2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bence nazlari geciyor ondan sinirliler, sizin tup bebek miydi? Bizimki oyle mesela, ister istemez uzerine titriyoruz bunu kullaniyolar artik.
Otizmin bence en buyuk belirtileri iletisimde belli oluyor, calistigim alan nedeniyle cocuk ve engellilerle cok icli disliyim. Bence icinizi ferah tutun oyle bir sey yok

Evet tüp bebek

İkinci gittiğim buz lazerdi. Hiç canım acımamıştı. Ondan kaynaklı da olabilir. No pain no gain

İkinci gittiğim buz lazerdi. Hiç canım acımamıştı. Ondan kaynaklı da olabilir. No pain no gain
Umarim bosuna gitmiyorumdur, buz lazerle benim gittigim farkli mi onu bile bilmiyorum aslinda konuya o kadar uzagim ki, bi yerde gordum reklamini arastirmadan okey dedim cok uygun fiyatli olunca

Umarim bosuna gitmiyorumdur, buz lazerle benim gittigim farkli mi onu bile bilmiyorum aslinda konuya o kadar uzagim ki, bi yerde gordum reklamini arastirmadan okey dedim cok uygun fiyatli olunca
Seneler önceee ilk gittigim zaman yaptigim sey tecrübelenince cihazini arastirip öyle gidiyorsun.

Seneler önceee ilk gittigim zaman yaptigim sey tecrübelenince cihazini arastirip öyle gidiyorsun.
Bebeden anca zaman bulup bu forumlara girebiliyorum aslinda, onceden bilseydim tecrubeli arkadaslarimdan destek istermisim neyse bi devam edelim bakalim normalde zaten her ay agdaya gidecektim, 10 ay lazere gitmis oluveririm, ayni fiyata gelirdi heralde

Ben hareketleri gözümde çok canlandıramadım. Bu hareketler tekrarlı ve sürekli mi ?? Tek hareketten otizm olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta artık büyüyorlar hateketlenmeleri normal enerjilerini bir şekilde değişik şekilde atıyorlar. Ve ilgi delisi demişsin yani sizden ilgi bekliyor iletişim halinde. İsmine bakıyor.

Şu dönem maalesef her şeyi otizme bağlıyoruz. Öne arkaya sallanması normal, bizimki de yapıyor. Adına bazen bakıyor bazen bakmıyor ama göz teması kuruyor, konuştuğumuzda gülümsüyor. Arkadaşımın çocuğu babybjörn ana kucağından alışkanlık mama sandalyesinde falan öne arkaya sallanıyormuş misal. Tek bir hareketle otizm olmaz içini ferah tut

Normal sallanma degil cok hizli bagirarak sesli yapiyor bir de kendini sıkıyor ondan korkuyorum ama onun disinda normal ben de bir sey oldugunu düsünmuyorum da daha önce boyle bebek görmedik de ondan korkuyoruz

Evet sürekli yapiyor deli bu kız diyoruz aaa diye bagirarak ellerini yere dogru carpiyor ya da vuruyor,sürekli bir vurma siddet egiliminde

Evet sürekli yapiyor deli bu kız diyoruz aaa diye bagirarak ellerini yere dogru carpiyor ya da vuruyor,sürekli bir vurma siddet egiliminde
Heyecanlanıyor olabilir belki heyecanını o şekilde gösteriyor. İçin rahat olsun hiç bir problemi yoktur annesi İletişimi kuvvetli gülüyor daha ne olsun. Hiç canını sıkma

Normal sallanma degil cok hizli bagirarak sesli yapiyor bir de kendini sıkıyor ondan korkuyorum ama onun disinda normal ben de bir sey oldugunu düsünmuyorum da daha önce boyle bebek görmedik de ondan korkuyoruz
Arkadaşların söylediği gibi kendi sesini tanıyor ve heyecanını böyle anlatıyor. Hatta geçen gün online duruşmaya girecektim sürekli bağırdı onunla konuştuğumu zannedip mikrofonu bi açıp bi kapadım.

Bizimki de heyecanlandığında bağırıp el kol sallıyor. Bizim ailede kod adı kuduruk . Diyorum eşime bu erkek olacakmış da karnımda ç*kü düşmüş diye

Bugün tekrar doktora gittik, boğazları kızarmış. Tahlil aldı, gribal enfeksiyon geçiriyor dedi doktor. Dün tüm gece uyaniktik, ateşi 38.9'a kadar çıktı. Dönüşümlü ilaç verdik, ilaçla düştü, yine çıktı. Sabaha kadar bu döngüdeydik. Bugün oselmir diye bir ilaç yazdı. Bugün ve yarın da ateşi olur. Dönüşümlü calpol-dolven çok ateslenirse de paranox fitil yarım dedi. Dün gece sadece bir buçuk saat uyudum. Uykudan nefret eden, zorla uyuyan kızım bugün başını koydugu yerde uyuyor. İnşallah çok uzamadan atlatırız. Çok üzgünüm ve çok yorgunum.

Ahhh hemen iyileşsin yavrucuk. Kıyamam ona çok geçmiş olsun

Kızımla ilgili hayretler icindeyim.gercekten.o kadar harketli bir bebek ki cok erken emekledi.arabada bile kucakta tutamiyordum ayaga kalkicam diye ugrasiyordu,simdi duruldu.ne yürütece binmek istiyor ne yürümsk.elinden tutuyorum 3 adim atiyor oturuyor.

Benimki de böyle kuşum, koltuktan tutuna tutuna kendi yürüyor canı isterse, biraz desteksiz ayakta da kalıyor ama ben yürütmeye çalışınca olduğu yere oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…