişsin de daha kırkı olmadı. Bayramda aradan çıksın mı dedin?
Oo yavrular bu diş meselesinde ne çok çekiyorlar. Aynen huy değiştirdi benimki de. Ay ben hiç bilmiyorum hangi diş azı hangi diş önce çıkar falanBende elimle kontrol edince hissettim sonra gıdıkladım azıcık öyle baktım bende internete baktım orda yazıyordu sırası yoksa bende bilmem
Benimde daha çok annem bakıyor kızıma genelde kadına yapıştı hatta bazen oturarak kucağında namaz kılarken görüyorum anneden çok anneanne diyor yemekte hiç yemek istemiyor sadece suyla oynarken biraz yiyor önüne kabta su koyuyorumBenimkide sadece mama istiyor du ve cidden çoçuğum huy değişti ama görünce yavrum en zor dişlerini çıkarmış daha üst azılar çıkacak
Geçmiş olsun, sağ salim uyanır inşallah. Allah şifa versin.Kızlar yakın arkadaşımin mrvde beyninde kitle çıkmıştı. 20 aylık oğlu var. Acil ameliyat dendi. Ankara Etlik şehir Hastanesi'nde prof a ameliyat oldu. Atak geçirdi. İkinci kez oldu. Hala uyanmadı. Dua ederseniz kimin duası kabul olur hiç belli olmaz sağ olun
Allah yardımcısı olsun çocuğuna bağışlasın ben bu bebeklerin annesiz kalma ihtimalini düşününce mahvoluyorumKızlar yakın arkadaşımin mrvde beyninde kitle çıkmıştı. 20 aylık oğlu var. Acil ameliyat dendi. Ankara Etlik şehir Hastanesi'nde prof a ameliyat oldu. Atak geçirdi. İkinci kez oldu. Hala uyanmadı. Dua ederseniz kimin duası kabul olur hiç belli olmaz sağ olun
Başı ağrıyordu 1 yıldır gözü de ağrıyordu mr çekindi 1ay önce acil ameliyat dendi. Neden uyanmıyor doktorlar da tam bilmiyor insanı şüpheye düşürüyorlar kötü geçti de demiyorlar mı diyeAllah yardımcısı olsun çocuğuna bağışlasın ben bu bebeklerin annesiz kalma ihtimalini düşününce mahvoluyorum
Allah şifasını versin yavrusunu annesiz bırakmasın inşallah bir an önce uyanır, iyileşirBaşı ağrıyordu 1 yıldır gözü de ağrıyordu mr çekindi 1ay önce acil ameliyat dendi. Neden uyanmıyor doktorlar da tam bilmiyor insanı şüpheye düşürüyorlar kötü geçti de demiyorlar mı diye
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinBaşı ağrıyordu 1 yıldır gözü de ağrıyordu mr çekindi 1ay önce acil ameliyat dendi. Neden uyanmıyor doktorlar da tam bilmiyor insanı şüpheye düşürüyorlar kötü geçti de demiyorlar mı diye
Bir şey çıkacağından değil de ihmal etmemek adına mr cekinsinÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Eşimin de hem başı hem gözü ağrıyor bende şüoheye düştüm şimdi
Benimkinin alt iki dişin yanındaki yan kesiciler de çıkmadı ki köpek dişi en son çıkıyor zaten sizinkiler erken gelmiş maşallah prensese bizim bugün üst azılarda patladı kızım bir yaşında ilk dışı çıktı ama hepsi aynı anda çıkıyor acıyorum onaBızım kızın da oyle oldu, kopek dışınin yanındaki azılar cıktı 4 tane alt ust, dun de alttaki o bosluk patlamak uzere, kopek dişi geliyor..
Benim eşiminde gözü kan dolup başının ön kısmı ağrıyor o strese bağlıyo botoks yaptırdı az geçti ama yine arada ağrıyor içime kurt düştü şimdi söyleyinceBir şey çıkacağından değil de ihmal etmemek adına mr cekinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?