2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Cirt cirtli olan kitap bime gelmisti aldik biz, epey zaman geciriyo gercekten sevdi oglum. Yirtilmayan kitabi merak ettim ben de, kullandiktan sonra burdan yorumunu yazar misin
Ben aldim brosür gibi uc dort sayfa sari meyveler kirmizi meyveler icerik bu bendeki disardayim foto atardim da iki üc oynadi yine yirtilan kitaplari yirtmaya devam.

Ara ara 38 oluyor, calpol verdim dün. Bugün de calpolle düştü ama bir dört saat sonra tekrar hafif yükseliyor. 38 üstünde bekleyemem gibi zaten. Çok zor böyle şeyler ya, Allah başka dert vermesin ama zor yani
Paranox var bizde de, sorayım aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim

Dr klinikleri paket fiyati yapmiyor anladigim kadariyla

Kızlar bebeğime yenidoğan çekimi yapmıştım. Şimdi de 1 yaş çekimi yaptıracağım. Fotoğrafçı ile konuştum planlama nasıl olmalı yürümeden yapmak mantıklı gelmişti. Fotoğrafçı da aynı şekilde söyledi. 10/11 aylarda bebek hareketlenmeden yapmayı öneriyorlarmış. Bu aralar yaptırcaz. Düşünenlere de fikir olsun diye yazmak istedim tam zamanı

Kızlar günaydin, ben korkuyorum iyice takinti yapmaya basladim kizımın hareketlerinxen ötürü,esim normal degil bu kız,erkek gibi dedigi icin de olabilir.sürekli öne dogru sallanarak ellerini vuruyormus gibi yapip ıııı diye sesler cikariyor,çiti sallama olayini yazmistim,kendini sıkıp sıkıp ııı yapiyor öne dogru,ayy cok mu takinti yapiyorum otizm mi diye korkmaya basladim.sizin bebeklerinizin davranislari nasil neler yapiyorlar

Bence lazer için 1 yaşı bekle. Ben 6 ay bitince gittim. İşe yaramadı. Yani sonra yeniden çıktı. 1-2 sene götürdü anca. Evlenmeden önce gittiğim yerler çıkmadı ama.
1 yasi beklemek gerekiyor mu ya ben 3.seansima gittim, 1 yasini beklesem seanslarin yarisi yaza denk gelecekti sanki. 6 aydan once bile baslayanlar varmis da ben yine de beklemistim. Lazer turu ikisinde de ayni miydi sizin, ondan kaynaklanma ihtimali nedir ki, umarim bosa gitmiyorumdur

Hangi cihazda yaptiriyorsun? Bir de seans ücreti ya da paket aldiysan paket ücreti ne,su an arastiriyorum ben dd baslicam

Ismini seslendiginizde bakiyor mu, iletisim kuruyor mu, surekli ofke nobetleri yasiyor muaiv mesela? Su aralar bence hepsi kendini one arkaya salliyo ellerini de vuruyo, siz daha iyi bilirsiniz bebegi

Ismini seslendiginizde bakiyor mu, iletisim kuruyor mu, surekli ofke nobetleri yasiyor muaiv mesela? Su aralar bence hepsi kendini one arkaya salliyo ellerini de vuruyo, siz daha iyi bilirsiniz bebegi
Benim kizim dogustan öfkeli, isme bakmiyor her zaman,iletisim kuruyor sıkıntı yok o konuda tam bir ilgi delisi.ama iste otizm belirtilerini okuyunca insan korkuyor hareketleri benziyor,bir taraftan da bir sey yok diyorum bilemedim.cok karisigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…