- 25 Aralık 2021
- 2.623
- 3.663
- Konu Sahibi sunshine__
- #78.901
Yaa ahahah eşine acıdım valla kızz. Adam nasıl alıştıysa, 6 da kendi kendine kalkmayı nimet sayıyor ay gerçekten zorr. Ben de yemiyor diye az ağlayıp, sinir krizleri geçirmedim. Eşime diyordum yani açlıktan bayılacak artık herhalde. Normal değil diye. Onu dene yok bunu dene yok. Ben yapamıyorum, ben bakamıyorum diye az ağlamamışımdır. Ay hepsinin yapıları aslında. Kabullenmek gerek biraz da ama işte ana yüreği. Aman yesin. Aman uyusun. Dinlensin. Konuşup ikna etmeye calısıyorum, olmuyor. Tatlı tatlı yedirmeye calısıyorum olmuyor. Bazen kendimi çocuğa kızarken buluyorum ne biçim çocuksun seen milletin çocuğu açlıktan ağlar sen tokluktan ağlıyorsuun. Döktüğüm yemeklere yazıık. Emeklerime yazıık. Neler neler diyorum sonra fark edip aman annecim özür dilerim diyorum sarılıveriyorum. Sırıtıyor hemen saftirik ay nasıl büyüyecek bunlar bilmem. Bizler ruh ve beden sağlığımızı koruyabilirsek iyiaynen öyle kuzum herkesin farkli bir sorunu var.tabi bir de sorunsuz bebekler var imrenmememk mümkün degil.bizim uyku sorunumuz hep vardi.biz su an öyle sukrediyoruz ki uyuyor diye nasil uyuduguyla ilgilenmiyoruz esim cok mutlu bu durumdan.adam 6 da kendi uyanmis bugün benim kizim cok uslu ya ne güzel uyudu ben de kendim uyandim diyor az cekmedik valla ben kendimi asagi atacaktim deli gibi agliyoe sinir krizi geciriyordum,tükenmislik sendromu gecirdim,hic uyumuyordu ki benim kiz dogru düzgun.48 kilolara dustüm.yanimizda yatirmasak yine uyumucak bence,bizim cözümümüz bu oldu.yemek konusunda masallahi var,tabaktaki bitince agliyor deli gibi,doyuramiyorum.ben,9 kiloyu gectik biz