2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Eğer doktorun dediği şekilde de ateşi düşmezse iki gün, sonrasında bizi neler bekliyor tecrübeli anneler? Hastanede ateş düşürmek ve düşükte tutmak/ iyileştirmek için bizden farklı ne yapılıyor? Farklı ilaçlar mı deneniyor?

Antibiyotik başlanıyor 3 günde düşmezse. 39 olursa getir, hiç oral ilaçla uğraşmayalım, serum bağlayalım demişti bize bi doktor. Ama 5 aylıktı o zaman ondan mı bilmiyorum. Biz kızı da ne zaman götürsek serumla hemen düşürdüler.

Bebeğin nasıl oldu canım

Kızlar bebeleriniz bilinçli kelime söylüyor mu? Yani suya bu, size anne gibi? Bebem baba, anne, dede, gaga diyor ama nesnelere yönelik demiyor hatta off üff diyor ama sıkılma belirtisi olarak değil hoşuna gittiği için diyor. Acaba ne zaman nesneyle kelimeyi ilişkilendiriyorlar?

Kızım 9 aylıkken bilinçli olarak attım, bitti, gitti, döpla (toplar) niyeattın ve naptınbe diyordu 11 aylık yürümeye başladı 2 yaşına kadar bi daha yeni pek bi kelime söylemedi. 2 yaşında bir sabah kalktı, pencereden baktı ve kaydıraklar çok ıslak dedi. Aynı gün komodinin üstüne çıkıp imdat kurtarın beni diye bağırarak ilk şakasını yaptı.
Oğlan ege diyor sürekli sanki bilinçli diyor ama rastgele de olabilir. Acıkınca nenne diyor.

Ben geceden beri mide ağrısı ishal kusma yaşıyorum. Öğleden sonra doktora gitcem. Yeni iyi oldum biraz.

Çok geçmiş olsun canım yediğin bir şey mi dokundu acaba? Evde başka birinde de var mı?

Senin kız tam trakya kızı. Benimki de arada buba diyor Arkadaşımın oğlu konuşmayıp 2 yaşında “karnım ağrıyor kayısı verir misin” demiş

Benim kiz sadece emme diyor onu napcaz

Kızlar ben yeşil limon sitesinden organik avokado alıyorum Bugün de İndirimin son günü Sizler avokado aldığınızda içleri kararmadan uzun süre nasıl muhafaza ediyorsunuz

KIzim gecen haftalar de de vs iki heceye gecmisti yine suskun bu haftalar ha soyle bir sey var apartmandan inerken isik sonuyor yanmiyor karanlikta basliyor konusmaya anne evet diyor cani isterse ama oyle kelimeler yok suan

Benim kızım köpeğe ha ha diyor köpek görünce kediye kkkk yapıyor anne diyor genelde ağladığı zamanlar özellikle, arada da bilinçli mi değil mi bilmiyorum dede diyor ilk kelimesi gel demek oldu ama bir süredir gel demiyor

Ördek oyuncağı var, ona vakvak diyor. Ezan okunurken Allah diyor (avvahh). Değişik gelen her şeye bak (bahh) diye gösteriyor. Emesi gelince emmeh diyor ama anne, baba falan bilinçli demiyor. Dede hiç demiyor sıkılıp kızınca derin bir soluk veriyor kaşlarını indirip

Afiyet olsun paşama.
Bazı yediğim şeyler bir tek bana dokunur. Patlıcan kızartma, abartırsam ekşimikli biber vs. Dün eşimle aynı şeyleri yedik ama salatanın suyuna ekmek banıp banıp yedim ben. Ekşi bozmuş olabilir. Aile hekimine gittim, bi sürü ilaç verdi.

Bu ara anneler hep hasta. Umarım hemen iyileşirsin ;(

Çok geçmiş olsun Hemen toparlarsın inşallah

Kızlar şort giymezler artık di mi? Kaldırayım mı şortları tişört giyilir mi? Ev içi bazen sıcak oluyor.

Gel, anne, mama, attım diyor. Bunları bilinçli söylüyor ama çoğu duyduğu kelimeyi ses tekrarı yapıyor
Kızlar şort giymezler artık di mi? Kaldırayım mı şortları tişört giyilir mi? Ev içi bazen sıcak oluyor.
Seneye yaza olmayacak ve verilmeyecek tişörtleri uyku tulumlarinin içine giydirmek için ayırdım. Çoğu lekeli benim kiyafetlerin

Benim de şu ara sürekli kucağına aldırıp bir yere götürmemi istiyor. Evdeki vitrinlerin camına, duvara sürekli iki elini kaldırıp beni götür diyor. Bilerek istediği bir şeyde yok eminim. Babaannesine de yapıyor babasına da

Kucağa gelince de durmuyor di mi, illa gezdircen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…