- 25 Ocak 2023
- 2.200
- 1.407
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.621
Ben aldim brosür gibi uc dort sayfa sari meyveler kirmizi meyveler icerik bu bendeki disardayim foto atardim da iki üc oynadi yine yirtilan kitaplari yirtmaya devam.Cirt cirtli olan kitap bime gelmisti aldik biz, epey zaman geciriyo gercekten sevdi oglum. Yirtilmayan kitabi merak ettim ben de, kullandiktan sonra burdan yorumunu yazar misin
KIzim yerlerinden sökmeye bayiliyor lakiin agzinda ıslata islata kagitlar eridi kisim kisimAğzına sokmadan amacı doğrultusunda oynuyor mu? Topu arabayı bile ağzına sokuyor bizimki.
Ara ara 38 oluyor ama hiç 38'i geçmedi henüz. Paniklemek istemiyorum ama doğru hareket de etmek istiyorum.ATes mi cikti canim? 39 üstü diye biliyorum ben
Ara ara 38 oluyor, calpol verdim dün. Bugün de calpolle düştü ama bir dört saat sonra tekrar hafif yükseliyor. 38 üstünde bekleyemem gibi zaten. Çok zor böyle şeyler ya, Allah başka dert vermesin ama zor yani38.5 üstü 3 gün üst üsteNilsibel in dediği gibi. Ateşte de 38i görünce ateş düşürücü ibufen ve calpol dönüşümlü 4 saat arayla. Soğuk kompresle de destekle . Normalde ilaçtan sonra yarım saat sonra yarımşar derece kademeli düşmeye başlıyor. Doktora gidersen ateş düşürücü fitili de sor covid olduğunda kurtarıcımız olmuştu. Çok geçmiş olsun
Kuzum paket fiyatı alsana daha uyguna gelebilir
İki gündür ateşli. 38 oluyor ara ara ama hiç üstüne çıkmadı şimdilik, inşallah çıkmaz38,5’da götür bence. Ben evde 38,5 ölçtüm 20 dk içinde 40’a çıktı. 3 gün geçmeyen ateşte götürün diyorlar.
Dr klinikleri paket fiyati yapmiyor anladigim kadariyla38.5 üstü 3 gün üst üsteNilsibel in dediği gibi. Ateşte de 38i görünce ateş düşürücü ibufen ve calpol dönüşümlü 4 saat arayla. Soğuk kompresle de destekle . Normalde ilaçtan sonra yarım saat sonra yarımşar derece kademeli düşmeye başlıyor. Doktora gidersen ateş düşürücü fitili de sor covid olduğunda kurtarıcımız olmuştu. Çok geçmiş olsun
Kuzum paket fiyatı alsana daha uyguna gelebilir
Ben hastane bünyesinde gitmiştim, paket yapmışlardı 10 sene önceDr klinikleri paket fiyati yapmiyor anladigim kadariyla
Umarım çıkmazİki gündür ateşli. 38 oluyor ara ara ama hiç üstüne çıkmadı şimdilik, inşallah çıkmaz
İyıymisBen hastane bünyesinde gitmiştim, paket yapmışlardı 10 sene önce
Benim oglum ateslendiginde doktor calpol ve dolveni donusumlu kullan, 3 gun boyunca ayni ates devam ederse bakmak lazim demisti. Ama kaclarda olursa doktora gidilir bilemedim.Arkadaşlar, ateş kaçlarda olursa/ ne kadar devam ederse doktora gidiyoruz? Tüm teorik bilgilerim allak bullak oldu.
1 yasi beklemek gerekiyor mu ya ben 3.seansima gittim, 1 yasini beklesem seanslarin yarisi yaza denk gelecekti sanki. 6 aydan once bile baslayanlar varmis da ben yine de beklemistim. Lazer turu ikisinde de ayni miydi sizin, ondan kaynaklanma ihtimali nedir ki, umarim bosa gitmiyorumdurBence lazer için 1 yaşı bekle. Ben 6 ay bitince gittim. İşe yaramadı. Yani sonra yeniden çıktı. 1-2 sene götürdü anca. Evlenmeden önce gittiğim yerler çıkmadı ama.
Hangi cihazda yaptiriyorsun? Bir de seans ücreti ya da paket aldiysan paket ücreti ne,su an arastiriyorum ben dd baslicam1 yasi beklemek gerekiyor mu ya ben 3.seansima gittim, 1 yasini beklesem seanslarin yarisi yaza denk gelecekti sanki. 6 aydan once bile baslayanlar varmis da ben yine de beklemistim. Lazer turu ikisinde de ayni miydi sizin, ondan kaynaklanma ihtimali nedir ki, umarim bosa gitmiyorumdur
Diode lazer sanirim, jel surulup islem yapilan. Fiyat olarak da cok uygun, gittigim yer daha buyuk bir yer acti ve kampanya yaptilar daha cok taninmak icin. 4 bolge 4000 tlHangi cihazda yaptiriyorsun? Bir de seans ücreti ya da paket aldiysan paket ücreti ne,su an arastiriyorum ben dd baslicam
Sizin seansi 4500 cok degil mi neresi kiHangi cihazda yaptiriyorsun? Bir de seans ücreti ya da paket aldiysan paket ücreti ne,su an arastiriyorum ben dd baslicam
Evet cok bence de,alexandrite cihaz ve klinik muhtemelen onun icin.bolge bolge degisiyordur fiyati.tum bacak ücreti bu.3 seansa 9000 dedi.Antalya dk klinik.siz nerdesinizSizin seansi 4500 cok degil mi neresi ki
Ismini seslendiginizde bakiyor mu, iletisim kuruyor mu, surekli ofke nobetleri yasiyor muaiv mesela? Su aralar bence hepsi kendini one arkaya salliyo ellerini de vuruyo, siz daha iyi bilirsiniz bebegiKızlar günaydin, ben korkuyorum iyice takinti yapmaya basladim kizımın hareketlerinxen ötürü,esim normal degil bu kız,erkek gibi dedigi icin de olabilir.sürekli öne dogru sallanarak ellerini vuruyormus gibi yapip ıııı diye sesler cikariyor,çiti sallama olayini yazmistim,kendini sıkıp sıkıp ııı yapiyor öne dogru,ayy cok mu takinti yapiyorum otizm mi diye korkmaya basladim.sizin bebeklerinizin davranislari nasil neler yapiyorlar
Benim kizim dogustan öfkeli, isme bakmiyor her zaman,iletisim kuruyor sıkıntı yok o konuda tam bir ilgi delisi.ama iste otizm belirtilerini okuyunca insan korkuyor hareketleri benziyor,bir taraftan da bir sey yok diyorum bilemedim.cok karisigimIsmini seslendiginizde bakiyor mu, iletisim kuruyor mu, surekli ofke nobetleri yasiyor muaiv mesela? Su aralar bence hepsi kendini one arkaya salliyo ellerini de vuruyo, siz daha iyi bilirsiniz bebegi
Aydin, her seans icin buraya gelseniz daha ucuza mi gelir acabaEvet cok bence de,alexandrite cihaz ve klinik muhtemelen onun icin.bolge bolge degisiyordur fiyati.tum bacak ücreti bu.3 seansa 9000 dedi.Antalya dk klinik.siz nerdesiniz