2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bu arada bezden taşma olayı bence bezle alakalı sleepy natural ve bionatural 12 saat boyunca değiştirmememe ragmen 1 kere bile taşmadı ama sleepy ekstra sürekli taşırıyo bir de kalıplarıda farklı ekstranın 5 numarası natural ve bionaturala göre çok küçük belkide ondan olmuştur bizim
Sleepy bionaturel 4 numara da 5 numarada da taşma yaşadım. Çocuğun çişiyle kakasıyla alakalı bence.
Ona rağmen doku olarak memnun kaldım ben kullandığım her bezden.
Akşam olunca sinirlerim gerim gerim gerildi yine. 🔥

Bende molfiks pure soft kullandım ilk üç ay sonraki üç ay goon premium şimdi ise sleepy bionatural beş numara kullanıyorum birde 100 lük bez bana bi hafta gidiyor sizde nasıl durumlar birde gece taşma bende de oluyor uyku tulumu işide sıkıntı hep çiş oluyor bionaturaldende memnunum

Kizlar kizıma uyumadan önce irmik ve yulaf unu karisimindan muhallebi yaptim.icine ceviz badem ve keciboynuzu pekmezi koydum.esim cok agir olmamis mi dedi,agir mi sizce?

Bende molfiks pure soft kullandım ilk üç ay sonraki üç ay goon premium şimdi ise sleepy bionatural beş numara kullanıyorum birde 100 lük bez bana bi hafta gidiyor sizde nasıl durumlar birde gece taşma bende de oluyor uyku tulumu işide sıkıntı hep çiş oluyor bionaturaldende memnunum
Biz gunde 5 bez filan degistiriyoruz, bizimki mi acayip acaba, hic tasma pisik gibi bsey yasamadik, haftada 100 cok geldi gozume

Kizlar kizıma uyumadan önce irmik ve yulaf unu karisimindan muhallebi yaptim.icine ceviz badem ve keciboynuzu pekmezi koydum.esim cok agir olmamis mi dedi,agir mi sizce?
Cok guzel bi karisim olmus, benim oglana yedirsem keske de deliksiz bikac saat uyusa, ama 1 aaat gecti mi alarm calmis gibi uyaniyo, bunu bi turlu degistiremedik 😔

Cok guzel bi karisim olmus, benim oglana yedirsem keske de deliksiz bikac saat uyusa, ama 1 aaat gecti mi alarm calmis gibi uyaniyo, bunu bi turlu degistiremedik 😔
Canim deliksiz uyuyan bebek varsa da cok nadirdir uyutali 1 saat olmadi uyandi tekrar gittim uyuttum, tam bunu yazarken 2.uyandi yine uyuttum,bu ben yatana kadar böylr devam eder.gece de kucagimda yatmasina ragmen hep uyaniyor 2-4 arası oyun oynadigimiz cok olur.En son 6.30 da da kalkiyoruz

Bu arada tüm doğum günü hazırlığı yapan arkadaşlar ne durumdasınız kıza elbise oğlana salopet gömlek birşey diktiriyorum instagramda buldum umarım dolandırılmam

Canim deliksiz uyuyan bebek varsa da cok nadirdir uyutali 1 saat olmadi uyandi tekrar gittim uyuttum, tam bunu yazarken 2.uyandi yine uyuttum,bu ben yatana kadar böylr devam eder.gece de kucagimda yatmasina ragmen hep uyaniyor 2-4 arası oyun oynadigimiz cok olur.En son 6.30 da da kalkiyoruz
Gecesi gunduzu yok, en cok o yoruyo zaten. Aile de uzak olunca bi tane oyun ablasi buldum yoksa kafayi yiyecektim ben

Benimki gece 50 kere uyanır ama sadece birinde mama içip geri yatıyor. Açlığa uyanmıyor.

sheilata sheilata senin karışımdan yaptım. Bonus olarak da muz kattım. Sanki boklu puding yapmışım gibi kafasını çevirdi eşoğlusu.

Kızlar yukarıda yazmıştım tekrar yazmak istedim. Primanın harmonisini gece kullanabilirsiniz. 10/12 saat duruyor içi baya dolu dolu ama hiç sızmadı. Bu arada bulmak artık çok zorlaştı sanırım piyasadan çekiliyor.

Bizim de ön dişler ayrık geldi gelene kadar farketmemiştim ama dudak bağı bizde de var gibi haftaya konteolde soracağım😔

Sohrab Sohrab 1 tog ince evet 2 kat penyeye yakın ama 22-24derece için ideal bence. Gece 22,5 derece için ben içine sadece uzun kol zıbın giydiriyorum ayağına da çorap. 1,6 tog ile arada kalıp 1i almıştım ama kışın 1,6 da lazım olacak gibi
Magazaya gittim, iyiki gorerek almısım, hellobaby bın aldık ebebekten.
1 tog cok ince geldı gozume uzerınde kı kıyafetler daha kalın yani onu gıydırmesem de olur diyerek 2 tog aldım, ıcıne sadece yarım kol zıbın gıydırırım. Bızım oda suan 21.5 derece buhar makinesi calisinca 0.5derece dusuyor sıcaklık..sabaha karsı da soguk oldugunu dusunursek 2 tog mantıklı geldi, Ankara buz gibi bir memleket maalesef, daha asıl kış gelmedi. Ve 2 yas alırım dıyodum, 1 yas bıle dev gibi.. 1 yas aldık bu sene eskıtırız artık onu yıkaya yıkaya, 1 tane de 1,6 tog almayı dusunuyorum duruma gore

Bu arada tüm doğum günü hazırlığı yapan arkadaşlar ne durumdasınız kıza elbise oğlana salopet gömlek birşey diktiriyorum instagramda buldum umarım dolandırılmam
Ben dogumgunu yapmyacagım, onu yerine konsept fotograf cekımı, aile cekimi yaptıracağım, pastalı.
Suan zaten anlamaz pastadan.. Kıs gunu milleti de toplamak ıstemıyorum eve
Ha bi de vesikalık fotograf cektırcem, hersene cektırmwyı planlıyorum 🥹🩷🙏🏻

X